^ Orange ^ Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Witam , otóż pisze tutaj choć nie wiem czy dobry dział wybrałem . Zauważyłem iż na serwerach gra dużo ludzi , lecz to na grze się kończy nikt nie zagląda na forum , lub robią to bardzo rzadko , a mowa dokładnie o podania o Administratora danych serwerów . Ogólnie to zauważyłem takie przypadki na "Cod 501" i na "Zombie Mod" , chodzi o to iż gracze którzy składają te podania , to najczęściej nie mają ani jednego posta na forum , także ich minuty na forum wskazują , że konto zostało założone tylko pod to podanie , dużo osób nie posiada steam , mają także brak mikrofonu i wiele wiele innych . A co za tym idzie , dostają Administratora dla zabawy , dla rangi , dla flag , już szczerze wiele razy zetknąłem się z niekompetencja Administratora który otrzymał uprawnienia tylko dlatego bo jego koledzy dali mu na tak , robi się wtedy wielkie pobojowisko , każdy banuje jak chce , wyznacza swoje zasady , są kłótnie między graczami itp. Może zmieńmy coś , aby zaostrzyć składanie podań o Administratora , bo przecież to "Administrator" reprezentuje serwer i jego zachowanie , a na serio są takie przypadki osób , które nie mają wgl pojęcia co z czym się je , nawet niektórzy banują sami siebie ... Moim pomysłem jest tak : + Minimum 20 sensownych wypowiedzi na forum (Posty!) Bez tego ani rusz ! + Mikrofon + Wiek 16 lat (jest) + Czas spędzony na forum ( chociażby te 5h aby mieli") Bez tego ani rusz ! + Opinia graczy ( ale taka szczera i bardziej dokładna) + Okres próbny chodzi mi o to, że przez dajmy 2 tygodnie , nowy Administrator jest stabilnie obserwowany może nie przez Opiekuna bo może on na to czasu nie mieć , ale chociażby przez osobę która już zjadła zęby na danym serwerze ! + Jakieś 2-3 sensowne pytania Opiekuna do danej osoby która się stara o range Administratora , tak aby sprawdzić jego poziom logicznego rozumowania , a także aby sprawdzić czy wgl ma pojęcie , w co się pakuje i co z czym się je ! . To już na priv! + Steam ! Kontakt jest bardzo ważny ! ( W tych czasach steam to żaden problem aby go posiadać) ! Moim zdaniem , zdobycie Administratora powinno się wiązać z czymś więcej niż tylko z opinią graczy , "Jestem na tak bo go lubię" z czymś takim , że będzie trzeba się o to postarać , tak aby to do czego doszedł było dla niego jakimś wyczynem , taka rzeczą na którą jednak poświęcił trochę czasu i nie będzie jej tak łatwo chciał oddać ! To nauczy ludzi pokory , a także logicznego myślenia , a nie pajacowania bo mam flagi ! Jeżeli zrobiłem błędy , lub coś jest nie tak , to prosiłbym abyście się nie śmiali tylko naprawdę to sensownie przeanalizowali i rozpatrzyli , bo jak widzę niektóre podania , to aż płakać mi się chce z tego co widzę ! . Norbert and aXenDev 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperSeriaKa PAM PAM Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Oczywiście zgadzam się z tobą w kwesti forum, własnie dzięki naszym poradą, poradnikom to wszystko funkcjonuje dla graczy, sprawdz adminie ile ludzi zadaje pytania na serwerze, a ty nie masz czasu odpisać, no to wejdź na forum i wtedy pomóż, a co do postów warto się pochwalić logiką myślenia, Administracja na pewno to doceni . Ten post został wstawiony dlatego, że chcę ludziom pokazać czym jest dany skok BH, a nie wszyscy to potrafią, więc dla prostego nowego gracza gdy wejdzie w nasze forum i znajdzie proste "co to jest bh" czy HNS, wyszukiwara pokieruje go do działu i w ten sposób gość sobie uświadomi, że ludzie piszący tu mają wiedzę, a nie tylko grają i no lifią Fakt takie podania nie zasługują na chwile uwagi Gdy typek poszedł na inny bb to mówił, że pisze to dla śmiechu i weź tu zrozum . Teraz aktualnie @E L E K T R Y K 2 0 1 4 Ban:Permamently Albo chociaż proszę wytłumaczcie mi tego typu sprawę, widzę podania off, a tu jeb z dzidy piszę sobie podanie, co to za tok rozumowania ?Dziękuje @Czarna. za to że jesteś takim ogarniętym opiekunem, pozdrawiam życzę sukcesów. Myślę, że do niektórych dojdzie po tym coś do głowy. Pozdrawiam $uper$eriaKa ^ Orange ^ and Shock 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted June 20, 2018 Author Report Share Posted June 20, 2018 No i właśnie o tym mówię , że nawet nie patrzą czy rekrutacja jest zamknięta czy otwarta , czy wgl wie do czego jest tutaj forum , co gdzie jest w razie zgłoszenia problemu na serwerze , czy zna choć jedna wyższa osobę niż tylko opiekun danego serwera , a to kurde jest bardzo ważne ! Czy wie jak zobaczyć bansa na forum , aby sprawdzić czy gracza którego chcemy zbanować , nie ma już np za sobą różnych banów itd itd itp. Ps. Fajnie gdyby inni także się wypowiedzieli , bo to moim zdaniem jest ważne aby więcej osób zobaczyło po wielu akcjach na serwerach , że to jednak może się przydać ! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technician aXenDev Posted June 20, 2018 Technician Report Share Posted June 20, 2018 Ostatnio wymagania zostały zmienione. Grupa "Świeżak" nie ma dostępu do pisania podań na jakiekolwiek stanowisko. Może to uczynić dopiero po 7 dniach od rejestracji. `NN. , SuperSeriaKa PAM PAM , Nunko and 1 other 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 15, 2018 Report Share Posted July 15, 2018 Propozycja została zaakceptowana!Dziękujemy za propozycję! Twoja propozycja zostanie dodana przy najbliższych dniach. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. SuperSeriaKa PAM PAM and ^ Orange ^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts