Jump to content

Podanie na strażnika

Bored
 Share

Recommended Posts

Twój nick z gry:Bored
Twoje imię:Kacper
Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): https://steamcommunity.com/id/sadj1231l (aczkolwiek używam ns, nie wiem dlaczego ale mam na nim więcej fps)
Link do Game Tracker: gametracker.com/player/Bored/80.72.42.126:27015/                                                                                     
Staż w Counter-Strike 1.6: około 3-4 lat
Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 6/10
Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: 1-2 lata
Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach:Tak, posiadałem admina/strażnika głównie na serwerach jailbreak, ale również posiadałem go kilkukrotnie na serwerach typu odd2
Czy posiadasz sprawny mikrofon:Tak
Czy posiadasz mutacje:Tak
W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:Csetti

Guest pfff

Cześć tak w ogóle, więc tak.. 

Jestem za daniem szansy koledze wyżej, powody są podane niżej,

Po rozmowie z Tobą wywnioskowałem, że jesteś ogarniętą osobą, której można zaufać i dać szansę jako osoba pełniąca funkcje Administratora, jesteś osobą niekonfliktową, oczywiście nie dasz sobie w kasze dmuchać i zawsze staniesz w obronie własnej, nic do tego nie mam, ale czasem jest trochę ostro, jako prowadzący po stronie niebieskiej, tak samo, jesteś ogarnięty, kreatywny, co jest najważniejsze KREATYWNOŚĆ TO PODSTAWA, mutacja, to też ważne, zarówno wiek, który jest na swoim miejscu, nic dodać nic ująć, co do AMXX w zupełności wystarczy do ogarnięcia flag admina, czy strażnika whatever. 

Ogólnie to fajny VAC xD 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.