THOR 1920 Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Witam. Chciałbym pochwalić członka UBT o nicku @Madara.. W pierwszej kolejności za pomoc mi samemu, gdy miałem bana znikąd przez cały dzień nad tym pracował i nawet gdy poddałem się ja i reszta UBT (lub tylko Ci którzy "próbowali" ogarnąć sprawę) on znalazł rozwiązanie i w ten oto sposób wróciłem na serwer ? (gdyby ktoś się uparł to ssy mogę wysłać jutro pod tą pochwałą). Po drugie, i najważniejsze (przepełniło czarę ? ) chcę pochwalić w/w członka UBT - Madarę za to iż potrafi przyznać się do błędu/winy i potrafi sam napisać, że ban który dał jest niesłuszny - jest to ewenement na skalę całej serwerowni ponieważ każdy we Własnym mniemaniu jest nieomylny i najzajebistrzy... POKORA Panowie... Każdy popełnia błędy i nikt nie ma w związku z tym faktem spalić was na stosie :). Ale lepiej iść w zaparte. Otóż Pochwałę tą popieram tym iż niedawno przeczytałem odwołanie @Źle posądzony przez UBteam od perma, poparł swoje odwołanie wypowiedzią Madary, jednak widząc iż dany gracz ma poparcie u wielu graczy, po kilkunastu/dziesięciu minutach Tugeza vel Ye Xiu (pod takim nickiem go lepiej znam) zamknął temat (ze swoich doświadczeń wiem że na odpowiedź członków UBT czeka się jak na pismo od samego papieża) jeśli to jest sposób na zamknięcie ust graczom to gratulacje! Metoda rodem z PRLu za czasów Jaruzelskiego... Wyciszmy sprawę, będzie dobrze ? Swoją drogą dziwnym jest fakt, że jedna osoba z UBT twierdzi tak, a druga inaczej, skoro zdania są podzielone to chyba należy się temu głębiej przyjrzeć... Wracając do tematu Madary chcę zauważyć, iż ten użytkownik i członek działu UBT jest zwyczajnie i szczerze pomocny, odpisuje na posty które mógłby olać (jak w moim przypadku) i nie poddaje się póki nie znajdzie rozwiązania, podczas gdy inni (przynajmniej Ci których zachowania zauważyłem) robią wszystko na przysłowiowe "odpier*dol się"... PS: Wiem że post zostanie błyskawicznie zamknięty aby czasem żaden gracz się nie mógł wypowiedzieć i zarazem dostanę warna/blokadę/bana - jednak szczerze powiedziawszy mam to gdzieś, skoro tak dobry gracz/forumowicz jak Virus dostał bana a Wy wszystkim w koło zamykacie usta, to faktycznie nic tu po mnie i niebawem będzie tu średnia wieku 11 lat (zostaną tylko Ci którzy nie widzą wszelakich manipulacji). PS2: Wiem, że Ci inteligentniejsi zrozumieją to co w poście zawarte, jednak od nikogo nie wymagam poparcia, jest to tylko i wyłącznie moje zdanie. I nie chcę aby inni też dostali po głowach, bo przecież "jak można się sprzeciwić wielebnej WŁADZY tej serwerowni" Pozdrawiam THOR 1920. V1rus ✘ , aXenDev , Bored and 3 others 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Jeszcze wiele błędów zostanie popełnione, grunt by je zauważyli i się przyznali :) THOR 1920 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PedalWBluzieStoPro Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Jego sytuacja z odwołaniem jest tak beznadziejna, jak werdykt i kompetencja UB teamu, ale co zrobić. Są równi i równiejsi : D THOR 1920 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bored Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Takie rzeczy się zdarzają, lecz ubteam powinien się przyznać do błędu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 (edited) Ledwo bo ledwo , ale przeczytałem te Twoje wypociny ? Pochwała pochwałą ? koleś po prostu robi bardzo dobrze to co do Niego należy. Jak zawodowy kaskader robi dwadzieścia salt i łamie Sobie przy tym kości to nikt o Nim nie wie. Cytat każdy we Własnym mniemaniu jest nieomylny i najzajebistrzy... Grunt to mieć dobre samo poczucie i znać własne wartości. Edited June 13, 2018 by MAMA V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolbo Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Zapewne poleci na mnie fala hejtu i krytyki, ale gdy czytam te posty "broniące Virusa" to zastanawiam się czy płakać czy się śmiać. 10 godzin temu, THOR 1920 napisał: Otóż Pochwałę tą popieram tym iż niedawno przeczytałem odwołanie @Źle posądzony przez UBteam od perma, poparł swoje odwołanie wypowiedzią Madary, jednak widząc iż dany gracz ma poparcie u wielu graczy, po kilkunastu/dziesięciu minutach Tugeza vel Ye Xiu (pod takim nickiem go lepiej znam) zamknął temat (ze swoich doświadczeń wiem że na odpowiedź członków UBT czeka się jak na pismo od samego papieża) jeśli to jest sposób na zamknięcie ust graczom to gratulacje! Metoda rodem z PRLu za czasów Jaruzelskiego... Wyciszmy sprawę, będzie dobrze ? Swoją drogą dziwnym jest fakt, że jedna osoba z UBT twierdzi tak, a druga inaczej, skoro zdania są podzielone to chyba należy się temu głębiej przyjrzeć... Pozdrawiam THOR 1920. @THOR 1920 piszesz o przyjrzeniu się sprawie bliżej, jakbyś był na bieżąco to byś zauważył, że tylko jedna osoba z UBT stwierdziła iż Virus jest "czysty" a oto dowody, że nic nie jest wyciszane i zamiatane ? 1) @Tugeza i @TeTe-_- b+ @Madara b- 2) @Thomas potwierdza i zatwierdza decyzję opiekuna UBT i daje b+ 3) To już wczoraj był szczyt ? odwołanie i za chwilę 10 adwokatów z tekstami "UB dla Virusa" - i wy nazywacie poczynania UBT "śmiechem na sali" ? A co sami prezentujecie? Oczywiście zieloni posprzątali zbędny spam i nagrodzili adwokatów warnami i za to chwała @Person. Oczywiście temat słusznie zamknięty, bo prawdopodobnie dzisiaj było by tam ze 20 wpisów kolejnych obrońców. To jest kolejny wpisz próbujący ratować kolegę. Powolutku zaczynacie odstawiać cyrki na tym forum Tworząc w ciągu kilku dni tyle postów i tematów ? A skoro tak Wam przeszkadza praca UBT to jestem ciekaw dlaczego żaden z Was nie zgłosił się na sto stanowisko gdy rekrutacja była otwarta. Zastanawiam się czy ci wszyscy "obrońcy" otworzyli nawet demka wstawiane podczas prób UB przez Virusa. ?. Może też posprawdzajcie wszystkie pozostałe bany nadane przez UBT z ostatnich kilku tygodni może i tam dopatrzycie się błędów ? Pozdrawiam i dziękuję za uwagę CytrynQa. , Wiki , Frizuu and 4 others 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Jak to czytam to mam się śmiać czy płakać? Ból dupy po odpaleniu się kolegi prawda? Następnym razem niech gra czysto to nie będzie problemów. 12 godzin temu, hax.config napisał: Jego sytuacja z odwołaniem jest tak beznadziejna, jak werdykt i kompetencja UB teamu, ale co zrobić. Są równi i równiejsi : D Najlepiej jest mówić o kompetentności innych nic nie robiąc. 2 godziny temu, dolbo napisał: To już wczoraj był szczyt ? odwołanie i za chwilę 10 adwokatów z tekstami "UB dla Virusa" - i wy nazywacie poczynania UBT "śmiechem na sali" ? A co sami prezentujecie? Oczywiście zieloni posprzątali zbędny spam i nagrodzili adwokatów warnami i za to chwała @Person. Oczywiście temat słusznie zamknięty, bo prawdopodobnie dzisiaj było by tam ze 20 wpisów kolejnych obrońców. To jest kolejny wpisz próbujący ratować kolegę. Powolutku zaczynacie odstawiać cyrki na tym forum Tworząc w ciągu kilku dni tyle postów i tematów ? Święte słowa Rafał, jak nigdy (abstrakcja) 2 godziny temu, dolbo napisał: Zapewne poleci na mnie fala hejtu i krytyki, ale gdy czytam te posty "broniące Virusa" to zastanawiam się czy płakać czy się śmiać. @THOR 1920 piszesz o przyjrzeniu się sprawie bliżej, jakbyś był na bieżąco to byś zauważył, że tylko jedna osoba z UBT stwierdziła iż Virus jest "czysty" a oto dowody, że nic nie jest wyciszane i zamiatane ? To jest zwykła manipulacja słów, która miała zasiać zamęt u odbiorców. Osoby nic nie wnoszące do tematu, zbędne posty otrzymują nagrodę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts