DSK Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Nick:DSK Imię:Łukasz Wiek:27lat Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:prowadziłem własną sieć więc jestem wstanie długo spędzać czas na forum. Opisz siebię:Wystarczy wejść do mnie na serwer i w tedy można zobaczyć jaki jestem ! :) Dlaczego akurat Ty?:Chęć pomocy, jako były właściciel sieci DG wiem jaki to jest obowiązek żeby wszystko ogarnąć w jaki najlepszy porządek. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?:Laď, porządek, czystość w działach. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak):Pelnilem wszystkie funkcję na własnej sieci. Kontakt:Steam,GG,FB itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Nie spełniasz wymagań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts