.::BLACK HAWK::. Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Cześć mam pewien problem kupiłem dziś rano zwykłego Vipa ale stwierdziłem,że s vip byłby lepszy więc kupiłem tez s vipa.I tu mój problem,że ten s vip zacznie działać wtedy jak skończy mi się zwykły vip czy da się jakoś to odkręcić czyli tego zwykłego vipa anulować żebym miał dostęp do tego s vipa?.Oba vipy kupiłem na tydzień więc po skończeniu zwykłego vipa zostało by mi jakieś 10 minut zabawy z s vipem.Dzięki i prosze o szybkie info.Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Pisz bezpośrednio do @Kub1nho ツ @Thomas @LemoN @don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::BLACK HAWK::. Posted June 7, 2018 Author Report Share Posted June 7, 2018 od napisałem do wszystkich czterech a oni mają jakiś wpływ na anulowanie vipa i wogóle ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysiak Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 2 godziny temu, .::BLACK HAWK::. napisał: od napisałem do wszystkich czterech a oni mają jakiś wpływ na anulowanie vipa i wogóle ? Jest to główna administracja 1shota, która powinna ci pomóc w tym problemie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts