DrOPS!k Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Witam jak już zaczął się temat o vipach to ja mam propozycje, by dodać vipa dla każdego o godzinie 23:00 do np.9 rano (to zachęci ludzi do grania na serwerze nocami oraz rankiem) i do tego ludzie będą mogli się przekonać na własnej skórze co i jak ma Vip Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroobY Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Myślę, że warto byłoby dać samo kolorowanie dla każdego po 23. I to tyle. To taki bajer, na który każdy zwraca uwagę, a dodatkowy exp mógłby zachęcać do złych rzeczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrOPS!k Posted June 5, 2018 Author Report Share Posted June 5, 2018 @GroobY Nie wiem czy kolorowanie w jakiś sposób zachęci ludzi do grana w nocy jak i nad ranem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauware Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Moim zdaniem też zbędne. Vipa można otrzymać za darmo na serwerze że to szok. Ba Svipa też można. Myślę że Opiekunowie dodali svip'a/vip'a do ruletki/nagrody żeby uniknąć takich propozycji jak te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroobY Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Jest VIP z konkursu, jest VIP z ruletki, jest VIP ze skrzynek, jest VIP losowany na mapę jak jest wystarczająca ilość graczy i jest VIP za głosowanie na serwer. Nie przesadzajmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Jestem w 100 % pewny, że w tych godzinach normalnej, uczciwej rozgrywki raczej nie zastanę: specjalne nabijanie fragów, współpraca teamów. Odpada. DrOPS!k 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts