Kr3mol Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Twój nick z gry:SZYMIXO Twoje imię:Daniel Wiek:13 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): Link do Game Tracker: Staż w Counter-Strike 1.6: Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ):6 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?:2 lata Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: tak Czy posiadasz sprawny mikrofon:tak Czy posiadasz mutacje:nie W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: sprawdzalem po serwerach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 (edited) Na nie -Wiek. -Nie potrafisz podać GT.... https://www.gametracker.com/player/SZYMIXO/80.72.42.126:27015/ -Brak Steam. -Często się mylisz w poleceniach. -Konto pod podanie. Edited June 7, 2018 by Fr3sh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H3DZIK Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Na NIE -Wiek -Gt w podaniu brak -Częste pomyłki -Konto pod podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyindywidualizowany Gość Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Nie Nie ogarniasz buntów Brak Steam Wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
raynie Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Więc tak. Zza czasów kiedy nie byłem strażnikiem zauważyłem, że kiedy jest admin/strażnik to jesteś całkiem ogarnięty, ale kiedy nikogo nie ma z administracji to potrafisz wyprawiać "cyrki" np. piszczeć i krzyczeć gdy prowadzisz. Większość wymagań nie spełniasz, jeszcze do końca nie ogarniasz moda. Na aktualną chwilę jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Na nie Brak mutacji Brak odpowiedniego wieku Nie do końca ogarniasz ct Nie jestem powie czy poradził byś sobie przy ogarnięcia niesfornuch graczy po prostu by cie nie słuchali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley Quinn Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 (edited) Mimo tego że nic do ciebie nie mam lecz i tak muszę dać głos na nie . Dlaczego ? Przytoczę tutaj przykład jako osobę Veushei'a - To że nie masz ukończonych 16 lat to nie jest żaden minus i koledzy wyżej nie powinni mówić tak, Veushei również był adminem ... - Aby wstąpić na swoją posadę musiał on przegrać bardzo dużo pojedynczych minutek, u ciebie tego nie ma. - Ogarnianie mod'a : Jakoś coś wiesz o JbModzie ale przez taki staż popelniasz bardzo dużo błędów co prawda zawsze próbujesz je naprawiać. - Słabo ogarniasz CT : - Mało kiedy zdarza się ze zabijesz buntownika, tym samym rundy stają się monotonne i nudne . @AMI , @Fr3sh. , @Wyindywidualizowany Gość , @H3DZIK. - Widzę mała hipokryzja ? Do Veushei i Lisa nic nie mieliście do (mutacji,wieku). Nie powinniście tak pisać bo tak naprawdę w takiej sytuacji wygladacie poprostu jak banda hipokrytów. Edited June 8, 2018 by 3palcewkacprze habawka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 Śmiech na sali. Nawet linku do GT nie potrafisz podać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts