Popular Post V1rus ✘ Posted June 10, 2018 Popular Post Report Share Posted June 10, 2018 Pisaliście, że ta seria wpadłam Wam w gust. Postanowiłem ją dalej pociągnąć za @Atencjusz Więc zapytałem kolejne 15 osób jak się tu znalazły, oto ich odpowiedzi. grafika @okti890 @Donek ツ [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Wybacz , że tak długo musiałeś czekać ale wypadł mi jeden wyjazd i dopiero teraz wróciłem. Tak , więc jak znalazłem się na tej sieci? Hmm wpierw byłem na jednej sieci nie powiem jakiej bo nie chce reklamować, lecz odszedłem iż była fatalna administracja i zero zorganizowania. Miałem później zaproszenie na te owe forum od kumpla @So What którym się przyjaźnie już bardzo długo , lecz mu odmówiłem bo miałem słabe nerwy. Ale po pół rocznej przerwie wróciłem do cs1.6 i doszedłem do kumpla na tą sieć i tak się zaczęła przygoda na 1s2k.pl @Harley Quinn [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Grałem tutaj już od 2017 roku na serwerze JB który bardzo mi się spodobał, zaprzestałem grę z powodu braku chęci. Właśnie w roku 2018 wróciłem na serwer i tak jakoś zostałem. @|Never | [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Dołączyłem na sieć dzięki reklamie jednego gracza na serwerze społecznościowym, który zaczął spamować, że 1shot2kill jest najlepsza. I postanowiłem zajrzeć do Was i się okazało, że miał rację. Przypadek, ale miły. @KaczY [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Siema. Z 2 lata temu szukałem najlepszego coda401 trafiłem na tą sieć i tak już zostałem na niej. @0sTrY [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Witam, z chęcią odpowiem. Na sieci dołączyłem w sumie poszedłem wraz z znajomymi między innymi @Madara.@V1rʊs™@Pere@Boywitharose@_hype@Luca199491@Truskawka i resztą co nicków nie pamiętam z forum. Wcześniej na forum już grali @Wredzioszek@Adrian.@★exent@KaczY i reszta z 401. Poznałem dużo nowych ludzi między innymi @1 hp@4N^R@ACAB / POLAND 2@Karolcia ;***@PrOo | SerQQQ.!!!@Person@Czwarty minus jeden@A~S~@Wiki i reszta ekipy z COD 501, DD2 #3 oraz z forum i tak z czasem zostałem u was, aż do dzisiaj dobra zgrana ekipa. @#Legendary peRM? :3! [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Siemka, z miłą chęcią. Kolega polecił mi serwer [GO:MOD] DD2, po jakimś czasie grania dostałem ss'y (jak dobrze pamiętam), polubiłem osoby i klimat na serwerze dlatego postanowiłem się odwołać i tak zostałem na serwerowni. @Nunko [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Wędrowałem po rożnych sieciach bardzo długi czas ale to nie było to czego oczekiwałem zawsze brakowało tego czegoś w tym wszystkim . Pewnego dnia w wyszukiwarce wyskoczył mi ten serwer wszedłem bez mrugnięcia okiem i zagrałem na owej sieci a dokładnie na 4 maps. I tak już zostałem ,ta siec i serwer spełnia moje oczekiwania w 100%. @#Legendary RaXeN [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Nie zbyt będzie to ciekawe bo przez brata aka #Legendary Devil122 zobaczyłem jak gra na go modzie i mnie po prostu zaciekawił ten serwer a jako że długo nie grałem to stwierdziłem że czemu by nie wrócić i ta da tak o to raxen znalazł się na sieci. @ZoSia [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Przez moją starą ekipe z dawnej serwerowni. Nequ, Marek Koniarek < 33 @Urumci [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Cześć, oczywiście odpowiem Ci na te pytanie. Mianowicie od dawna gram na only awp serwerach ale, że mój dawny upadł to szukałem po internecie nowego i tak trafiłem tu i zostałem. @★exent [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Trafiłem tu w bardzo łatwy sposób, w zeszłym roku rozpadła się pewna sieć, szukałem czegoś nowego i przypomniałem Sobie o moim znajomym @aXenBiceps™ jak siedziałem na tamtej sieci to mnie tu zapraszał. @CytrynQa [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Hej. 1s2k znam od bardzo dawna, jeszcze jak grałam w 1.6. A znalazłam poprzez cssetti, gdyż szukałam najbardziej zaludnionego serwera, o to i cała historyjka. @4N^R [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Cóż, moja historia co do 1shot2kill.pl opierała się na tym, iż szukałem dobrego CODa, gdzie frekwencja była na najwyższym poziomie. Grałem wcześniej na innej serwerowni, ale dany COD nie zadowalał mnie już, działy się na nim dziwne rzeczy. Zaproponowano mi serwerownię 1shot2kill.pl. Zaznajomiłem się z serwerami COD. Przypadł mi do gustu 501, poznałem tam wielu ludzi, którzy byli dla mnie wtedy bardzo pomocni w początkowej fazie gry, a teraz mam z nimi genialny kontakt. I tak już zostałem po dziś dzień. Pomimo słabszych momentów nadal tu gram, mam do tej sieci duży sentyment i ciężko mi by było się z nią rozstać. COD 501 jest najlepszy. Pozdrawiam Azuuuur @Loocyfer [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Doszedłem na nią przez zachętę mojego kumpla z reala, który pokierowałem mnie na serwer Zombie Mod. Tak się znalazłem właśnie gram już około rok na tym serwerze. @okti890 [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Tak chętnie mogę. Na siec 1Shot2Kill.pl trafiłem przypadkowo gdy odszedłem z sieci po czym zrobiłem sobie przerwę roczną od Cs'a. Sporo tych sieci obszedłem. Teraz niedawno właśnie wróciłem do Cs'a1.6. Na te sieci gdzie kiedyś byłem nie chce mi się wracać bo jak odchodzę z sieci to zazwyczaj do niej nigdy już nie wracam. A na sieć trafiłem grająca na serwerze po przerwie DD2#2 który jest najlepszy na Sieci. Miła atmosfera, administracja szybko reagująca, przejrzyste forum po prostu widać, że sieć nie stoi w miejscu tylko idzie do przodu i się rozwija. Bo jak byłem na poprzednich sieciach a ich było sporo to one stały w miejscu po prostu każdy miał wywalone na propozycje, żeby sieć się rozwijała i przyciągała graczy. Jak dla mnie sieć 1Shot2kill jest najlepszą siecią na której byłem i jestem i zostanę tutaj. Dzisiaj na Tyle! Dziękuje wszystkim za poświęcenie chwili czasu na odpowiedź! Przepraszam że na wstępie nie ma innych linków do ciekawostek, ale resztę innych ciekawostek z tego tematu dam nie długo w jeden dział/temat. Taki ogólny spis zrobię. Zernixler , KaczY , 0la and 11 others 9 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnGiNeEr(kRz) Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 ciekawe ciekawostki widać że postaraliście się . @okti890 ciekawa grafika taka tajemnicza , Virusek jak zawsze coś ciekawego wymyślił brawo okti890 and V1rus ✘ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0sTrY Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Dobra robota fajnie wykonane leci plus za pracę i chęci V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Dobra robota! V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A~S~ Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Dzięki za oznaczenie! Kawał dobrej roboty V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nunko Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Dziekuje za oznaczenie .Dobra robota i za wywiad ? V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eyzar. Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 O, znalazłem się i ja. Dobra robota Mordo! ? V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
★exent Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Myślałem, że bede gdzieś na początku, a ja na szarym końcu Leci + za włożony czas, bardzo fajnie Ci to wyszło V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zernixler Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Plusik za pracę, ciekawa seria. V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts