Jump to content

Podanie o straznika Jailbreak

Kr3mol
 Share

Recommended Posts

Twój nick z gry:SZYMIXO
Twoje imię:Daniel
Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity):
Link do Game Tracker:
Staż w Counter-Strike 1.6:
Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ):6
Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?:2 lata
Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon:tak
Czy posiadasz mutacje:nie
W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: sprawdzalem po serwerach

Więc tak. Zza czasów kiedy nie byłem strażnikiem zauważyłem, że kiedy jest admin/strażnik to jesteś całkiem ogarnięty, ale kiedy nikogo nie ma z administracji to potrafisz wyprawiać "cyrki" np. piszczeć i krzyczeć gdy prowadzisz.

Większość wymagań nie spełniasz, jeszcze do końca nie ogarniasz moda. Na aktualną chwilę jestem na nie. 

Mimo tego że nic do ciebie nie mam lecz i tak muszę dać głos na nie . Dlaczego ? Przytoczę tutaj przykład jako osobę Veushei'a

- To że nie masz ukończonych 16 lat to nie jest żaden minus i koledzy wyżej nie powinni mówić tak, Veushei również był adminem ...

- Aby wstąpić na swoją posadę musiał on przegrać bardzo dużo pojedynczych minutek, u ciebie tego nie ma.

- Ogarnianie mod'a : Jakoś coś wiesz o JbModzie ale przez taki staż popelniasz bardzo dużo błędów co prawda zawsze próbujesz je naprawiać. 

- Słabo ogarniasz CT :

- Mało kiedy zdarza się ze zabijesz buntownika, tym samym rundy stają się monotonne i nudne .

@AMI , @Fr3sh. , @Wyindywidualizowany Gość

, @H3DZIK.

- Widzę mała hipokryzja ?

Do Veushei i Lisa nic nie mieliście do (mutacji,wieku).

Nie powinniście tak pisać bo tak naprawdę w takiej sytuacji wygladacie poprostu jak banda hipokrytów.

Edited by 3palcewkacprze

Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.