Jump to content

Wartość skinów i wymiana

MAMA
 Share

Recommended Posts

Wartość skinów/skrzynek

Skasować albo zmniejszyć wartość skinów.

1.  Wydropiłem kose o minimalnej wartosci 120-150euro... Na rynek mogę ją wstawić za minimalnie 120 euro...

2. Wydropiłem M4 Howl i M4 Royal Purlple - Chciałem je wystawić na rynek (pomijając fakt że po użyciu skina automatycznie skin spada do 99% wytrzymałości)
Obie są brzydkie , ale najlepsze jest to że ta brzydsza miała przedział od 50 do 100 a ta ładniejsza od 10 do 25...

3. Skoro nie da się sprzedać skina za 120euro na rynku pomyślałem Sobie że może sprzedam go taniej poprzez wymianę.
Nic bardziej mylnego ? Wymiana po prostu nie działa... gdy wybieramy skin i wpisujemy jego ilość nic się nie dzieje.

4. Prestiżowe skrzynki - Ich wartość na rynku to przedział od 10 do 50 chyba... nie oszukujmy się , ale po co zapychać rynek skrzynką za 20euro skoro i tak nikt jej nie kupi.

Propozycje:

Wymiana - Proponuje włączyć wymianę (np z minimalną wartością 10euro)
Wartość skinów - Może by tak zrobić przedział (coś w tym stylu)

Cytat

Pistolety 5-100
Karabiny 25-150
Noże od 50-200

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
TOP15 - Nie wiem czy coś się zmieniło czy nie , ale co miesiąc był reset TOP15 (od 1 do 6)
Z racji iż mamy 12.06 proszę o reset.
W topce są graczy którzy dostali perma albo Ci którzy mają po 7k.
Po resecie będzie większy ruch na serwie bo każdy będzie chciał się znaleźć w topce.

Nazwa serwera.
W nazwie zmienić na reset lipcowy 01.07

Edited by MAMA

Również jestem za zmniejszeniem wartości wszelkich przedmiotów, szczególnie skrzynek za które system wymaga zdecydowanie za dużych stawek. 

"Po staremu" organizowałem tak jak i były admin @rz_na_wakacjach małe konkursy (np kto zdobędzie najwięcej fragów na danej mapie otrzyma ZA FREE skrzynkę skarbów, klucz czy też skina). 

Miało to na pewno wpływ na aktywność i zaangażowanie graczy, których teraz tak bardzo potrzeba na serwerze ?

Więc tak od początku i po kolei.

1. Tak owszem to tak działa, celem tego wszystkiego było to aby skiny na serwerze miały sporą wartość (miedzy innymi noże tak jak jest to w CS:GO)

2. Cena skinów które wymieniłeś została zmieniona na na 25-50

3. Jeżeli użyjesz skina "aktywujesz" choć raz jego wytrzymałość spada z automatu do 99% a co za tym idzie, brak możliwości sprzedaży na rynku.

4. Możesz wymienić skin lecz pamiętaj o "widełkach cenowych"

Drop skrzynek zmniejszyłem do maksimum

VIPy oraz osoby które są w klanach i maja rozwinięta zdolność dropu mają łatwiej

Z dniem 1 lipca chciałbym przeprowadzić reset topu oraz skinów i wtedy można coś "cudować" z tymi widełkami i cenami wszystkiego.

Pytanie moje, czy bez pokazywanych obrażeń gra wam się lepiej?

14 minut temu, LSI napisał:

Zdecydowanie lepiej, nie spotkałem się jeszcze z jakimiś uwagami na serwerze. 
Poza tym - rundy trwają dłużej na "dziurawych" mapach.

Gracz też nie ucieka z serwera bo jest non stop skanowany jak to było przy widocznym dmg. 

12 godzin temu, LSI napisał:

Więc tak od początku i po kolei.

1. Tak owszem to tak działa, celem tego wszystkiego było to aby skiny na serwerze miały sporą wartość (miedzy innymi noże tak jak jest to w CS:GO)

2. Cena skinów które wymieniłeś została zmieniona na na 25-50

3. Jeżeli użyjesz skina "aktywujesz" choć raz jego wytrzymałość spada z automatu do 99% a co za tym idzie, brak możliwości sprzedaży na rynku.

4. Możesz wymienić skin lecz pamiętaj o "widełkach cenowych"

Drop skrzynek zmniejszyłem do maksimum

VIPy oraz osoby które są w klanach i maja rozwinięta zdolność dropu mają łatwiej

Z dniem 1 lipca chciałbym przeprowadzić reset topu oraz skinów i wtedy można coś "cudować" z tymi widełkami i cenami wszystkiego.

1. Dlatego proponuję zrobić widełki ogólne pistolety/karabiny/noze itd.
2. Zmiana jednego skinu niewiele zmieni , ale jeżeli jest możliwość zmiany to można przelecieć wszystkie skiny. No chyba że wprowadzicie te widełki ogólne.
3. Racja i do tego nie mam zastrzeżeń ?
4. Mi nie działa wymiana. Przy wybraniu skina nic się nie dzieje (nawet jak 100%)
5. Przy dwóch takich samych skinach a innej wartości nie można wystawić na rynku ani sprzedać.

Cytat

Fajnie by było jakby reset topki był co miesiąc.
A reset skinów/klanów co trzy (przykład)
Uważam że po resecie topki serwer byłby full bo każdy chciałby w niej być.
Choć 1lipca (wakacje) reset topki i skinów to mógłby być dobry pomysł.

Cytat

Ja uważam że gra się lepiej.
Powiem to samo co wcześniej... Jest trochę trudniej a na aim_map da się usta

Cytat

Zdecydowanie lepiej, nie spotkałem się jeszcze z jakimiś uwagami na serwerze. 

Niestety Ja się spotkałem z uwagami ? wiele osób mówi że jest Im trudniej.
Nie są to stałe osoby choć i takie się zdarzają.
@Tomass ツ chciałbyś coś dodać na temat DMG?

Cytat

"Po staremu" organizowałem tak jak i były admin @rz_na_wakacjach małe konkursy

Co do konkursów to można reaktywować KLASYCZNY KONKURS TOPKI

?

Wiadomo łatwiej się gra z pokazywaniem DMG na mapach typu aim_00 i fajnie gdyby to zostało,ale racja bez DMG jest nieco trudniej,nie wiemy ile zadaliśmy obrażeń,gracze nie są skanowani non stop,rundy trwają dłużej.Chciałbym aby jednak zostało po staremu nie słyszałem,aby ktoś na to narzekał no ale cóż nie moja w tym głowa jak będzie to będzie :)  

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.