Popular Post V1rus ✘ Posted June 16, 2018 Popular Post Report Share Posted June 16, 2018 Pisaliście, że ta seria wpadłam Wam w gust. Postanowiłem ją dalej pociągnąć za @Atencjusz Więc zapytałem kolejne 15 osób jak się tu znalazły, oto ich odpowiedzi. Grafika @okti890. @Janusz z 201 Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Siemanko. To było coś około roku jak z chłopakami z jednostki graliśmy nockę w cs'a i szukaliśmy owa grę do ściągnięcia i tak wpadł mi na kompa cs z CSSETTI i tam były zapisane serwer na którym aktualnie jestem adminem a żeby dostać admina musiałem tutaj się zalogować. @Dranzer Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] siemka. Do sieci trafiłem w sumie tak przypadkiem. Bujałem się po różnych serwerach jak cs-******, cs-*******, cs-******* itd. ale w sumie zawsze coś było co mnie zniechęcało do dalszej gry- niski poziom graczy, oskarżających jak leci wszystkich o cheat, słabą administracje, jakieś mody, pluginy wuje muje dzikie węże itd. Pewnego razu wbiłem na chwilę na (jeszcze wtedy) pijemy-rozrabiamy only dd2#2 i zostałem na dłużej. Jeśli chodzi o ludzi tu to bajka: admini spoko, gracze w porządku, czasem się ktoś trafi co wkurza ale ogólnie bardzo przyjemnie się gra, jest atmosfera. Polecam i zapraszam na serwer. @Karlito Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Wiesz to było Rok temu dokładnie przyszedłem tu za kolegą i koleżanką czyli za @o.- i @Laila<3 ja 3 na tą sieć i zostałem. @LubiePlacki(**) Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Tak nie ma sprawy,dla mnie to czysta przyjemność odpowiadając na takie pytanie. Na serwer trafiłem całkiem przypadkiem po długiej przerwie od gry na serwerze który upadł szukałem takiej sieci na której będzie taka atmosfera przyjacielska tak jak tam. Okazało się ze jest jeszcze lepsza atmosfera, jest dużo spoko osób które pomogą i polecą. Od 1 wejścia serwer wpadł mi do gustu,i tak się zaczął mój staż na tej sieci. Spodobało mi się mega, i pomimo mniejszej ilości czasu do gry, tak chce zostać. @Fr3sh. Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Szukałem sobie z nudów serwera JB i akurat tu było dużo osób. @Kinia;d Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Przypadkowo wpadłam na tę sieć. Po dłuższej przerwie od gry szukałam jakiejś sieci, na której przyjemnie można spędzić czas oraz miło porozmawiać, a 1s2k spełnił wszystkie moje oczekiwania. I nie, nie brałam. @CuK!3r Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] pewnie nie ma problemu . na sieci znalazłem się przypadkiem gdy szukałem stałego punktu moja poprzednia sieć sprzedała serwer na którym bylem adminem i grałem 3lata . ale w końcu znalazłem 1s2k i to było to czego szukałem od dawna. mila atmosfera o wysoki poziom gry. @Fiu fiu Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Wędrowałem z sieci na sieć, z serwera na serwer, aż w końcu znalazłem się na tym świetnym 4 Maps'ie i zostałem aż do dziś. @naznaczony1! Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] ja dołączyłem na sieć 1s2k.pl po tym jak moja stara serwerownia upadła ,nie miałem gdzie grać więc podróżowałem po różnych serwerowniach aż trafiłem na ten , pograłem chwilkę na paintballu i stwierdziłem fajny serwer więc się zarejestrowałem na tej sieci , chciałem sprawdzić jak mnie przyjmą ,napisałem post w przywitaniach i przywitali mnie bardzo serdecznie i miło z mojej strony jak na razie to najlepsza sieć z którą się spotkałem od 8 lat. @Jimi :D Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] grałem na grenhaze chyba i zmienili siec i tak zostałem i jestem adminem. @Chandler Bing Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Zgadza się, Na sieć dołączyłem w czerwcu rok temu, kiedy to obecny serwer DD2#2 został zakupiony przez Krystka i ja jako admin tego serwera przyszedłem razem z całą ekipą, którą serdecznie pozdrawiam. Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? @ShadowElite Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Dołączyłem do serwera dzięki graczowi @Matej graliśmy razem na innej sieci która zaczęła się sypać i wkręcił mnie tutaj. ✪ Naтѕυ [夏] Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Siemaneczko! Jasne, że możesz no więc tak.. Na sieć trafiłem przez jednego z moich najlepszych przyjaciół z reala, a mianowicie dzięki @Polejowi którego serdecznie pozdrawiam. Wszedłem tu głównie po to aby sprawdzić poziom grafików z sieci mojej mordy, poznałem kilka za********h osób takich jak @IMPOWERED Pozdro Kamilu, widzimy się w wakacje! No i w sumie zostałem na dłużej. Tak to wygląda. @Akuma Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] spoko, @Krystek wykupił z greenhaze serwer. Dzisiaj na Tyle! Dziękuje wszystkim za poświęcenie chwili czasu na odpowiedź! podajże nie jestem pewien, ale to jest ostatnie jakie wykonałem. Smajlejka , 0sTrY , Fiu fiu and 11 others 5 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Super! :) V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Leci + V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ophis Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Dobra robota, plusik. V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smajlejka Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 Ładnie! V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts