YABADABADOOO Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 To są jakieś jaja, że ten typ: _ScRaPI_ [t] STEAM_1:0:401092789 31.0.35.197 cały czas sobie wchodzi na serwer, manipuluje ludźmi i nie można nic z nim zrobić? Serwer przez to na tym traci tylko... @LemoN nie wiem jak to zrobisz ale coś z nim zrób. On twierdzi, że nie ma żadnego perma i, że normalnie wchodzi na serwer (chyba, że tylko udaje głupiego). THOR 1920 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus446 Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 Z tego co wiem kazdy admin ma problem z daniem bana temu graczowi moim zdaniem ma perma i zmienne ip . dziwie sie ze jeszcze nic nie jest z tym zrobione . jesli nie da przez amx to niech ktos sprobuje przez konsole (jesli nikt nie probowal nie wiem ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 Proponuję sprawdźc bansa. Jeżeli gracz ma bana aktywnego trzeba go usunąć, bo możliwe, że coś się zbugowalo. Możliwe również, że ma perma, wtedy neo i tyle UBT powinno ogarnąć dlatego proponuję zgłosić to w "Zgłoś cheatera" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senbonzakura Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 (edited) 1 hour ago, Freezy ❄ said: Proponuję sprawdźc bansa. Jeżeli gracz ma bana aktywnego trzeba go usunąć, bo możliwe, że coś się zbugowalo. Możliwe również, że ma perma, wtedy neo i tyle UBT powinno ogarnąć dlatego proponuję zgłosić to w "Zgłoś cheatera" Wtrącę się. Każdy z nas (Selfie, Tugeza i ja) nadaliśmy po banie dla tego Pana. Ma zmienne IP i nic z Tym nie możemy zrobić. Każdy ban posiada właśnie inny adres, dlatego ten oto człowiek może wbijać. Nic się nie zbugowało. Nałożyłem wczoraj bana na podane wyżej IP. PS. Czasami nawet neo nie działa. Edited June 9, 2018 by Madara. THOR 1920 , YABADABADOOO and Frizuu 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VinnCiDa Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Potwierdzam dostał bana na tydzien od tamtej pory wbil raz na aktywnym i dostał perma. Od tamtej pory ciągle wchodzi manipuluje ludzmi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falus Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Moim zdaniem administratorzy powinni dać mu bana na nick, skoro na IP nie działa. Na swoim nicku ma jakiś tam poziom postaci oraz monety. Jeśli to go nie zniechęci to zostaje tylko kickanie danego osobnika. Myślę że za każdym razem jak wbije dostanie wyrzucony z serwera to straci chęci do wchodzenia i manipulowania graczami i administracją THOR 1920 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus446 Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 No to nie jest zly pomysl tylko jak sie odpali to i tak lvl wbije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Zamykam do czasu rozpatrzenia, @LemoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts