Blade. Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 (edited) Twój nick:`DestroyeR Nick gracza/admina:Striker Opis sytuacji: jest niedziela ,wpisywanie killa na zabawie kaczki . IP/SID:opiekuni mają. Data i czas zdarzenia:15.06.2018 14:36 Dowody(ss/demko):jail_akd_snowyday demko 16-15 minuta. http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1806151424-jail_akd_snowyday.dem.zip P.S zacząłeś tera ja zaczne i udowodnie jaki jesteś. Jeszcze mogę ci przypomnąć jak harley miał admina a ty się kozaczyłeś i wyzywałeś więc święty nie jesteś. Edited June 15, 2018 by Blade. Czarnaa ^^ , Wargi and BDJQP 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BDJQP Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Brak znajomości regulaminu kolego, nie znalazłem punktu, gdzie nie mogę tego robić. Skarga na Siebie? Brak znajomości regulaminu? Proszę przepytać kolegę :) Czarnaa ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade. Posted June 15, 2018 Author Report Share Posted June 15, 2018 dobrze tak się chcesz bawić ?To zobacz na siebie ile razy wyzywałeś ludzi mając władze lub coś,a także byłeś wkurzający BDJQP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Jeżeli osoba w tt nie ma ochoty bawić się w "Kaczki" "Polowanie na Putina" to ma prawo killa wpisać wiec skarga jest bez sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts