Titania Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 Wywiad z @Czarnaa ^^ Redaktor: @Titania (T) Udzielono wywiadu: @Czarnaa ^^ (Cz) T: Witaj nasza wierna playerko Jailbreak'a uważana również jako pomocna dusza u boku każdego fraga. Renato, powiedz nam na początek, dlaczego akurat Jailbreak jest Twoim ulubionym serwerem? Cz: Witam. No cóż, moja przygoda z Jailbreak zaczęła się mianowicie od chęci zobaczenia czegoś nowego, gdyż wcześniej grałam tylko na cod modach albo na dd2. Pojawienie się na serwerze i poznanie ludzi, którzy tam grają uświadomiło mi, że warto tam grać bo panuje tam fantastyczna atmosfera, którą tworzą właśnie ludzie, którzy tam przebywają i oni natchnęli mnie do tego, że mogłam pójść krok dalej i miałam przyjemność zostać adminem oraz dbać o ten właśnie serwer. I tak ten serwer jest moim ulubionym, ale bywam również na innych serwerach naszej sieci, by oczywiście urozmaicić sobie grę ? T: Każdy w końcu znajduje swój kącik i ekipę. Mówisz, że byłaś tam adminką. Czy uważałaś, że sprawowałaś się dobrze na tym stanowisku? Cz: Raczej tak, starałam się należycie wykonywać swoją pracę. T: Czy zatem adminowałaś już wcześniej na innych sieciach, czy dopiero tutaj nauczyłaś się wszystkiego od postaw? Cz: Miałam admina na innej sieci a żeby bardziej sprecyzować to byłam na cod 201. T: Równie ciekawy serwer do gry. Gdybyś miała opisać własnymi słowami rolę admina dla amatora counter strike'a jakbyś ją opisała, by zachęcić potencjalnego kandydata do tej roli? Cz: Rola admina to przede wszystkim spełnianie kilku warunków, by na tym właśnie stanowisku się znajdować, a mianowicie znajomość regulaminu serwera, na którym potencjalny kandydat gra, również znajomość amxx jest ważna, nawet w minimalnym stopniu, bo wiadomo amator nie będzie od razu ekspertem, lecz z pomocą innych adminów czy poradników znajdujących się w internecie nauczył by się doskonale. Na koniec przede wszystkim, by ta osoba była godna tego stanowiska i traktowała tą pracę poważnie, głównie chodzi o to by nie nadużywał swoich praw wobec innych. T: Świetnie sprecyzowałaś tę rolę. Może niejedna osoba podkusiłaby się, by spróbować swoich sił gdyby miała u boku takiego nauczyciela. Powiedz nam Renato jak w ogóle znalazłaś się pośród nas i co sprawiło, że pozostałaś na dłużej? Cz: Znalazłam się tutaj, ponieważ wcześniejsza sieć na której grałam upadła i postanowiłam poszukać czegoś nowego. Do tego posłużył mi wujek Google i jak się później okazało na obecnej sieci znalazły się osoby z sieci, która właśnie upadła i tak założyłam konto na forum i spróbowałam czegoś nowego grając na serwerze Jailbreak i tak jestem tutaj do dziś. T: Najważniejsze to dobra zabawa połączona z przyjemnym. Czy oprócz świata counter strike'a grasz jeszcze w jakieś gry? Cz: Nie, gram tylko w counter strike`a. T: Jakie wobec tego są Twoje zainteresowania? Cz: Głównym moim zainteresowaniem jest kosmetyka, a mianowicie robienie paznokci. Póki co robię to czysto amatorsko, gdyż zaczęłam to robić całkiem nie dawno i na razie się uczę. W przyszłości zamierzam zrobić kurs w tym kierunku, by nauczyć się znacznie więcej. Co do moich zainteresowań to lubię także sport (bieganie), ale ze względu na wyjazd za granicę musiałam przystopować, gdyż pochłania mnie praca i nie mam czasu nawet biegać ? T: Czy ze względu na bieganie startowałaś kiedyś w jakichś zawodach sportowych? Cz: Tak, było to jeszcze w szkole ale po szkole niestety szybko się skończyło jak już wspomniałam ze względu na wyjazd. T: Czy poza uprawianiem sportu interesujesz się nim bądź śledzisz na bieżąco newsy z tym związane? Cz: Staram się i gdy tylko mam czas to przeglądam artykuły związane z tą dyscypliną jak i ogólnie czytam o sporcie (piłka nożna,siatkówka) T: Ważne by wiedzieć co w trawie piszczy. Gdybyś miała możliwość założenia własnego klubu sportowego, jakimi słowami podbudowywałabyś swoją drużynę oraz jakbyś ją nazwała? Cz: Może po prostu akademia sportu. Słowami jakimi starałabym się ich podbudować to że jesteśmy drużyną, a drużyna trzyma się zawsze razem nie zależnie, czy wygramy czy przegramy, ale dążymy do swoich marzeń dzięki ciężkiej pracy i wytrwałości. T: Niejedna kadra pewnie chciałaby mieć takiego trenera jak Ty. Opowiedz nam teraz o swojej rodzinnej miejscowości oraz o tej w której aktualnie przebywasz. Czy zaprosiłabyś nas w te ciekawe miejsca, czy raczej polecałabyś je omijać szerokim łukiem? Cz: Pochodzę prosto mówiąc ze wsi o nazwie Krasne ok 10 km od Rzeszowa. Co do mojej miejscowości to nie ma tam nic co mogłoby przyciągnąć turystę, ponieważ są tam tylko sklepy,szkoły,kościoły. Poleciłabym bardziej Rzeszów gdyż to jest piękne miasto i jest tam co zobaczyć. Obecnie przebywam w Holandii w miejscowości Breda w północnej brabancji. Jest to duże miasto, gdyż mówią że to miasto studentów z racji kilku uczelni. To miasto turyście z Polski bardzo bym poleciła, gdyż Breda ma wiele wspólnego dzięki zasług naszych rodaków, a mianowicie 29 października 1944 roku dywizja gen.Stanisława Maczka wyzwoliła Bredę z rąk wojsk alianckich pod przywództwem gen. Montgomery'ego. Więcej nie będę się rozpisywać zainteresowanych zapraszam do dalszej lektury w internecie. A co do zwiedzania samej Bredy to jest Polski cmentarz wojskowy który warto zobaczyć,muzeum pamięci gen.Stanisława Maczka jak i czołg należący do naszych rodaków. T: Widzę że pomieszkujesz bardzo blisko mojej rodzinnej miejscowości i zgodzę się z Tobą, że przejeżdżając przez Krasne nie zauważyłam tam nigdy nic co przykułoby uwagę podróżującego. Jeżeli chodzi o Holandię, to Twój pobyt tam jest na jakiś określony czas czy na stałe? Cz: Myślę wrócić do Polski, ponieważ nie chce tutaj wiązać życia z dala od najbliższych i tak teraz omija mnie tyle wydarzeń, które dzieją się na bieżąco, a jestem z daleka od tego i bardzo tęsknie za znajomymi, rodziną. Póki co wiem, że muszę tutaj pracować, bo nie czarujmy się wiemy jak wygląda sytuacja w Polsce, a szczególnie wydaje mi się, że na podkarpaciu gdzie większość kobiet po szkole pracuje w sklepach na kasie a nie w swoim kierunku.. T: Wiem jak to wygląda i jak życie na podkarpaciu funkcjonuje. Powiedz nam ile aktualnie masz lat oraz jaką szkołę ukończyłaś i czy żałujesz, że wybrałaś akurat taki kierunek w swoim życiu? Cz: Mam 22 lata i skończyłam technikum fryzjerskie i żałuje, że poszłam w tym kierunku ale gdy wybierałam tą szkołę to trochę mnie kręciło strzyżenie, farbowanie itd ale z czasem już przestawało się to podobać no ale cóż czasu nie cofniemy.. T: Ważne, że kierunek skończony i wykształcenie jest. Powiedz nam kochana, jaka jest Twoja najsilniejsza cecha charakteru i dlaczego? Cz: Trudne pytanie ale myślę że odpowiedzialność, ponieważ umiem zachować zdrowy rozsądek w różnych sytuacjach i odpowiadam za swoje czyny. T: Ten wiek już zobowiązuje do pewnych zachowań. Czy jesteś osobą która patrzy wstecz i ciągle czegoś żałuje, czy raczej patrzysz do przodu myśląc pozytywnie co będzie? Cz: Wiele w życiu miałam wzlotów i upadków w sumie jak każdy z nas, ale trzeba iść do przodu i nie przejmować się tym co było i żałować, warto patrzeć do przodu i wierzyć pozytywnie w to co nas czeka. T: Jak to mówią, wiara czyni cuda. Czy aktualnie masz już swoją drugą połówkę? Cz: Tak mam ? T: Czy wobec tego jesteś szczęśliwym człowiekiem? Uzasadnij. Cz: Tak, ponieważ mam przy sobie partnera, który wspiera mnie w każdej sytuacji i otacza troską, ale szczęśliwa również jestem z tego że mam rodzinę która również pomaga mi, gdy życie płata figle ale i zawsze jest i w tych dobrych sytuacjach, dlatego każdemu życzę by mieć przy sobie tych których się kocha nie zależnie, gdy między wami jest źle czy dobrze, bo rodzina to tylko jedna na całe życie. T: I masz w tym całkowita rację. Jak wyobrażasz sobie świat bez Internetu? Cz: Na pewno żylibyśmy aktywniej i więcej poświęcalibyśmy na odpoczynek na świeżym powietrzu. Co do edukacji musielibyśmy wszystko czytać w książkach by czegoś się nauczyć. Sama komunikacja z kimś kto jest za granicą była by bardzo utrudniona, ale jakoś musielibyśmy sobie radzić w końcu nasi rodzice żyli bez internetu i jakoś dawali radę. Dzisiejszy świat internetu uzależnia nie jedną osobę przesiadując godzinami przed komputerem, telefonem czy tabletem przeglądając Facebooka, Instagrama itd. także ten internet trzeba ograniczać. T: Równie mądre słowa. Jakie są Twoje i te małe i te duże marzenia? Cz: Moim największym marzeniem jest mieć rodzinę. Kochającego męża który zawsze jest u mego boku i dzieci ( dwoje wystarczy ? ). Kolejnym marzeniem jest mieć własny dom gdzie będę mogła robić co chce i będzie to miejsce gdzie zawsze będę miała do kogo wracać. No i ostatnie marzenie bo nie będę już za dużo wymieniać to mieć lepszą pracę, abym mogła dobrze zarabiać. T: Szczera z Ciebie kobieta, która wie czego chce. W takim razie powiedz nam czy złamałabyś prawo by uratować kogoś kogo kochasz? Cz: Zdecydowanie tak jeśli chodziło by to o moich najbliższych to mogłabym nawet iść do więzienia czy nawet jakieś kary pieniężne płacić by tylko ich uratować. T: Najbliżsi to nasz największy skarb i powinniśmy dbać o nich zawsze. Gdybyś mogła zmienić wszystko co zrobiłaś do tej pory, zmieniłabyś cokolwiek? Cz: Myślę że nie ponieważ to co do tej pory zrobiłam nie wymaga jakiejś zmiany. Mam chłopaka, rodzinę, zakończyłam znajomości z fałszywymi przyjaciółmi. Reszta niech biegnie swoim tempem i co ma być to i tak będzie. T: Dobrze powiedziane. Gdybyś mogła odziedziczyć jakąś umiejętność co by to było? Cz: Możliwość teleportacji. Dzisiaj jestem w Holandii a jutro w Polsce ? T: Również w to wchodzę! ? Oglądasz obecnie jakieś seriale? Czytasz książki? Cz: Tak seriale oglądam jeśli znajdę chwilkę, a mianowicie m jak miłość i barwy szczęścia, pierwszą miłość. Tak wiem wszystko o miłości haha ?Odnośnie książek to tutaj muszę niestety przyznać,że nie czytam. T: Ktoś musi zasilać oglądalność polskich seriali ? Czy masz świadomość, że są ludzie którzy mają gorzej od Ciebie? Jeśli tak, co zazwyczaj robisz z tym faktem? Cz: Tak jestem świadoma, że są ludzie którzy żyją gorzej ode mnie i bardzo im z tego powodu współczuję, bo to straszna rzecz nie mieć domu czy jedzenia. Ale odwołam się do pewnego dnia, gdy idąc ulicami Rzeszowa spotkałam starszego pana, który grał na harmonii śpiewając przy tym piosenkę. Postanowiłam dać mu kilka złotych i w pewnym momencie skierował do mnie przemiłe słowa podziękowania za te kilka złotych właśnie w tej piosence. Poczułam się wtedy bardzo szczęśliwa że mogłam pomóc chociaż w taki skromny sposób. Moim zdaniem warto pomagać bo to dobro które my dajemy również do nas wraca. T: Znam te uroki Rzeszowa jak i ludzi których można tam spotkać. Masz dobre serducho, a ta karma kiedyż wróci do Ciebie. Jakie jest Twoje zdanie dobroduszna istoto na temat aborcji? Cz: Na wstępie chce zaznaczyć że jest wolność słowa i to co teraz napisałam jest to tylko i wyłącznie moje zdanie, każdy może myśleć inaczej, a więc jeśli by to dziecko nie pochodziło np z gwałtu bo w tej sytuacji nie wiem na prawdę co myśleć jestem przeciw usuwaniu życia, które rośnie w łonie matki. Dzieci nie spadają z nieba, trzeba brać odpowiedzialność za tzw.wpadki. A co jeśli kobieta dowiaduje się, że jej dziecko urodzi się chore to co ma je usunąć, bo po co jej chore jak może mieć zdrowe. Gotuje się także we mnie, gdy słyszę że szczególnie młode matki zabijają dzieci zaraz po porodzie i jakim prawem one decydują o tym życiu skoro one tego życia nie chcą. To jest tak naprawdę ciężki temat i więcej się nie będę wypowiadać na ten temat by nie wzbudzać kontrowersji. T: Czy uważasz więc, że to kobieta w 100% powinna decydować o podjęciu aborcji, czy ojciec dziecka również powinien decydować o tym? O ile jest znany, bo we współczesnym świecie różnie bywa. Cz: Skoro już decydują się na ten krok to na pewno gdzieś tam jego słowo jest ważne w końcu jest ojcem.. T: Czy chciałabyś, aby Twoje dzieci kiedyś miały takie życie jak Ty, bądź były takie przyjazne i kochające jak Twoja osoba? Cz: Może nie do końca,ponieważ nie chciałabym, żeby wyjeżdżały za pieniądzem tak jak ja obecnie oraz żeby tęskniły za rodziną. Chciałabym, aby również starali się pomagać innym i żeby były przyjazne i kochające tak jak wspomniałaś. T: Zbliżamy się kochana powoli do końca wywiadu. Powiedz jeszcze, czy gdybyś miała drugi raz wybrać 1shot2kill również byś zdecydowała o pozostaniu wśród nas? Cz: Tak,ponieważ bardzo miło spędzam czas na serwerach jak i na forum a to wszystko dzięki najlepszej ekipie 1shot2kill ? T: Czy chciałabyś jeszcze dorzucić coś na koniec? Cz: Nie ? T: W takim razie dziękuję za poświęcony czas oraz odpowiedzenie na wszystkie łatwiejsze bądź trudniejsze pytania. Pozdrawiam serdecznie! Cz: Ja również dziękuje,że miałam przyjemność odpowiedzieć na Twoje pytania. Pozdrawiam wszystkich cieplutko. 0la , Czarnaa ^^ , [...] and 13 others 5 11 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/26372-40-wywiad-czarnaa/ Share on other sites More sharing options...
V1rus ✘ Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 Jeden z przyjemniejszych i ciekawszych wywiadów jaki mogłem przeczytać. Z wszystkich owych wywiady jakie były do tej pory pokazują nam to na jakim wysokim poziomie jest nasza Redakcja 1s2k.pl Gratuluje ^.^ wam Dziewczyny oczywiście serduszko dla was ❤️ Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/26372-40-wywiad-czarnaa/#findComment-204065 Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 Tak, bardzo przyjemny wywiad w życiu nigdy ciekawszego nie przeczytałem! Dla was dziewczyny poszło serduszko ❤️ Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/26372-40-wywiad-czarnaa/#findComment-204067 Share on other sites More sharing options...
Zernixler Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 Super się czytało, plusik. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/26372-40-wywiad-czarnaa/#findComment-204112 Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Nawet po długiej przerwie, Titania nadal robi najlepsze wywiady! Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/26372-40-wywiad-czarnaa/#findComment-204348 Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Świetnie zadawane pytania, ciekawe odpowiedzi. Cud, miód Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/26372-40-wywiad-czarnaa/#findComment-204474 Share on other sites More sharing options...
Ophis Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Wywiad jak zwykle na poziomie, forma nie uciekła, brawo Monia Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/26372-40-wywiad-czarnaa/#findComment-204521 Share on other sites More sharing options...
ukashek Posted June 20, 2018 Share Posted June 20, 2018 Dobra robota, przyjemnie się czytało Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/26372-40-wywiad-czarnaa/#findComment-205511 Share on other sites More sharing options...
Smajlejka Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Ciekawy wywiadzik, + Puchaty 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/26372-40-wywiad-czarnaa/#findComment-205750 Share on other sites More sharing options...
0sTrY Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Ciekawy dosyć długie wypowiedzi bardzo fajna praca dziewczyny leci wam serduszko Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/26372-40-wywiad-czarnaa/#findComment-205829 Share on other sites More sharing options...
qbsoN Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Bardzo ciekawy wywiad, bardzo mi się podobał jak najbardziej + Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/26372-40-wywiad-czarnaa/#findComment-206088 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts