Kapsel1337 Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Twój nick: KapselGOD Nick gracza/admina:CzosnekS Czas zdarzenia: Dzisiaj Ip i steam id gracza/administratora: # 7 "CzosnekS" 3458 STEAM_0:1:155478354 14 1:22:54 30 0 Opis sytuacji: Osoba która powinna dawać przykład innym obraża oraz poniża mnie na serwerze w obecności innych adminów oraz graczy gdzie ja chciałem wytłumaczyć powód wczorajszego bana. Otóż wczoraj odszedłem na chwilę od kompa i nie wyłączyłem gry ( dosłownie na 5min) po czym dostałem bana na pół godziny za 'cele mapy'. Oczywiście ja NOWY gracz nic bym do tego nie miał gdyby nie fakt że admin sam z innym graczem zabawiają się zamiast wykonywać cele mapy. Dowód (demko/ss): https://www48.zippyshare.com/v/Y17zG1nv/file.html https://www48.zippyshare.com/v/6Bwr8ior/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzosnekS Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Zgadza sie ja jestem wybuchowy dlatego czekam na degrada dostalem war niedlugo nie bede mial admina dlatego nie pisze o zabranie mi go a po za tym KapselGOD jestes nowy? Cos mi sie wydaje ze grasz juz troche czasu nie chce mi sie pobierac tego ale wiem o co ci chodzi pewnie o tą akcje z Laurką ktora nie wykonywala celi przez no nie wiem 15-20 sek. Dałem ci bana bo duzo osob nie wykonywalo celi jesli odchodzisz od kompa na 5 min to prosze wyjdz z serwera bo on nie jest od bycia afk jak wrocisz ap ktore miales wczesniej bedziesz mial tak samo jak ze statami pamietaj o tym na przyszlość Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapsel1337 Posted June 7, 2018 Author Report Share Posted June 7, 2018 Powiedz to adminom którzy afcza przez 4 mapy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzosnekS Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 A to do mnie pytanie bo ja nie wiem admin chyba wie co ma robic i nie bede go pouczl Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillTheRudy! Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 KapselGOD skoro ci tak admini na ZM nie pasują to może albo zmień serwer albo napisz podanie na admina bo jak widać masz duuuuże doświadczenie na tym modzie :) Nikt nie jest święty więc czasem się zdarza trudno admin też człowiek a że czosnek jest jaki jest to ty go już na pewno nie zmienisz tymi swoimi ciągłymi skargami :) ^ Orange ^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapsel1337 Posted June 7, 2018 Author Report Share Posted June 7, 2018 Chciałbym dorzucić dowód gdzie admin widząc sytuacje gdzie gracz mnie obraża nie chce go zbanować. https://www111.zippyshare.com/v/WRytKnye/file.html https://www111.zippyshare.com/v/FB4Vqwvf/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzosnekS Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Kapsel powiedzialem ci ze go zbanowac nie moge co ja mam powiesz mi dlatego powiedzialem zebys poszedl na forum i napisal skarge bo widze ze juz wprawe w nich masz Link to comment Share on other sites More sharing options...
e many Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Mówił Ci że nie może go zbanować, więc w czym problem Skończcie już pi*******ć Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoSia Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 (edited) To Teraz ja się wypowiem!!!! ADMIN nie ma prawa banować osób afczących, za brak celi!!! ( taka zasada została przyjęta, ponieważ gracz ma prawo zakupić jakąkolwiek usługę na afku) i chyba jest plugin na osoby afczące?!. Czosnek nie pisz swojego własnego regulaminu, tak jak kiedyś innym administrator. Siedzę czesto na serwerze (tajniak)i aż czasem mam ochotę się na Ciebie wydrzeć, że hambisz posadę administratora. @KillTheRudy! taki był z Ciebie administrator, widać jak zachęcasz ludzi do grania na serwerze. Serio za mojej kadencji i chłopców takich przypałów nie było to co Ty robisz Czosnek. Fakt bawiliśmy się też slapem na sobie. \ Dziwne, że nie możesz kogoś zbanować. Po resecie bansów wszystko poprawnie działało, a jeżeli masz probblem to uspokajasz gracza tłumaczysz, że masz bloka. Idziesz do opiekuna, z steam id bądź ip, albo do czerwonym z prośbą o zbanowanie danego gracza przez stronę Czy to takie ciężkie, aby pomyśleć Czosnek.? Edited June 7, 2018 by ZoSia Kapsel1337 , BO$$ , habawka and 1 other 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapsel1337 Posted June 7, 2018 Author Report Share Posted June 7, 2018 8 minut temu, e many napisał: Mówił Ci że nie może go zbanować, więc w czym problem Skończcie już pi*******ć Skoro nie mógł go zbanować to mógł normalnie odpowiedzieć dlaczego go nie może zbanować a nie słowa typu 'leć na forum się popłakać'. Skąd mam wiedzieć czy gościu gra na aktywnym ( tak się dowiedziałem po wstawieniu posta) skoro gram dopiero od 2 dni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
e many Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Powiedział Ci że nie może go zbanować xDD A to że powiedział Ci "leć na forum..." to tak przy okazji. Co Ci miał powiedzieć, jak bo mapę masz jakieś śmieszne powody :D Równie dobrze mogłeś napisać na czatbox'ie, że potrzeba przełożonego żeby zbanować pewną osobę. Nie możecie się dogadać normalnie ? Tylko piszesz skargi na ch*j nikomu nie potrzebne, po czym dziwisz się że Cię prowokują ("idź na forum...") Mówiłem że "być może gra na ab i dlatego nie można go zbanować" to tylko i wyłącznie moja teoria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Starczy tego wszystkiego, @Thomas zrob coś z tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Wszystkie skargi ogarnę w weekend bo teraz mam dużo roboty. Kapsel1337 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Skarga słuszna degrad dal tego tu pana, zero kultury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts