Nie wiem Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 (edited) Nick: Ariana Grande fanboy Imię: Kacper Wiek: 17 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2-5h Opisz siebię: Znudzony, prawie 18 letni "chłopaczek" który nie ma co robić w czasie wolnym i przegląda internet tracąc czas. Dlaczego akurat Ty?: No nie powiem, iż znudziły mi się giereczki i nie mam co robić w wolnym czasie (czyt. nie: pracuje, uczę się, wychodzę ze znajomymi) czyli tak z 2-5h dziennie mam czas wolny i nie mam jak go zagospodarować, więc postanowiłem złożyć podanie. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Wprowadzić mogę jedynie moje chęci i zaangażowanie. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Na sieci byłem moderatorem. Robiłem co do mnie należało, a później każdy wie co było. Kontakt: Steam, GG, forum, ts3 i discord Edited June 14, 2018 by Ariana Grande Fanboy Zernixler , Person , dolbo and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts