Popular Post V1rus ✘ Posted June 13, 2018 Popular Post Report Share Posted June 13, 2018 (edited) Przemyślałem z 20 osób mi odpisało na owe pytanie zrobiłem #6 część tego i resztę osób będzie w #7 jak dojdzie do tego nie chciałem zmarnować czasu i wyczerpujących odpowiedzi z waszej strony. Pisaliście, że ta seria wpadłam Wam w gust. Postanowiłem ją dalej pociągnąć za @Atencjusz Więc zapytałem kolejne 15 osób jak się tu znalazły, oto ich odpowiedzi. grafika @okti890 @rioX [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] W sumie to przez przypadek. Poznałem tu wielu ciekawych i zaj****ch ludzi i tak zostałem. @hax.config [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Nie brałem raczej. Przypadkowo wpadłem na serwer, dostałem od razu z miejsca screenshoty, wrzuciłem i zostałem na sieci, spodobała mi się. @Cykachu [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Na tą sieć zaprosił mnie kolega @Koio ponieważ poprzednia sieć się rozpadła i szukałem nowej błąkając się po różnych sieciach i serwerach. Lecz po jego wiadomości ze gra tu duża część graczy z poprzedniej sieci których bardzo dobrze znam i zawsze tworzyli miłą atmosferę postanowiłem przyjść tu gdzie teraz gram. @Dawidzioool [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Siemanko trafiłem tu przez @don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ, bo graliśmy kiedyś na innej sieci i mnie tu zaprosił. @THOR 1920 [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Praktycznie to tydzień gram a tydzień nie, to z powodu pracy 2-zmianowej, Ciężko znaleźć czas na grę jak się pracuje od 12 do 23 skąd się urwałem? hmm, znalazłem serwer w wyszukiwarce jak jeszcze grało dużo ludzi, ale od kiedy pamiętam gram na COD'ach wcześniej sporo lat grałem na COD MODzie CS*********, ale sieć umarła (mam nadzieję że nie dostanę bana za reklamę, a zostałem bo serwer jest na prawdę fajny, niszczony przez toksyczne charaktery, ale nic nie poradzę jestem sentymentalistą. @Przemoo [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] znalazłem w Google, wpisałem serwer cs1.6, wbiłem na siec i tak tu zostałem. @Zielonaa. [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Szczerze? Szukałam jakichś serwerów na których jest dużo graczy, nawet w nocy i losowo trafił się serwer 3MAPS, ONLY DD2 oraz ONLY MIRAGE z sieci 1shot2kill, zaczęłam grać na tych serwerach, spodobały mi się, więc postanowiłam zarejestrować się na forum, poznać ludzi z sieci, zainwestować w jej rozwój oraz zostać na dłużej. @Cr4sH [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Trafiałem tu całkiem przypadkowo. Byłem u znajomego i grał właśnie na jednym z waszych serwerów. No i tak oto jestem ja. @EnGiNeEr(kRz) [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Z chęcią odpowiem , więc grałem na innej sieci ale nie grało tam dużo ludzi a ty @V1rʊs™, podałeś mi te forum pisząc wbijaj fajne forum znalazłem no i tak właśnie jestem tu od 3 dni i widzę że na forum coś się dzieje co mi się podoba ponieważ na poprzednich forach związanych z cs1.6, to nie ma tam tak dużo ludzi na serwerach i na forum a DD2 #2 miła atmosferka i w porządku ludzie na serwerze. @LSI [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Kiedyś wszedłem na AIM Mapa po prostu postrzelać, spodobał mi się mod zacząłem odwiedzać go coraz częściej zarejestrowałem się na forum i tak zaczęła się moja historia, gracza, admina, opiekuna. @CRIS __ drOp [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Przez przypadek,ponieważ szukałem Zombie Moda i natrafiłem na tą właśnie sieć i zostałem na dłużej. @dziuraGG [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Jednego razu szukałem sobie jakiegoś fajnego serwera w cs1.6. Wszedłem na losowy server tym serwerem był BaseBuild oglądałem w tym czasie dużo filmików o BaseBuild i mnie to zaciekawiło po dłuższym okresie grania na tym serwerze (1 miesiąc) zdobyłem zaufanie ludzi oraz świetne doświadczenia na tym serwerze pewnego razu jeden z adminów z BB wysłał taką wiadomość na ekranie ,,Zapraszamy do zagłosowania na nasz server na forum 1shot2kill.pl" Chciałem zagłosować, ponieważ wiedziałem że to pomoże serwerowi tak trafiłem na forum Na forum zobaczyłem że jest nie tylko tryb BaseBuild ale też i wiele innych i nie tylko z cs1.6, ale również z CS:GO grywałem dużo czasu na 1shot2kill praktycznie codziennie na innym serwerze wszystkie tryby mi się spodobały. Według mnie gdyby nie wylosowało mi właśnie tego serwera teraz nie miałbym Admina BB i tylu nowych znajomych oraz wspaniałych doświadczeń teraz najczęściej mnie można znaleźć na trybie Only AWP oraz BaseBuild. I naprawdę dziękuję poszczególnym osobą za miłe i ciepłe przyjęcie mnie do waszego grona : @$uper$eriaKa PAM PAM, @flOw., oraz nawet na samym początku @DenYv18. Pozdrawiam: dziuraGG @Bored [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Witaj, na sieci znalazłem się głównie w celu poszukiwania szczęścia, na ostatnim forum moja praca była nie doceniana, oraz byłem notorycznie obrażany, dlatego stamtąd odszedłem. A jako że, gra na sieciowym Jaill-Breaku naprawdę mi się spodobała, postanowiłem zarejestrować się na forum i to był strzał w dziesiątkę. Zauważyłem, że na forum panuje miła atmosfera i jest świetnie wykonane. To mnie do niego przekonało. Pozdrawiam. @ukashek [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Grałem na najlepszym serwerze only dd2, serwer zmienił sieć, przyszedłem za serwerem. Moje początki na tej sieć to gra na DD2#2, domyślam się, że sporo osób właśnie z tego serwera mnie kojarzy. Obecnie grywam na cod201 gdzie też mam admina. @KrystianO^^ [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Zobaczyłem ze serwer DSK ma nowe forum więc byłem ciekawy i zobaczyłem co to za forum pograłem i tak się znalazłem. Dzisiaj na Tyle! Dziękuje wszystkim za poświęcenie chwili czasu na odpowiedź! Przepraszam że na wstępie nie ma innych linków do ciekawostek, ale resztę innych ciekawostek z tego tematu dam nie długo w jeden dział/temat. Taki ogólny spis zrobię. Edited June 13, 2018 by Źle posądzony przez UBteam Titania , okti890 , naznaczony1 and 9 others 6 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vakson Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Dobra robota V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zielonaa. Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Fajny pomysł. Tak myślałam, że będzie to gdzieś wykorzystane na forum, ale mogłeś dodać też pierwsze pytanie jakie mi zadałeś tzn. czy poświęcę Ci chwilę czasu, bo szczerze mówiąc dziwnie wygląda początek mojej odpowiedzi, gdy na pytanie jak dołączyłam do sieci odpowiadam "pewnie nie ma problemu.." :D To mogłeś trochę bardziej dopracować ale + za chęci :) V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0sTrY Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 No co tu dużo mówić, robota znów dobrze zrobiona, pewnie i ostatnia przez ostatnie okoliczności które były na forum w twojej sprawie. DOBRA ROBOTA, raz jeszcze! V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V1rus ✘ Posted June 13, 2018 Author Report Share Posted June 13, 2018 @Zielonaa., poprawiłem raz jeszcze przepraszam mój błąd. Następnym razem zrobię jak powinno być dzięki Zielonaa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bored Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Znów świetna robota V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukashek Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 good job bro ? V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Dobra robota V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
#off ZHMB Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Mógłbyś troszkę zmienić formę pytania gdyż czyta się to monotonnie po 4 pytaniu :) + za chęci V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Jak tak dalej pójdzie, to niedługo będziemy wiedzieć skąd każda osoba tutaj trafiła Dobra robota! V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts