Tomczy93 Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Nie wiem o co chodzi, dostałem bana pernamentnego na serwerze, nie wiem za co nie jest opisane miałem tam wykupione konto vip nie wiem też jak to wpisywać to kopiuje z konsoli Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1508089058 ' ] Twoje IP : ' 37.47.211.32 ' Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ATerazWchodzeJaCalyNaBialo!! [AMXBans] Powod : ' wstaw foty na 1shot2kill.pl ' lo . Zawsze grałem pod nickiem PoCoToByło?? i nie dostałem żadnego bana a teraz zmieniłem tylko nick i odrazu pernamenty ban ?? powie mi ktos jak to rozwiązać? IP SERWERA to: [ONLY DD2] 1shot2kill.pl 80.72.37.1157:27015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
św. Maksymilian Kolbe Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Napisz tutaj i pamiętaj aby zastosować się do wzoru https://1shot2kill.pl/forum/185-odwołaj-się-od-bana/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
św. Maksymilian Kolbe Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts