Luca199491 Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Propozycja jest taka, by komenda adminowska MUTE została naprawiona, bo z tego co widziałem, to ostatnio była popsuta, bo jakieś errory wyskakiwały. Jeśli już zostanie naprawiona, to powinna być używana zamiast bana, jak dzieciak nie ma 16 lat, to można mu dać mute na tydzień, miesiąc czy nawet dłużej, ale przynajmniej może grać. Serwer ostatnio notuje małe spadki, więc nawet największy gimbus jest mile widziany, a głupi ban mimo że na 5 minut czy 30 - może taką osobę zniechęcić od dalszej gry. Swoją drogą zdecydowanie bardziej wk*******ą mnie osoby, które puszczają muzykę/nadużywają mikro niż te, które po prostu są dziećmi - ogólnie nie wiem skąd ta nagonka na ludzi bez mutacji, ale to już inna sprawa. Więc reasumując MUTE > ban MAMA and LoL2014 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3cKK Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Odkąd gram w CS i na tylu sieciach co grałem to zawsze był ban dla osób przed mutacja czy też 16. Fakt faktem, można by zrobić tą komenda /mute I do tego napis dla osoby zmutowanej na ile dostał muta na mikro. A jeżeli by się nie poprawiło to u niego to ban. @Luca199491 - tak jak napisałeś każdy gimbus jest mile widziany, a powiedz mi czy chce ci się słuchać jak gada bezsensu czy też wyzywa albo puszcza muzykę. To jest tolerowane do czasu, bo ileż można. Dla tego tez są bany lub kicki. Też można dana osoby zmutowac jak się kliknie ESC, player list i tam jest opcja do mutowania. Nie widzę sensu znoszenia za to bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LubiePlacki(**) Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Zazwyczaj admini daja jedno ostrzezenie, lub wiecej jezeli ktos po tych ostrzezeniach dalej lamie regulamin musi sie liczyc z tym banem.Jest napisane ze jak ktos sie nie przystosuje do regulaminu dostaje bana.Zawsze gdy gralem wchodzily dzieci i sie darly dajac jedno ostrzezenie drugie i trzecie(zdarzalo sie) dostawal bana.Kazdy gracz musi sie przystosować do regualminu serwera takie jest moje zdanie i w sumie ta komenda jest nie potrzebna.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Powiem tak. Wielokrotnie ta kwestia byla poruszana i zawisla na niczym. Dlaczego? Regulamin jest jadny i klarowny. Osoby, ktore maja ponizej 16 lat(nie maja mutacji) moga zadawac krotkie pytania. Ile razy jest tak, ze pomimo "x" upomnien, dana osoba i tak dalej sie drze do mikrofonu.Ta propozycja jak wspominalam byla omawiana i byla odrzucona. Na ten moment rowniez ja odrzucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts