Jump to content

Skarga i Oszustwo

Karmniczek
 Share

Recommended Posts

Witam. Kupiłem klasę postaci "cichy" przez płatność sms. Przysłali mi kod aby wpisać go już w grze. Miałem już pisać kod zwrotny do paska gdzie się zawsze wpisuje przysłany kod lecz nastąpiła zmiana mapy. Kiedy wpisałem hasło na konto i wybrałem stronę po której chcę grać , chciałem dokończyć wpisywanie kodu zwrotnego aby otrzymać klasę premium "cichy" lecz kiedy wpisałam PRAWIDŁOWO kod zwrotny ( patrzyłem kilka razy czy dobrze napisałem ) wyskoczyło mi że , kod nie jest prawidłowy i abym spróbował ponownie. Spróbowałem i wpisałem drugi raz ale wyskoczył mi znów ten sam komunikat. Proszę was abyście mi pomogli i chciałbym otrzymać swoją klasę premium "cichy". Kosztowała mnie ok. 11zł . Klasę przyślijcie na nick :  .:Karmniczek:.  . Mam nadzieję że mi pomożecie przynajmniej dać na moje konto klasę albo odzyskać moje pieniądze. Ponadto pieniądze zostały zabrany z karty mojego telefonu. Oraz obok kodu jest napisana wartość 4,50. Dziwne bo klasa kosztuje ok.11 zł . Załączyłem dowód kupna na zdjęciu.

SC20180613-202203.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.