Karmniczek Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Witam. Kupiłem klasę postaci "cichy" przez płatność sms. Przysłali mi kod aby wpisać go już w grze. Miałem już pisać kod zwrotny do paska gdzie się zawsze wpisuje przysłany kod lecz nastąpiła zmiana mapy. Kiedy wpisałem hasło na konto i wybrałem stronę po której chcę grać , chciałem dokończyć wpisywanie kodu zwrotnego aby otrzymać klasę premium "cichy" lecz kiedy wpisałam PRAWIDŁOWO kod zwrotny ( patrzyłem kilka razy czy dobrze napisałem ) wyskoczyło mi że , kod nie jest prawidłowy i abym spróbował ponownie. Spróbowałem i wpisałem drugi raz ale wyskoczył mi znów ten sam komunikat. Proszę was abyście mi pomogli i chciałbym otrzymać swoją klasę premium "cichy". Kosztowała mnie ok. 11zł . Klasę przyślijcie na nick : .:Karmniczek:. . Mam nadzieję że mi pomożecie przynajmniej dać na moje konto klasę albo odzyskać moje pieniądze. Ponadto pieniądze zostały zabrany z karty mojego telefonu. Oraz obok kodu jest napisana wartość 4,50. Dziwne bo klasa kosztuje ok.11 zł . Załączyłem dowód kupna na zdjęciu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 @Krystek / @d0naciak sprawa dla Was. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 L 06/13/2018 - 19:51:15: .:Karmniczek:. pomylil kwote dla uslugi Kapitan (kwota: 4.50, kwota wymagana 7.00) Zamiast oskarżać nas o oszustwo patrz w jakie miejsca kod zwrotny wklepujesz. Wredzioszek , LubiePlacki(**) and Karlito ESL 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts