LubiePlacki(**) Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Nick:LubiePlacki(**) Imię:Maciej Wiek:17 Znajomość AMX (1-10):8 Sprawny i działający mikrofon:tak Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/LubiePlacki(**)/91.224.117.247:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:Hmmm krotko i zwięźle napewno jest moment na serwerze gdy nie ma admina, a jestem ja jako juz obeznany gracz na stazu na tym serwerze, chcialbym pomooc i zapewnic graczom spokojna gre,a nie ogladac jak ludzie lamia regulamin.W godzinach wieczornych jest duzo graczy ktorzy lamia regulamin i maja zaciesz z tego ze nie ma admina. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:221847522 Staż w Counter-Strike 1.6: 4 lata z przerwami Czy posiadałeś już admina?:tak tutaj rowniez W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Po upadku serwera na ktorym gralem, szukalem tak samo imponujacej atmosfery i przyjaznej ze wszedlem w pierwszy lepszy serwer i sie zadomowilem. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Mimo że dopiero co wróciłeś na serwer to w obecnej sytuacji jestem na tak. W ostatnim czasie mało adminów gra na serwerze,a jako że ty pełniłeś ową funkcję to będziesz dla nas dużą pomocą. Gracz na serwerze jest pomocny i dość aktywny,doświadczenie posiada więc szansa wskazana :> LubiePlacki(**) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Był adminem i chyba sprawował się dobrze. Na serwie kulturalny i pomocny. Jest dużo dziur w ciągu dnia kiedy adma nie ma nawet przez ponad 3 mapy, więc kolejny się zawsze przyda. Na tak. LubiePlacki(**) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kow@l Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Jestem na tak, zawsze pomocny zgłasza osoby łamiące regulamin a po za tym był już tu administratorem więc wie co i jak LubiePlacki(**) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaczY Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Na tak. nigdy nie sprawiał problemów, był adminem więc doświadczenie jest, przyda się admin bo ostatnio aktywność trochę spadła. LubiePlacki(**) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pere Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Takich ludzi jak najwięcej nie sprawiał problemu admina miał wiec przyda się pomocna morda :) Na tak. LubiePlacki(**) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3cKK Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Co tu dużo pisać. Masz ode mnie duże TAK. Byłeś admina wiesz co i jak, zawsze pomagałes każdemu I robisz to do tej pory, nie widzę żadnych przeciwwskazań LubiePlacki(**) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JugoL^^ Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 NA TAK Choć nie ma go za często ale jak jest na serwerze to do odrabia jak to napisal w godzinach wieczornych nie ma admina.Jecze raz jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Tylko na to czekałam. Mam nadzieję, że teraz zostaniesz z Nami na dłużej i nie poddasz się tak łatwo. Odbierz range na forum. LubiePlacki(**) and r3cKK 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts