Jump to content

Skarga na Gracza ScRaPI

THOR 1920
 Share

Recommended Posts

Twój nick:THOR 19R20

Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Scrapi

Dokładny czas zdarzenia:03.06.2018 21:34

IP/STEAM_ID:nie znam

Opis sytuacji:Gracz gra na aktywnym banie, i udaje że nie wie o co chodzi. Tak jak już nie raz pisałem, czuje się bezkarny i taki też jest, a admin zamiast reagować to go grzecznie powiadamia że ma bana... to tak jakby prosić czitera aby wyłączył, bo przecież nic się nie stało...

cs_max0004.bmp

cs_max0006.bmp

Teraz, THOR 1920 napisał:

Twój nick:THOR 19R20

Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Scrapi

Dokładny czas zdarzenia:03.06.2018 21:34

IP/STEAM_ID:nie znam

Opis sytuacji:Gracz gra na aktywnym banie, i udaje że nie wie o co chodzi. Tak jak już nie raz pisałem, czuje się bezkarny i taki też jest, a admin zamiast reagować to go grzecznie powiadamia że ma bana... to tak jakby prosić czitera aby wyłączył, bo przecież nic się nie stało...

cs_max0004.bmp

cs_max0006.bmp

Ty jakiś po*****y jesteś ? Z du*y miałem wiedzieć że mam aktywke typie ? skoro nawet komunikatu nie dostałem, gozdan mnie poinformował o tym więc wyszedłem więc o ch*j ci dzieciaku chodzi ;)?  A od niego 3 kroki w bok zacznij się uczyć jutro szkoła a to że poinformował mnie o tym to raczej świadczy tylko o nim że jest dobrym adminem nie ścierwem co to niektórzy ;) Propsy dla GOZDANA!  Jebać Frajerstwo bo się tylko szerzy ;) A tak a pro po @LemoN Chce zobaczyć screeny bo pobrać się nie da za tego "Przedłużonego" bana ;) Co tam jest i z kiedy dokładnie 

Pozdrawiam :P 

Nie mam w ogóle pytań, co Ty sobą reprezentujesz... Tym postem zrobiłeś więcej niż gdybym wrzucił i 100 screenów Twojego zachowania :)
Arogancja, chamstwo i dziecinada.
Myślę że jego odpowiedź wszystkim czytającym wystarczy jako dowód że gracz jest zwyczajnie toksyczny :)
Pozdrawiam THOR :)

1 minutę temu, B3Di napisał:

Prosze bardzo, ty sie kultury naucz troche a nie, poza tym nawet jak masz bana to byś nie wszedł na serwer a tobie sie jakoś udało, ktos tu sie chyba ip bawi ..

de_barcelona0000.bmp

de_barcelona0001.bmp

Kolejny mądry się odezwał ;) również polecam za naukę się złapać a nie zbędnie komentować :) Ps : ktoś chyba nie umie banów dawać, żadnego problemu z wejsciem nie było :) Także milczcie poważnie bo żałośni jesteście :) A co do mojej "kultury" na to trzeba sobie zasłużyć ścierwo zawsze będzie tępione, także Pozdrawiam i 22:00 dochodzi panowie do spania.

2 minuty temu, THOR 1920 napisał:

Nie mam w ogóle pytań, co Ty sobą reprezentujesz... Tym postem zrobiłeś więcej niż gdybym wrzucił i 100 screenów Twojego zachowania :)
Arogancja, chamstwo i dziecinada.
Myślę że jego odpowiedź wszystkim czytającym wystarczy jako dowód że gracz jest zwyczajnie toksyczny :)
Pozdrawiam THOR :)

A co mam lizać du**ę tak jak wy liżecie ? od tego już  macie takie nosy brązowe, że szkoda nawet tego komentować ;) mam się płaszczyć tak jak wy ? Nikogo nie udaję jestem sobą "Papier" to nie jest więc mogę wulgaryzmów używać tyle ile chce :) a to że wy macie z tym problem mi to zwisa ja bynajmniej nikogo udawać nie muszę panienki :) 

3 minuty temu, Scrapi napisał:

ktoś chyba nie umie banów dawać,

Lemon się na ten temat z pewnością wypowie, nie nam oceniać czy potrafi banować...

4 minuty temu, Scrapi napisał:

A co do mojej "kultury" na to trzeba sobie zasłużyć ścierwo zawsze będzie tępione

Nie bardzo rozumiem kontekstu, ale skoro nawet na forum pozwalasz sobie na wyzywanie od ścierw to raczej  świadczy o Twoim braku... ekhm o Twoim braku poszanowania kogokolwiek...
Z mojej strony koniec, liczę że Lemon podejmie słuszną decyzję co z Tobą zrobić.

Poziom waszej dyskusji jest równy zeru. Scrapi jak zwykle oskarża kogoś o lizanie dupy bo ten napisał że ktoś wszedł na aktywnym "iksde". Swoim zachowaniem właśnie zaprzepaściłeś szanse na grę na 501. Ban na zawsze (Nie wchodzi w grę że cię odbanuje jak będzie reset bansa). Siejesz ferment na serwerze i robisz złą atmosferę na nim a więc myślę że bez ciebie będzie po prostu lepiej.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.