Smerf Maruda Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Cześć, zauważyłem przed chwilą małą zmianę i scalenie kilku działów. Mam propozycję aby to podzielić, pozmieniać żeby było bardziej przejrzyście. Został np. usunięty dział programowania i połączony z Tworzeniem stron www.. co ma programowanie do tworzenia stron www? Tak samo zarządzanie bazami danych też jest odrębną dziedziną. Może np. zmiana nazwy głównego działu na "WWW, Programowanie, Bazy danych" ? A opis działu też skorygować bo pisze w nim tylko o tworzeniu www. "Chcesz stworzyć własną stronę www? Nauczyć się zarządzaniem Bazą Danych? Czy może stworzyć swój pierwszy program? Tutaj znajdziesz porady co i jak!". Na forum jest ranga support, to może by tak nazwać główny dział informatyczny? Tu dorzuciłbym też grafikę. Pomoc i zabawa w parze też nie idą, i jeszcze redakcja tam jest. Redakcję dałbym do ogłoszeń lub organizacji. Nowinki ze strony powinny być na topie aby przykuwać uwagę. A cała reszta w jakimś 'hydeparku'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarteK_ Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Dobry pomysł, może administracja forum to ogarnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Co do utworzenia działu informatycznego to się zgodzę, bo trochę tego jest i łatwiej wtedy byłoby znaleźć konkretny dział. Redakcji na samą górę nie ma sensu wrzucać, bo to również jest dział typowo dla użytkowników. Owszem, czasami pojawią się tam poważniejsze tematy, ale nadal głównym celem pozostaje rozrywka, a już sam fakt, że wyróżnia się kolorem daje dużo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technician aXenDev Posted June 20, 2018 Technician Report Share Posted June 20, 2018 Zrobiłem tak specjalnie, ponieważ chcę zadbać o komfort użytkowników w przeglądaniu forum. Przygotowuję nowy styl pod forum z możliwością zmiany tła oraz kolorystyki. Próbuję zrobić tak, aby forum przeglądało się szybciej i przyjemniej. Również chcę, aby strona główna ładowała się szybciej. Działów jest za dużo ze względu na działy z serwerami. Kolejną rzeczą jest to że forum jest już bardzo rozwinięte. Chcę usunąć działy z zabawami na forum typu: liczymy do 10, na ile % Ci się podobam itd. Chcę również zadbać o treść najwyższej jakości dlatego wszystkie działy będę niedługo przeglądał i usuwał śmieci jakie tam są. (Przy okazji moderatorom się dostanie, a być może zostanie dodane kilka punktów do regulaminów). Jeazzus and Smerf Maruda 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 15, 2018 Report Share Posted July 15, 2018 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts