Krystek Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Witajcie. Serwer nie kręci się zbyt dobrze, cała strategia, któą zaplanowaliśmy na jego starcie można powiedzieć, że nie wypaliła. Nieumiejętnie wydałem pieniądze na PaintBall do czego się przyznaję, to tylko mój błąd. Zamiast od razu dać konkret reklamę starałem się na średniej stawce 20 zł go rozwinąć, co wyszło jak wyszło. Chciałbym serwer reaktywować, zakupić reklamę o wiele mocniejszą na dłuższy okres, co pozwoli złapać na tyle stałych graczy, że jego płynność zapełnienia powinna być pokroju serwera JB a nawet lepiej, gdyż ten mod jest zdecydowanie lepiej grywalny. Aby serwera nie usuwać, bo tego nie chce, chciałbym abyśmy wspólnymi siłami zebrali kasę typowo na ten jeden serwer, aby go napędzić i rozkręcić. Tu prośba tylko do osób, co lubią PB, lubią ten serwer (przecież poza słabą grywalnością jest zrobiony idealnie) aby zebrać razem fundusze. Kwota, którą trzeba będzie wydać to jest 600-800 zł (stawka 35 zł na okres 3 tygodni minimum). Prośba jest tego typu, aby po prostu się na ten serwer zrzucić. Będzie to jednorazowa zrzutka, gdyż po rozwoju serwer sam siebie spokojnie opłaci i to co już zdobędzie nie straci. Dlatego kto może i mu zależy - zbierzmy się razem, po parę lub parenaście złotych i go rozkręćmy na miarę sieci 1shot2kill.pl. Kto chętny pisać poniżej, nie mydlcie tylko oczu - proszę was. To tyle ode mnie, czekam na reakcję innych. :) Frizuu , Norbert , Jeazzus and 4 others 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Poszło 50 Krystek , Jeazzus and d0naciak 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naznaczony1 Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 @Krystek jeśli była by taka możliwość wież ze głupie pytanie ale mogę opłacać co miesiąc po 20zl jeśli miał bym admina na PB tak to malo co gram na nim bo same odpadły a tak to miał bym jak się uspokoić ? takie tylko pytanie 6 minut temu, naznaczony1! napisał: @Krystek ? Gdyby nie GT to bym składał ? DB nie zasypujmy bezsensownymi komentarzami Za słabe GT właśnie DB nie zasypujmy bezsensownymi potami habawka and Norbert 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted June 26, 2018 Author Report Share Posted June 26, 2018 Tylko 50 zł wsparcia kochani? V1rus ✘ , DrCost , Norbert and 2 others 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naznaczony1 Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 (edited) poszło 12:50 narazie brak funduszy starczyło na sms ale w nex miesiącu dam coś więcej Edited June 27, 2018 by naznaczony1! Krystek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts