Jump to content

Skarga na 16 letniego administratora

futuba
 Share

Recommended Posts

Witam serdecznie w ten wspanialy niedzielny wieczor!

Dzisiaj wchodzac na SB chcac spokojnie i kulturalnie porozmawiac z Małgorzatą, jakieś dziecko zaczęło mi się wtrącać w zdania i prowokować jakimis tandetnymi tekstami o chusteczkach co to w podstawówce chyba uczyli, nie mam pewności.

Po kolejnym prowo ze strony kiddo administratora, postanowiłem Gosi napisać moje zdanie o 'innych' imionach, mniej popularnych. Wypadlo na imie Erwin, ponieważ kolega czerwony lubi sie nim afiszowac i utożsamiać. 

Imie tak samo przykre jak jakis Brajanek( bez obrazy dla tego gimnazjalisty? nie jestem w stanie określić wieku po jego zachowaniu) tak więc pewnie jest ciężko takiemu w życiu, a spotykając się z rzeczywistością, bedzie mu jeszcze ciężej. Zaproponowal chusteczke? Do czego miala mi przysluzyc w takiej okoliczności? Napisałem co bym zrobił gdyby taka sytuacja miała miejsce.

Brak obrazy, brak zniewazenia, poprosze o powod blokady don 'Erwin'

kYu54va.png

xtRLv23.png

zNThvD3.png

Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ
47 minut temu, futuba. napisał:

Witam serdecznie w ten wspanialy niedzielny wieczor!

Dzisiaj wchodzac na SB chcac spokojnie i kulturalnie porozmawiac z Małgorzatą, jakieś dziecko zaczęło mi się wtrącać w zdania i prowokować jakimis tandetnymi tekstami o chusteczkach co to w podstawówce chyba uczyli, nie mam pewności.

Masz rację to ja zacząłem się wtrącać w rozmowę słowem "Nie rozmawiaj z nim" ?

1.png

Po kolejnym prowo ze strony kiddo administratora, postanowiłem Gosi napisać moje zdanie o 'innych' imionach, mniej popularnych. Wypadlo na imie Erwin, ponieważ kolega czerwony lubi sie nim afiszowac i utożsamiać. 

Imie tak samo przykre jak jakis Brajanek( bez obrazy dla tego gimnazjalisty? nie jestem w stanie określić wieku po jego zachowaniu) tak więc pewnie jest ciężko takiemu w życiu, a spotykając się z rzeczywistością, bedzie mu jeszcze ciężej. Zaproponowal chusteczke? Do czego miala mi przysluzyc w takiej okoliczności? Napisałem co bym zrobił gdyby taka sytuacja miała miejsce.

Wszystko pięknie, lecz zapominasz chociażby o "oczywiście, ale to kulturalnie na fb, bo tutaj za przecinek Ci warna dadza", "Dla dzieci o imieniu Erwin nie mozna byc milym, pomimo tego ze wiedza ze przez samo to imie beda mialy trudno w zyciu", ale przecież "Dzisiaj wchodzac na SB chcac spokojnie i kulturalnie porozmawiac z Małgorzatą". Faktycznie...

Zaproponowal chusteczke? Do czego miala mi przysluzyc w takiej okoliczności? Napisałem co bym zrobił gdyby taka sytuacja miała miejsce.

Kurdę, ale masz bujne życie skoro używasz chusteczkę do załatwiania sprawy fizjologicznej ?

Nawet tutaj pokazujesz swój poziom intelektualny:

Szymon jesteś tak przykry, że gdy zbliża się rekrutacja na moderatora to lecisz pierwszy lizać każdemu tyłek, przyznając się do błędów, a później ponownie robisz to samo, fajny przykład:

"ja taki rude bylem dla Ciebie bo z M4 trzymam

a Wy spine macie

i musialem Ci dojechac"

Już myślałem, że z formy wypadłem XD 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.