futuba Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Witam serdecznie w ten wspanialy niedzielny wieczor! Dzisiaj wchodzac na SB chcac spokojnie i kulturalnie porozmawiac z Małgorzatą, jakieś dziecko zaczęło mi się wtrącać w zdania i prowokować jakimis tandetnymi tekstami o chusteczkach co to w podstawówce chyba uczyli, nie mam pewności. Po kolejnym prowo ze strony kiddo administratora, postanowiłem Gosi napisać moje zdanie o 'innych' imionach, mniej popularnych. Wypadlo na imie Erwin, ponieważ kolega czerwony lubi sie nim afiszowac i utożsamiać. Imie tak samo przykre jak jakis Brajanek( bez obrazy dla tego gimnazjalisty? nie jestem w stanie określić wieku po jego zachowaniu) tak więc pewnie jest ciężko takiemu w życiu, a spotykając się z rzeczywistością, bedzie mu jeszcze ciężej. Zaproponowal chusteczke? Do czego miala mi przysluzyc w takiej okoliczności? Napisałem co bym zrobił gdyby taka sytuacja miała miejsce. Brak obrazy, brak zniewazenia, poprosze o powod blokady don 'Erwin' Emerytowany , piesio DD2 , ScreamMyName and 3 others 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 47 minut temu, futuba. napisał: Witam serdecznie w ten wspanialy niedzielny wieczor! Dzisiaj wchodzac na SB chcac spokojnie i kulturalnie porozmawiac z Małgorzatą, jakieś dziecko zaczęło mi się wtrącać w zdania i prowokować jakimis tandetnymi tekstami o chusteczkach co to w podstawówce chyba uczyli, nie mam pewności. Masz rację to ja zacząłem się wtrącać w rozmowę słowem "Nie rozmawiaj z nim" ? 47 minut temu, futuba. napisał: Po kolejnym prowo ze strony kiddo administratora, postanowiłem Gosi napisać moje zdanie o 'innych' imionach, mniej popularnych. Wypadlo na imie Erwin, ponieważ kolega czerwony lubi sie nim afiszowac i utożsamiać. Imie tak samo przykre jak jakis Brajanek( bez obrazy dla tego gimnazjalisty? nie jestem w stanie określić wieku po jego zachowaniu) tak więc pewnie jest ciężko takiemu w życiu, a spotykając się z rzeczywistością, bedzie mu jeszcze ciężej. Zaproponowal chusteczke? Do czego miala mi przysluzyc w takiej okoliczności? Napisałem co bym zrobił gdyby taka sytuacja miała miejsce. Brak obrazy, brak zniewazenia, poprosze o powod blokady don 'Erwin' Wszystko pięknie, lecz zapominasz chociażby o "oczywiście, ale to kulturalnie na fb, bo tutaj za przecinek Ci warna dadza", "Dla dzieci o imieniu Erwin nie mozna byc milym, pomimo tego ze wiedza ze przez samo to imie beda mialy trudno w zyciu", ale przecież "Dzisiaj wchodzac na SB chcac spokojnie i kulturalnie porozmawiac z Małgorzatą". Faktycznie... 47 minut temu, futuba. napisał: Zaproponowal chusteczke? Do czego miala mi przysluzyc w takiej okoliczności? Napisałem co bym zrobił gdyby taka sytuacja miała miejsce. Kurdę, ale masz bujne życie skoro używasz chusteczkę do załatwiania sprawy fizjologicznej ? Nawet tutaj pokazujesz swój poziom intelektualny: 47 minut temu, futuba. napisał: Po kolejnym prowo ze strony kiddo administratora, postanowiłem Gosi napisać moje zdanie o 'innych' imionach, mniej popularnych. Wypadlo na imie Erwin, ponieważ kolega czerwony lubi sie nim afiszowac i utożsamiać. Imie tak samo przykre jak jakis Brajanek( bez obrazy dla tego gimnazjalisty? nie jestem w stanie określić wieku po jego zachowaniu) tak więc pewnie jest ciężko takiemu w życiu, a spotykając się z rzeczywistością, bedzie mu jeszcze ciężej. Zaproponowal chusteczke? Do czego miala mi przysluzyc w takiej okoliczności? Napisałem co bym zrobił gdyby taka sytuacja miała miejsce. Brak obrazy, brak zniewazenia, poprosze o powod blokady don 'Erwin' Szymon jesteś tak przykry, że gdy zbliża się rekrutacja na moderatora to lecisz pierwszy lizać każdemu tyłek, przyznając się do błędów, a później ponownie robisz to samo, fajny przykład: "ja taki rude bylem dla Ciebie bo z M4 trzymam a Wy spine macie i musialem Ci dojechac" Już myślałem, że z formy wypadłem XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Erwin jest według rangi 2 najważniejszą osobą na forum. Albo go szanujesz, albo nie. Wybrałeś opcję numer 2 a ja z następstwem sytuacji się całkowicie zgadzam. Skarga według mnie jest idiotyczna i całkowicie nie na miejscu, byle się pokazać. futuba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts