Popular Post V1rus ✘ Posted June 20, 2018 Popular Post Report Share Posted June 20, 2018 (edited) Pisaliście, że ta seria wpadłam Wam w gust. Postanowiłem ją dalej pociągnąć za @Atencjusz Więc zapytałem kolejne 15 osób jak się tu znalazły, oto ich odpowiedzi. Grafika @okti890. @Smerf Maruda Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Jasne. Miałem ochotę pograć w CS'a, więc udałem się w poszukiwanie fajnego serwera do gry. Na cssetti kilka Waszych serwerów widniało na Topie i to mnie tu przyciągnęło. Co najlepsze najpierw zająłem się przeglądaniem forum i spodobała mi się różnorodność działów, a później zacząłem pogrywać na FFA. @Blantinio Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Nie ma problemu jak trafiłem było to dawno temu grałem sobie w cs1.6 i kochałem grać AWP i szukając fajnego serwera i znalazłem 1s2k po kilku tygodniach napisałem podanie o Admin i tak zaczęła się moja historia z 1s2k.pl @Boywitharose Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Dołączyłem tutaj przez @Madara.@RIP V1rʊs™ [*]@Pere. @Off | 1s2k.pl Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Okoliczności były takie ze się najebałem i zapytałem @Lepszego Życia DyLeR gdzie teraz bijesz , i odpowiedział że 1s2k.pl to wpadłem i zostałem. Tutaj są normalni ludzie bez spiny bawię się dobrze, mam nadzieje ze tak pozostanie. @Karolcia ;*** Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Chętnie odpowiem na to pytanie. Po upadku starej sieci gdzie grałam na "cs-*******", postanowiłam poszukać fajnego CODA po przez przeglądarkę i akurat trafiłam tutaj, zagrałam na CODMOD 501 i pomyślałam że zagram jeszcze, grałam po kilka godzin i tak już zostałam. Miałam szansę zostać Administratorem na serwerze i podjęłam tą decyzję. Również dołączyłam do tej sieci ponieważ spodobała mi się atmosfera jaka panowała na serwerze i forum, poznałam dużo miłych osób również trafiały się innej ale to mnie nie odciągało od sieci. Jestem tutaj dobry rok i mam nadzieję że sieć będzie jeszcze jakiś czas. A mówiąc o całym forum 1shot2kill.pl to szanuję bo @Krystek i @d0naciak wykonali kawałek dobrej roboty! @ZHMB Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Na sieć trafiłem przez młodszego brata. Spodobał mi się CoD Mod i postanowiłem pokarać ludzi dłużej. @H22 Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Cześć, całkowicie przypadkowo, wyszukiwałem jakiegokolwiek serwera na powrót po 2-3 latach przerwy, wcisnąłem pierwszy lepszy link gdzie było aim/awp i tak zostałem do dziś. @Kansior Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Na 1s2k.pl trafiłem w zasadzie przez zupełny przypadek. W październiku ubiegłego roku postanowiłem wrócić do cs'a1.6 żeby troszkę pobawić się na cod modach. Wyszukiwarka Steam znalazła mi 201 naszej sieci i tak zostałem do dziś. @LoL2014 Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Wróciłem sobie w wakacje postrzelać na cod 401 i dostałem ssy, więc musiałem założyć konto, żeby je wstawić. @Holister Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Pamiętam, że kiedyś znajomy polecił mi serwer JailBreak, wbiłem i wszystko było okej, ale nie miałem zbytnio czasu na grę, rzadko grałem. Teraz mam sporo wolnego czasu, więc postanowiłem wrócić na serwer. W ten oto sposób dołączyłem do sieci 1s2k.pl. @LauraAura Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Dołączyłam do waszej sieci poprzez serwer Zombie Mod'a. @Vanish12 Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Dobrze a wiec zaczęło się od tego ze bylem kiedyś administratorem na 3maps "cs-********.pl" Niestety podczas gdy opiekun się zmienił wszystko zaczęło się zmieniać. Ludzi było co raz to mniej również opiekunem stała się osoba która niezbyt mnie lubiła. Raz pokłóciliśmy się zabrała mi admina i dostałem bana na tydzień odwołałem się ale niestety poprzez znajomości dostałem UB, ale nie admina z powrotem powiedziano mi ze jeśli raz będzie coś takiego to dostane perma stwierdziłem ze zacznę szukać nowy serwer. dużo czasu mi nie zajęło by znaleźć się na cs go mirage 2 spodobało mi się tam ze względu na ludzi. Bardzo mi się tu podoba i myślę ze długo tu posiedzę. Podoba mi się tutaj administracja z która można się pośmiać. @Mistrz... Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Hmm po długiej przerwie szukałem w google serwerów only dd2, grałem na kilku już, "cs-******, cs-*********" i zawitałem tutaj, pograłem kilka dni, spodobało mi się wiec założyłem konto na forum i tak zostałem. @RIP V1rʊs™ [*] Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Grę na waszej sieci zacząłem na COD501, z pozdrowieniami @1hp@OnyX@ACAB / POLAND 2@Gozdan@Ass@Karolcia ;*** i reszta nie pamiętam nicków, przez pierwsze kilka dni jak nie było zbyt dużo osób było dobrze jak zaczęli się zbierać to również admini się pojawiali. Grając może z tydzień dostałem pierwsze ss'y na waszej sieci i tak musiałem założyć konto na 1s2k.pl i się odwołać, przez najbliższe dni dostawałem cały czas ss'y za podejrzenie "WH" i tak zostałem u was na dobre. @Veushei Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Oczywiście, że tak. Zaczęło się od gry na JB, którego znalazłem w internecie. Po paru miesiącach gry kilka osób namawiało mnie do złożenia podania, dzięki czemu jestem do dziś na forum. Dzisiaj na Tyle! Dziękuje wszystkim za poświęcenie chwili czasu na odpowiedź! Przepraszam że na wstępie nie ma innych linków do ciekawostek, ale zrobiłem jeden ogólny spis. Link do ogólnych - Spis Ciekawostek o użytkownikach jak znaleźli się na sieci 1s2k.pl Edited June 20, 2018 by RIP V1rʊs™ [*] Kub1nho , habawka , Smajlejka and 13 others 7 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smajlejka Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 Leci + V1rus ✘ and Puchaty 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0sTrY Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Kolejne osoby co tu dużo mówić, robota znów dobrze zrobiona, jak to @Conte wspomniał raz "Nie długo jak tak nadal pójdzie to poznamy całe forum" leci + za czas spędzony nad odpowiedziami i wykonaniem całych tych ciekawostek. V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Dam plusika wieczorem, bo będę mógł. Brawa za poświęcony czas dla tego pana! V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaxoli Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Również Pozdrawiam @RIP V1rʊs™ [*] ale musisz częściej grywać z nami bo Cię nie widuję V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V1rus ✘ Posted June 28, 2018 Author Report Share Posted June 28, 2018 Teraz, Karolcia ;*** napisał: Również Pozdrawiam @RIP V1rʊs™ [*] ale musisz częściej grywać z nami bo Cię nie widuję o jej... Karolcia nie wiesz nic zaraz na pw ci napiszę :c Kaxoli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Nawet samego siebie spytałeś, skąd się tutaj wziąłeś Dobra robota! V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Przyjemnie się czytało. Good job. Oby tak dalej. V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperSeriaKa PAM PAM Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Dla mnie praca na brawo !!! V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts