Jump to content

Recommended Posts

Witam , otóż pisze tutaj choć nie wiem czy dobry dział wybrałem .

Zauważyłem iż na serwerach gra dużo ludzi , lecz to na grze się kończy nikt nie zagląda na forum , lub robią to bardzo rzadko , a mowa dokładnie o podania o Administratora danych serwerów .

Ogólnie to zauważyłem takie przypadki na "Cod 501" i na "Zombie Mod" , chodzi o to iż gracze którzy składają te podania , to najczęściej nie mają ani jednego posta na forum , także ich minuty na forum wskazują , że konto zostało założone tylko pod to podanie , dużo osób nie posiada steam , mają także brak mikrofonu i wiele wiele innych .

A co za tym idzie , dostają Administratora dla zabawy , dla rangi , dla flag , już szczerze wiele razy zetknąłem się z niekompetencja Administratora który otrzymał uprawnienia tylko dlatego bo jego koledzy dali mu na tak , robi się wtedy wielkie pobojowisko , każdy banuje jak chce , wyznacza swoje zasady , są kłótnie między graczami itp.

Może zmieńmy coś , aby zaostrzyć składanie podań o Administratora , bo przecież to "Administrator" reprezentuje serwer i jego zachowanie , a na serio są takie przypadki osób , które nie mają wgl pojęcia co z czym się je , nawet niektórzy banują sami siebie ... 

Moim pomysłem jest tak

+ Minimum 20 sensownych wypowiedzi na forum (Posty!) Bez tego ani rusz !

+ Mikrofon 

+ Wiek 16 lat (jest)

+ Czas spędzony na forum ( chociażby te 5h aby mieli") Bez tego ani rusz !

+ Opinia graczy ( ale taka szczera i bardziej dokładna)

+ Okres próbny chodzi mi o to, że przez dajmy 2 tygodnie , nowy Administrator jest stabilnie obserwowany może nie przez Opiekuna bo może on na to czasu nie mieć , ale chociażby przez osobę która już zjadła zęby na danym serwerze ! 

+ Jakieś 2-3 sensowne pytania Opiekuna do danej osoby która się stara o range Administratora , tak aby sprawdzić jego poziom logicznego rozumowania , a także aby sprawdzić czy wgl ma pojęcie , w co się pakuje i co z czym się je ! . To już na priv!

+ Steam ! Kontakt jest bardzo ważny ! ( W tych czasach steam to żaden problem aby go posiadać) !

Moim zdaniem , zdobycie Administratora powinno się wiązać z czymś więcej niż tylko z opinią graczy , "Jestem na tak  bo go lubię" z czymś takim , że będzie trzeba się o to postarać , tak aby to do czego doszedł było dla niego jakimś wyczynem , taka rzeczą na którą jednak poświęcił trochę czasu i nie będzie jej tak łatwo chciał oddać ! To nauczy ludzi pokory , a także logicznego myślenia , a nie pajacowania bo mam flagi ! 

Jeżeli zrobiłem błędy , lub coś jest nie tak , to prosiłbym abyście się nie śmiali tylko naprawdę to sensownie przeanalizowali i rozpatrzyli , bo jak widzę niektóre podania , to aż płakać mi się chce z tego co widzę ! .

Oczywiście zgadzam się z tobą w kwesti forum, własnie dzięki naszym poradą, poradnikom to wszystko funkcjonuje dla graczy, sprawdz adminie ile ludzi zadaje pytania na serwerze, a ty nie masz czasu odpisać, no to wejdź na forum i wtedy pomóż, a co do postów warto się pochwalić logiką myślenia, Administracja na pewno to doceni . 

Ten post został wstawiony dlatego, że chcę ludziom pokazać czym jest dany skok BH, a nie wszyscy to potrafią, więc dla prostego nowego gracza gdy wejdzie w nasze forum i znajdzie proste "co to jest bh" czy HNS, wyszukiwara pokieruje go do działu i w ten sposób gość sobie uświadomi, że ludzie piszący tu mają wiedzę, a nie tylko grają i no lifią :)

Fakt takie podania nie zasługują na chwile uwagi 

Gdy typek poszedł na inny bb to mówił, że pisze to dla śmiechu i weź tu zrozum . Teraz aktualnie @E L E K T R Y K 2 0 1 4 Ban:Permamently

Albo chociaż proszę wytłumaczcie mi tego typu sprawę, widzę podania off, a tu jeb z dzidy piszę sobie podanie, co to za tok rozumowania ?Dziękuje @Czarna. za to że jesteś takim ogarniętym opiekunem, pozdrawiam życzę sukcesów.

Myślę, że do niektórych dojdzie po tym coś do głowy. 

Pozdrawiam $uper$eriaKa

No i właśnie o tym mówię , że nawet nie patrzą czy rekrutacja jest zamknięta czy otwarta , czy wgl wie do czego jest tutaj forum , co gdzie jest w razie zgłoszenia problemu na serwerze , czy zna choć jedna wyższa osobę niż tylko opiekun danego serwera , a to kurde jest bardzo ważne ! Czy wie jak zobaczyć bansa na forum , aby sprawdzić czy gracza którego chcemy zbanować , nie ma już np za sobą różnych banów itd itd itp. 

Ps. Fajnie gdyby inni także się wypowiedzieli , bo to moim zdaniem jest ważne aby więcej osób zobaczyło po wielu akcjach na serwerach , że to jednak może się przydać ! .

• 4 weeks later...
Propozycja została zaakceptowana!

Dziękujemy za propozycję! Twoja propozycja zostanie dodana przy najbliższych dniach. Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.