Guest pfff Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 (edited) Typ pracy: Sygnatura Rozmiar: Forumowe Tematyka: Tyler1 (btw. Najlepszy Streamer : O c===3 ) Kolorystyka: Dowolna Napis: pfff i 1.3.1.2 Inne: Najlepiej jakby owe napisy migały na zmianę, nie wiem czy dobrze to ująłem, ciężko będzie wybrać jakieś zdjęcie jeśli chodzi o Tylera, bo ma krzywą głowę.. więc https://imgur.com/a/VrAkivM jakoś udoskonalić to zdjęcie, nie wiem czy się da bo Tyler i tak jest idealny (Prócz jego głowy) x D Oczywiście zdaję się na grafika i nie musi on używać konkretnie tego zdjęcia, wolna ręka. @Conte Pasuję, możesz zamykać ;d Edited June 6, 2018 by pfff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Specem od gifów nie jestem więc bardziej zaawansowanego nie dam rady zrobić. Mogę jak coś przyspieszyć, bądź zwolnić miganie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Grafika została wykonana!Temat został zamknięty i przeniesiony do archiwum zleceń. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts