Fryteczka:* Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 (edited) hmm to moja propozycja jest żeby zablokować kupywania expa np jest reset to 7 dni jest zablokowane kupywanie i dopiero po 7 dniach można kupywać tak żeby zobaczyć czy gracze sami potrafią wbić lvl niż kupić i zabijać tych co mają 1 lvl druga propozycja moja to dodać np w weekend 50% szybciej exp a w tygodniu zmniejszyć go ten exp w weekend od 10-22 co wy na to ? Edited June 14, 2018 by Fryteczka:* :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
THOR 1920 Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 UHiZablokowanie kupowania expa przez tydzień jak najbardziej ? 2 godziny temu, Fryteczka:* napisał: propozycja moja to dodać np w weekend 50% szybciej exp a w tygodniu zmniejszyć go ten exp Owszem, będzie miało to swoich zwolenników, jednak na dzień dzisiejszy graczy jest strasznie mało... W tygodniu gra kilka /kilkanaście osób, wprowadzić zmniejszenie expa w tygodniu równa się z tym, że będzie aktywny tylko weekendami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrubY_d-_-b Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Na tydzien ? To napewno nie przejdzie . Byl okres gdzie expa mozna bylo kupic po 3 dniach od resetu. Ale wiesz , przy takim resecie to 1 na czym mozna zarobic to exp . Mysle ze mogli by wrocic do poprzedniego stanu , czyli 3 dni po resecie mozna kupic exp . W tedy juz ma sie ten 50 lvl minimum . A wgl niektore boty z expem nawet grac nie umieja ? ACAB / POLAND 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arabek c(: Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 ja w tym temacie jestem neutralny. Nie widzę, żadnego problemu w tym, że ktoś ma wyższy lvl... Jak ktoś ma chęci i umiejętności na spokojnie poradzi sobie z tymi delikwentami. Warto też zauważyć, że za zabicie wyższego lvl leci więcej expa (chyba xD) przy czym się samemu robi szybszy progres. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THOR 1920 Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Arabek, patrzysz zbyt ogolnikowo... Ja też wbilem teraz ponad tydzień po resecie i sobie radzę, chodzi jednak o "słabszych" i nowych graczy, bez nich serwer upadnie, nie ma narybku staw umiera... A gdy wbija ktoś pierwszy raz zwabiony tekstem że reset wczoraj i widzi typa 200 lv. Po mapie statystyki 1/28 to sobie odpuszcza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arabek c(: Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 (edited) Jeżeli wbija osoba doświadczona w grze na cod modach (bo myślę, że o taką każdy serwer walczy a nie o tę hołotę, która po 5min dostaje bana za mikro, txt, obrazy itp) to z całą pewnością zdaje sobie sprawę, że jakieś wyniki zacznie osiągać dopiero po paru dniach gdy wybije ten 80lvl bo już przy takim śmiało można rywalizować z wyższymi lvl. Myślę, że lepiej walczyć o takich graczy niż o te dzieci ? Z resztą o tych graczach co ty mówisz to wejdą raz i lecą na inny serwer, to są tak zwani sezonowy. No i wbicie 200lvl dzień po resecie to cud nawet z kupnem expa (a wątpię by ktokolwiek wyłożył tyle siana na zakup expa) sam Onyx w 3 czy 4 dni wbijał 150lvl co jest możliwe i bez zakupu expa. Edited June 15, 2018 by Arabek c(: Link to comment Share on other sites More sharing options...
THOR 1920 Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 9 minut temu, Arabek c(: napisał: Jeżeli wbija osoba doświadczona w grze na cod modach (bo myślę, że o taką każdy serwer walczy a nie o tę hołotę, która po 5min dostaje bana za mikro, txt, obrazy itp) Tylko weterani z kilkuletnim stażem, olać nowych recydywistów ?? Też kiedyś byłeś pierwszy raz na Cod modzie, jak każdy i grasz do teraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arabek c(: Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 (edited) 4 minuty temu, THOR 1920 napisał: Też kiedyś byłeś pierwszy raz na Cod modzie, jak każdy i grasz do teraz. Zgadza się byłem i zdawałem sobie sprawę, że bez lvl na cod'zie za dużo nie zdziałam. Każdy kto ma trochę oleju w głowie, potrafi używać mózgu dojdzie prędzej czy później do tego. Zakończmy @THOR 1920 tę dyskusję i nie róbmy w sumie nie potrzebnego spamu ? Opiekun serwera podejmie myślę, że słuszną decyzję co do tego i bez naszych zbędnych w tej sprawie komentarzy, które zmierzają w stronę kłótni można powiedzieć na temat "poglądów" xD Edited June 15, 2018 by Arabek c(: THOR 1920 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gozdan Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 moje zdanie bezsens jest od 23 do 9 exp 2x to wystarczy a exp mozesz tylko kupywac za monet wiec bezsensowny temat skoro ktos chce tracic monety na exp to niech traci ale duzo nie bd mial z tego tym bardziej jak ktos ma ponad 100lvl i kupuje sb lvl to by musial kilka set monet wydac zeby wbic lvl i nikt praktycznie tego nie kupuje moim zdaniem temat bez sensu i jak dla mnie zamkniety ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 17, 2018 Report Share Posted June 17, 2018 Propozycję odrzucone. Zostaje tak jak jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 17, 2018 Report Share Posted June 17, 2018 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts