Jump to content

To są jakieś jaja ze scrapim?

YABADABADOOO
 Share

Recommended Posts

To są jakieś jaja, że ten typ:  _ScRaPI_       [t] STEAM_1:0:401092789  31.0.35.197

cały czas sobie wchodzi na serwer, manipuluje ludźmi i nie można nic z nim zrobić?

Serwer przez to na tym traci tylko...

@LemoN nie wiem jak to zrobisz ale coś z nim zrób. On twierdzi, że nie ma żadnego perma i, że normalnie wchodzi na serwer (chyba, że tylko udaje głupiego).

Z tego co wiem kazdy admin ma problem z  daniem bana temu graczowi moim zdaniem ma perma i zmienne ip .  dziwie sie ze jeszcze nic nie jest z tym zrobione . jesli nie da przez amx to niech ktos sprobuje przez konsole (jesli nikt nie probowal nie wiem ) 

Proponuję sprawdźc bansa. Jeżeli gracz ma bana aktywnego trzeba go usunąć, bo możliwe, że coś się zbugowalo. Możliwe również, że ma perma, wtedy neo i tyle :) UBT powinno ogarnąć dlatego proponuję zgłosić to w "Zgłoś cheatera" 

1 hour ago, Freezy ❄ said:

Proponuję sprawdźc bansa. Jeżeli gracz ma bana aktywnego trzeba go usunąć, bo możliwe, że coś się zbugowalo. Możliwe również, że ma perma, wtedy neo i tyle :) UBT powinno ogarnąć dlatego proponuję zgłosić to w "Zgłoś cheatera" 

Wtrącę się.

Każdy z nas (Selfie, Tugeza i ja) nadaliśmy po banie dla tego Pana.
Ma zmienne IP i nic z Tym nie możemy zrobić.

Każdy ban posiada właśnie inny adres, dlatego ten oto człowiek może wbijać.
Nic się nie zbugowało.

Nałożyłem wczoraj bana na podane wyżej IP.

PS. Czasami nawet neo nie działa.

Edited by Madara.

Moim zdaniem administratorzy powinni dać mu bana na nick, skoro na IP nie działa. Na swoim nicku ma jakiś tam poziom postaci oraz monety. Jeśli to go nie zniechęci to zostaje tylko kickanie danego osobnika. Myślę że za każdym razem jak wbije dostanie wyrzucony z serwera to straci chęci do wchodzenia i manipulowania graczami i administracją

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.