Jump to content

Skarga na kogoś kto nie powinien zajmować się własnym pokojem, a co dopiero serwerem.

Allios #kroldd2
 Share

Recommended Posts

Twój nick: Allios/.aimbot user

Nick gracza/admina na którego składasz skargę: cykachu

Opis sytuacji: Generalnie, sprawa zaczęła się +/- 2 miesiące temu. Cykachu robił ze mnie jakiegoś swojego bożka i eksperta od wszystkiego, co nie powiem, męczyło mnie. Od podstawowych komend administratorskich, po sprawdzanie graczy - bo sam był (i jest) w tym niesamowicie słaby. Nie tylko w tym, bo również skillowo jest miernotą(od osoby, która opiekuje się serwerem powinno się wymagać wysokiej wiedzy o grze, wiedzy o tym, jakich ułatwień mogą używać potencjalni cheaterzy, a on pytał się mnie na czym dokładnie polega aimlock i triggerbot xDD. Po jakimś Czasie kazałem mu zwyczajnie w świecie dać mi spokój(potem wypi****ać) i wyrzuciłem go ze znajomych. Wtedy się zaczęła jazda :D

Nasz drogi 15sto latek, zaczął mnie banować, mutować etc. za nic, dosłownie bez powodu, albo za najmniejsze błahostki takie jak: rotowanie przez tspawn(co sam często robi - a za ironiczne zwrócenie mu uwagi wyłapuje się mute xD), za stanie na ciemni, albo za, uwaga, zmutowanie go, tak jak to miało miejsce właśnie dzisiaj. W ogóle nasz dzieciaczek po wejściu na serwer, oczywiście bez powodu, zaczął mnie straszyć banem xD mimo, że nie powiedziałem słowa(cały serwer może to potwierdzić). Dodatkowo, powiedział, że ja właściwie nie mam prawa tu być i będę dostawać bany za granie tutaj xD Dzieciak ma kompleks władczy, (pewnie dlatego, że był/jest poniżany w szkole, domu, gdziekolwiek, ale to sprawa psychologiczna, nie będę go przecież leczyć) przez co uważa, że może łamać regulamin, no i właściwie znęcać się nade mną bez powodu, bo ZOSTAŁ W KOŃCU KIMŚ WAŻNYM xD . 

Drobna uwaga. Możliwe, że sprawa rozwinie się na płaszczyźnie prawnej, bo mogę to zrobić i stać mnie na to, więc why not. A następnym razem Panie Cykaczu, jak ktoś Cię nazwie mitomanem, czy też młodszym od siebie, to nie masz prawa go za to banować! Tak samo jak nie masz prawa banować. 
Ten chłopak atakuje mnie już naprawę długo i bez powodu, przez co czuję się poszkodowany (i to dosłownie) i prosiłbym właściciela serwera/serwerowni o zajęcie się tą sprawą.
Dziekuję za uwagę, liczę na pozytywne rozpatrzenie tej oto skargi. 

IP/ID gracza: Nie mam możliwości sprawdzenia

Data i czas zdarzenia: 19.06.2018r. godzina ok. 20

Dowód (ss/demko): Jeżeli poprowadzicie mnie jak zdobyć logi z rozmów, to z przyjemnością wszystko dostarczę. 

14 minut temu, Allios #kroldd2 napisał:

Od podstawowych komend administratorskich, po sprawdzanie graczy - bo sam był (i jest) w tym niesamowicie słaby. Nie tylko w tym, bo również skillowo jest miernotą(od osoby, która opiekuje się serwerem powinno się wymagać wysokiej wiedzy o grze, wiedzy o tym, jakich ułatwień mogą używać potencjalni cheaterzy, a on pytał się mnie na czym dokładnie polega aimlock i triggerbot xDD. 

Aha... Nic o takiego się w życiu nie pytałem. 

Nasz drogi 15sto latek, zaczął mnie banować, mutować etc. za nic, dosłownie bez powodu, albo za najmniejsze błahostki takie jak: rotowanie przez tspawn(co sam często robi - a za ironiczne zwrócenie mu uwagi wyłapuje się mute xD), za stanie na ciemni, 

Obrażanie, przeklinanie i rasizm na tle narodowościowym, pomijając dokuczanie słabszym  i obcokrajowcom to jest błahostka? 

zmutowanie go, tak jak to miało miejsce właśnie dzisiaj. W ogóle nasz dzieciaczek po wejściu na serwer, oczywiście bez powodu, zaczął mnie straszyć banem xD mimo, że nie powiedziałem słowa(cały serwer może to potwierdzić)

Wbiłem na serwer i już słyszałem obelgi. Nie straszyłem tylko ostrzegałem. 

Dodatkowo, powiedział, że ja właściwie nie mam prawa tu być i będę dostawać bany za granie tutaj xD 

Nic takiego nie gadałem jest go tv. 

A następnym razem Panie Cykaczu, jak ktoś Cię nazwie mitomanem, czy też młodszym od siebie, to nie masz prawa go za to banować! Tak samo jak nie masz prawa banować. 

Nie dostałeś za to bana.... 

Ten chłopak atakuje mnie już naprawę długo i bez powodu, przez co czuję się poszkodowany (i to dosłownie) i prosiłbym właściciela serwera/serwerowni o zajęcie się tą sprawą.

?! Człowieku mam dosyć twojego obrażania chamskiego odnoszenia się do wszystkich, wysłuchiwania twoich przekleństw. 

@Artek @RadecTheBeast @Endi @MilkShake @jokander Proszę o waszą wypowiedź co ten gracz mówi  na serwerze. 

Dodatkowo stali gracze mogą się również wypowiedzieć o co bym prosił 

Edited by Cykachu

Jeżeli kiedyś kogoś obraziłem, to ludzi których mam w znajomych i z którymi cisnę się ironicznie. A jak powiem slabszemu graczowi, że jest słaby, to źle? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Potężna logika. Poza tym, jakie obelgi? Rozmawiałem jokanderowi o jednym typku, nic więcej, dalej to przejaw Twojej mitomanii. I nie mów, że o nic się takiego nie pytałeś, bo przez naprawdę długi czas, pozwolę sobie powiedzieć kolokwialnie, zawracałeś mi du**ę, non stop. Grałem w inną grę - pisałeś, grałem w cs ze znajomymi - pisałeś, byłem tylko online - pisałeś. I niemalże za każdym razem mówiłem Ci, że nie mam czasu/ochoty z Tobą rozmawiać, mitomanie. Chciałbym porozmawiać osobiście z właścicielem - @Krystek wysłałem Ci zaproszenie na steam (.aimbot user). Porozmawiajmy spokojnie, pomyślimy i spróbuję dostarczyć Ci wszelkie materiały(o ile będę w stanie). Tutaj ten chłopczyk będzie wszystko negować. Pozdrawiam!

Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

Chcesz sobie wyzywać kumpli? To wypad na ts, a nie mi robisz rozpierdziel na serwerze. 

Twoje zachowanie idealnie odwzorowane jest w tej skardze, ile ty masz za przeproszeniem lat? A ściema leci na kilometr. Odpoczniesz sobie długi czas, przemyslisz zachowanie. A jak nie to ban na zawsze wchodzi. Dziecinady nie będę trzymał, ani promował. 

Adijos. 

Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ
Problem został rozwiązany!

Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.