Popular Post V1rus ✘ Posted June 6, 2018 Popular Post Report Share Posted June 6, 2018 (edited) Pisaliście, że ta seria wpadłam Wam w gust. Postanowiłem ją dalej pociągnąć za @Atencjusz Więc zapytałem kolejne 15 osób jak się tu znalazły, oto ich odpowiedzi. @Kub1nho ツ [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Dołączyłem tutaj dzięki moim "starym" znajomym. @don Kuba i @aXenBiceps™. @pfff [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Niespełna rok temu, szukałem fajnego serwera do pogrania na Jailu, jako wracający do cs'a wyjadacz, szukałem szukałem, aż znalazłem naszą sieć na której jestem obecnie, pograłem trochę no i znów znudzony grą przestałem, miesiąc temu znów tutaj wróciłem, ale to chyba ostatni powrót jak i ostatnie odejście z jakiegokolwiek serwera. Nie jest to jakaś fascynująca historia. @Radek87 [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Byłem adminem na innej sieci serwerów , niestety zostałem zdegradowany , niesłusznie , jak to mówią na układy nie ma rady. Po moim odejściu zauważyłem ze serwer świeci pustkami , zacząłem szukać nowej serwerowni i tak o znalazłem , wasza sieć . Od pierwszego zagrania postanowiłem zostać z wami. @dolbo [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Grałem, grał i będę grał na topowym serwerze w Polsce dd2#2, Serwer zmienił sieć i tak oto trafiłem na 1s2k.pl @beti [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Gdy stawiałam pierwsze kroki w grze CS 1.6, przypadkiem znalazłam topowy serwer dd2#2 jeszcze za czasów gdzie był na innej sieci. Serwer zmienił sieć, a ja nie chciałam tracić mojej kochanej rodzinki z dd2#2. Taka historia. @Destro [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Gdy upadła stara sieć na której grałem, przestałem grać w csa po 2 latach przerwy, wróciłem i szukałem nowej ciekawej sieci z dobrą atmosferą i tak trafiłem na Cod 201, gdzie poznałem dużo fajnych ludzi i wróciłem do gry, przy okazji spotkałem starego kumpla @Czwarty minus jeden. @Tugeza [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Gdy wróciłem do grania w 1.6 pomyślałem, że znajdę jakiegoś dobrego cod mod`a i po kilku odwiedzonych serwerach znalazłem COD 501 i tak trafiłem na 1s2k.pl @IMPOWERED [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Gdy stara sieć upadła to na stronie magicznym sposobem pojawiła się reklama 1s2k.pl w którą sobie wszedłem. Pierwszy serwer to był COD 501 przez którego zostałem na sieci do dziś. @Mysiak [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Po kilku latach grania w cs 1.6, aby tylko sobie postrzelać, szukałem jakiegoś fajnego serwera typu JB. No i znalazłem. Dzięki niemu jestem już spory kawał czasu na tej sieci. @chomykowa [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Po dłuższej przerwie chciałam pograć, ale serwer na którym kiedyś grałam zniknął. Wpisałam w google serwer FFA 1.6 i patrzyłam po nazwach, myślę fajna nazwa wbije pograłam parę dni i tak już zostałam. Lubie ludzi i atmosferę. @KillTheRudy! [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Szukałem serwera JB i znalazłem ten. @Adaa. [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Po kilku letniej przerwie postanowiłam ściągnąć sobie cs'a1.6 i zagrać kilka razy. Gdy szukałam serwera, trafiłam na [GO:MOD] DD2 i grałam przez kila godzin. Na następny dzień wróciłam na ten serwer, poznałam wiele fajnych osób które zachęciły mnie do zajrzenia na nasze forum, po kilku dniach postanowiłam to zrobić i tak o to zostałam tu, i jestem adminem na tym serwerze. @M8here [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Po upadku mojej ulubionej sieci szukałem dobrego jak i ogarniętego serwera. Błąkałem się jakiś czas, aż trafiłem na dd2#2, który był wtedy jeszcze pod inna siecią. Dołączyłem tu razem z dd2#2. Zaprosiłem sąsiada i tak czas już leci, niecałe 2 latka. @Lamcia. [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Po prostu, szukałam jakieś fajnej sieci. Do tej pory trafiałam na pozornie fajny klimat i ludzi które po głębszym poznaniu okazywały się kompletną klapą. Tutaj już jestem pare miesięcy i jak narazie żaden 'czar nie prysł' i mam nadzieję, że nie pryśnie! @~~GANO$zCZ.AK~~ [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Ja również wraz z @beti @dolbo @M8here trafiłem tutaj wraz z serwerem na którym stawiałem swoje pierwsze kroki w grze jaka jest Counter-Strike. Na tym serwerze zawsze jest i będzie atmosfera z którą moim zdaniem nie równa się żadne inne DD2. Dzisiaj na Tyle! Dziękuje wszystkim za poświęcenie chwili czasu i na odpowiedź! Przepraszam że na wstępie nie ma innych ciekawostek linków, ale resztę innych ciekawostek z tego tematu dam nie długo w jeden temat. "Spis Ciekawostek" Edited June 7, 2018 by V1rʊs™ dolbo , Bored , 0sTrY and 8 others 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Widzę że sporo osób wypytujesz zanim to wstawisz na forum, a to się szanuje, bo jest co czytać! Good Job! V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillTheRudy! Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Dobra robota V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Plus za poświęcony czas V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bored Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Dobra robota ! V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Poleciała superka V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vakson Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Dobra robota V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0sTrY Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Dobra Robota plus dla ciebie za chęci i czas spędzony nad tym! V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Ta seria Ci wychodzi, czytelne i staranne, a zarazem miłe dla oka. V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts