Bored Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 Twój nick z gry:Bored Twoje imię:Kacper Wiek:17 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): https://steamcommunity.com/id/sadj1231l (aczkolwiek używam ns, nie wiem dlaczego ale mam na nim więcej fps) Link do Game Tracker: gametracker.com/player/Bored/80.72.42.126:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: około 3-4 lat Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 6/10 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: 1-2 lata Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach:Tak, posiadałem admina/strażnika głównie na serwerach jailbreak, ale również posiadałem go kilkukrotnie na serwerach typu odd2 Czy posiadasz sprawny mikrofon:Tak Czy posiadasz mutacje:Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:Csetti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pfff Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 Cześć tak w ogóle, więc tak.. Jestem za daniem szansy koledze wyżej, powody są podane niżej, Po rozmowie z Tobą wywnioskowałem, że jesteś ogarniętą osobą, której można zaufać i dać szansę jako osoba pełniąca funkcje Administratora, jesteś osobą niekonfliktową, oczywiście nie dasz sobie w kasze dmuchać i zawsze staniesz w obronie własnej, nic do tego nie mam, ale czasem jest trochę ostro, jako prowadzący po stronie niebieskiej, tak samo, jesteś ogarnięty, kreatywny, co jest najważniejsze KREATYWNOŚĆ TO PODSTAWA, mutacja, to też ważne, zarówno wiek, który jest na swoim miejscu, nic dodać nic ująć, co do AMXX w zupełności wystarczy do ogarnięcia flag admina, czy strażnika whatever. Ogólnie to fajny VAC xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 Jak najbardziej na tak Ogarnia ct, gt też jest w porządku nie kuci się, kulturalny dobra morda Bored 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyindywidualizowany Gość Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 Można dać szanse Wiek AMX Mutacja ------ STEAM!! Bored 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley Quinn Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 Oj tam oj tam czepiacie się do VAC'a :D [Sam posiadam z 10 kont :X] Zacznijmy wypowiedź : - Wiek - AMXX - Mutacja Bored 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H3DZIK Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 (edited) Na tak +amx +wiek +stream Edited June 10, 2018 by H3DZIK Bored 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarnaa ^^ Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Jestem za daniem szansy +ogarnia +wiek +amxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade. Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Jestem za daniem szansy +wiek +mutacja +Amx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Młody G Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Próbny Okres +wiek +Mutacja +amxx +steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Przyjęty na okres próbny 2 tygodni. Napisz mi mi na PW swój dokładny nick na serwerze i hasło. Po grupę zgłoś się w odpowiednim dziale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts