Jump to content

DeDeDwaHasztagDwa Podanie Madara

Senbonzakura
 Share

Recommended Posts

Twój nick na serwerze: Madara
Mutacja głosu: Yup.
Czas spędzony na serwerze (link do GT): >>[GT]<<
Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Owszem.
Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Co mam powiedzieć. 3-ci tydzień mojej gry się zbliża, paru adminów aktywnych z tego co zaobserwowałem. Często brakuje go nocą w tygodniu, albo mijają się, a kiedy to robią... Cóż, dzieje się wiele. Dzisiejsza noc mi to pokazała, dlatego wyszedłem z inicjatywą pomocy. 
Wspomnę również o Tym, że lubię sobie pogadać przez mikrofon czy podenerwować się, ale mimo tego na 401 problemów ze mną nie było, spełniałem się bardzo dobrze i mimo tego, jaki obraz może płynąć z tego, jak się zachowuję na serwerze (większość to dla rozrywki i ku uciesze graczy, przynajmniej idzie się pośmiać) jestem konsekwentny w Tym, co robię.

Posiadasz działający mikrofon: Zgadza się.
Kontakt (GG / Steam): Wszystko co chcecie. ?
Steam ID: STEAM_0:0:67462128
Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: W 100% nie, ale często przebywam i nadrabiam to z każdym dniem. 

+forum

+znajomość amx

-GT, ostatni tydzień aktywność super, po spojrzeniu na całość to dopiero zacząłeś wchodzić na nasz serwer, pograj dłużej ?

-kultura, czasami przesadzasz z tekstami ? 

jestem na NIE.

Edit. nawet po tym co napisałam, niedawno grając na serwie słyszałam jak do kogoś na mikro mówisz 'spier... z respa' 

Weź do siebie uwagę o kulturze, adminowi <przyszłemu również> nie wypada wyklinać w ten sposób upominając graczy.

Edited by Lamcia.

+forum

+doświadczenie 

+kontaktowy 

- gt, wszystko pięknie, ale zdecydowanie za krótko, więcej cierpliwości a gt będzie piękne ?

+/- taki wesoły z Ciebie śmieszek, ale czasami jako admin trzeba zachować powagę, więc przy nadrabianiu GT również skup uwagę na tym aspekcie ?

Na ten moment NIE. 

Doświadczenie i wymagania związane z forum jak najbardziej na plus. 

7 godzin temu, Madara. napisał:

Co mam powiedzieć. 3-ci tydzień mojej gry się zbliża

Według GT grasz regularnie około 10 dni. Więc tu masz minusa. Pograj równie aktywnie jeszcze tydzień ,dwa i wtedy nie będzie się do czego przyczepiać.

Wspomniałeś o małej aktywności adminów - weź pod uwagę to, że poprzedni tydzień minął pod znakiem pojawiających i znikających się flag adminów.

Kultura? Tu też masz minus, nic osobistego, ale pełniąc funkcję musisz zachowywać się odpowiedzialnie i z kulturą. 

Póki co jestem na NIE.

Edited by dolbo

Jestem na Nie

- Słabe GT popraw je i napisz następne podanie to zmienię decyzję

- Trochę się ponosi niekiedy słownictwo na czacie jak i na czacie głosowym też to do poprawki

+ Forum

+ Doświadczenie

Jeżeli poprawisz GT oraz Emocje będę na Tak ale na razie jestem na Nie ?

Ps. Masz rangę UB TEAM na forum i takie słownictwo na serwerach coś tu nie pasuje 

Edited by okti890

Ja na przekór innym jestem na tak
+ GT może słabe ale nadrabia, codziennie go widze o róznych porach po pare godzin
+ forum, doświadczenie z amx też spoko
+ nie przesadzajmy z tą kulturą, czasem mu się coś zdarzy przeklnąć ale jak większość osób mówi "admin jest tylko człowiekiem". raczej nie wyklina od najgorszych jak padnie czy bez powodu. Na ogół często mówi przez mikrofon i wprowadza luźną i spoko atmosferę
- jedyny minus to to, że Itachi lepszy ale Madara też spoko :D

- 10dni przegranych

- nie wyobrażam sobie admina który jeszcze jako gracz mówi 

11 godzin temu, Lamcia. napisał:

niedawno grając na serwie słyszałam jak do kogoś na mikro mówisz 'spier... z respa'

- adminów jest dużo 14 + 2 opiekunki (rekrutacja powinna być OFF)

spróbuj za miesiąc jak ktoś odejdzie ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.