Jump to content

Kradzież nicku!

Gregory
 Share

Recommended Posts

Twój nick: Obecnie Grisza / skradziony nick Gregory

Nick gracza/admina na którego składasz skargę: CicHy

Dokładny czas zdarzenia: między 8:30 a 9:15

IP/STEAM_ID: Brak

Opis sytuacji: Wszedłem rano na serwer i po chwili dołączył CicHy. Graliśmy i zaczął mi jęczeć żebym kupił mu przyczajke (sam nią grałem). Powiedziałem na odczepnego że się zastanowię i po mapie wyszedłem z serwera. Wchodzę po godzinie a ktoś siedzi na moim nicku, dodatkowo założył hasło. Kazałem mu zdjąć hasło i na początku grał głupka że nie wie o co chodzi ale po czasie napisał "miałeś mi kupić premkę i nie kupiłeś" co jest jednoznaczne z przyznaniem się do kradzieży. Lubię ten serwer i chcę tu jeszcze pograć ale wiem że pewnie zamknięcie temat z braku dowodów. Janusz45 może potwierdzi bo samo grał jak próbowałem odzyskać nick a zależy mi tylko na tym że skoro zapłaciłem za premkę i nie mogę na niej grać to chociaż dajcie perma temu złodziejowi. Pozdrawiam  

Dowód (demko/ss): Nie mam demka ani ss ale parę minut temu przyznał się że to jednak on

Gdy jesteś nowym graczem serwera automatycznie pojawia Ci się w lewym dolnym rogu informacja o założeniu hasła na konto. Czemu tego nie zrobiłeś i grałeś bez hasła? Nie dziw się później, że ktoś Ci zabrał konto. 

Dzięki serdeczne Lemon. Co do chłopaków wyżej, grałem spory czas bez hasła i nic się nie działo dlatego nie myślałem o założeniu go a nie spodziewałem się, że jak jakiemuś dziecku nie będę chciał kupić premki to mi podwinie nick. W każdym razie dzięki za radę, hasła są już na obu nickach. Do zobaczenia w grze ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.