THOR 1920 Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Twój nick:THOR 19R20 Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Scrapi Dokładny czas zdarzenia:03.06.2018 21:34 IP/STEAM_ID:nie znam Opis sytuacji:Gracz gra na aktywnym banie, i udaje że nie wie o co chodzi. Tak jak już nie raz pisałem, czuje się bezkarny i taki też jest, a admin zamiast reagować to go grzecznie powiadamia że ma bana... to tak jakby prosić czitera aby wyłączył, bo przecież nic się nie stało... cs_max0004.bmp cs_max0006.bmp B3Di and Gesen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrapi Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Teraz, THOR 1920 napisał: Twój nick:THOR 19R20 Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Scrapi Dokładny czas zdarzenia:03.06.2018 21:34 IP/STEAM_ID:nie znam Opis sytuacji:Gracz gra na aktywnym banie, i udaje że nie wie o co chodzi. Tak jak już nie raz pisałem, czuje się bezkarny i taki też jest, a admin zamiast reagować to go grzecznie powiadamia że ma bana... to tak jakby prosić czitera aby wyłączył, bo przecież nic się nie stało... cs_max0004.bmp cs_max0006.bmp Ty jakiś po*****y jesteś ? Z du*y miałem wiedzieć że mam aktywke typie ? skoro nawet komunikatu nie dostałem, gozdan mnie poinformował o tym więc wyszedłem więc o ch*j ci dzieciaku chodzi ;)? A od niego 3 kroki w bok zacznij się uczyć jutro szkoła a to że poinformował mnie o tym to raczej świadczy tylko o nim że jest dobrym adminem nie ścierwem co to niektórzy Propsy dla GOZDANA! Jebać Frajerstwo bo się tylko szerzy A tak a pro po @LemoN Chce zobaczyć screeny bo pobrać się nie da za tego "Przedłużonego" bana Co tam jest i z kiedy dokładnie Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3Di Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Prosze bardzo, ty sie kultury naucz troche a nie, poza tym nawet jak masz bana to byś nie wszedł na serwer a tobie sie jakoś udało, ktos tu sie chyba ip bawi .. de_barcelona0000.bmp de_barcelona0001.bmp Widzew Pany , Eyzar. , Gesen and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THOR 1920 Posted June 3, 2018 Author Report Share Posted June 3, 2018 Nie mam w ogóle pytań, co Ty sobą reprezentujesz... Tym postem zrobiłeś więcej niż gdybym wrzucił i 100 screenów Twojego zachowania Arogancja, chamstwo i dziecinada. Myślę że jego odpowiedź wszystkim czytającym wystarczy jako dowód że gracz jest zwyczajnie toksyczny Pozdrawiam THOR B3Di , Gesen and ^ Orange ^ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrapi Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 1 minutę temu, B3Di napisał: Prosze bardzo, ty sie kultury naucz troche a nie, poza tym nawet jak masz bana to byś nie wszedł na serwer a tobie sie jakoś udało, ktos tu sie chyba ip bawi .. de_barcelona0000.bmp de_barcelona0001.bmp Kolejny mądry się odezwał również polecam za naukę się złapać a nie zbędnie komentować Ps : ktoś chyba nie umie banów dawać, żadnego problemu z wejsciem nie było Także milczcie poważnie bo żałośni jesteście A co do mojej "kultury" na to trzeba sobie zasłużyć ścierwo zawsze będzie tępione, także Pozdrawiam i 22:00 dochodzi panowie do spania. 2 minuty temu, THOR 1920 napisał: Nie mam w ogóle pytań, co Ty sobą reprezentujesz... Tym postem zrobiłeś więcej niż gdybym wrzucił i 100 screenów Twojego zachowania Arogancja, chamstwo i dziecinada. Myślę że jego odpowiedź wszystkim czytającym wystarczy jako dowód że gracz jest zwyczajnie toksyczny Pozdrawiam THOR A co mam lizać du**ę tak jak wy liżecie ? od tego już macie takie nosy brązowe, że szkoda nawet tego komentować mam się płaszczyć tak jak wy ? Nikogo nie udaję jestem sobą "Papier" to nie jest więc mogę wulgaryzmów używać tyle ile chce a to że wy macie z tym problem mi to zwisa ja bynajmniej nikogo udawać nie muszę panienki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Widzew Pany Posted June 3, 2018 Popular Post Report Share Posted June 3, 2018 @Scrapi Dzban jesteś i frajer . Arabek c(: , Eyzar. , NoPerfect and 7 others 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrapi Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Teraz, Widzew Pany napisał: @Scrapi Dzban jesteś i frajer . Miło mi bynajmniej nie chowam się po ulicy i nie pokazuje kogoś kim nie jesteś tak jak ty hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
THOR 1920 Posted June 3, 2018 Author Report Share Posted June 3, 2018 3 minuty temu, Scrapi napisał: ktoś chyba nie umie banów dawać, Lemon się na ten temat z pewnością wypowie, nie nam oceniać czy potrafi banować... 4 minuty temu, Scrapi napisał: A co do mojej "kultury" na to trzeba sobie zasłużyć ścierwo zawsze będzie tępione Nie bardzo rozumiem kontekstu, ale skoro nawet na forum pozwalasz sobie na wyzywanie od ścierw to raczej świadczy o Twoim braku... ekhm o Twoim braku poszanowania kogokolwiek... Z mojej strony koniec, liczę że Lemon podejmie słuszną decyzję co z Tobą zrobić. Gesen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Zajmij się tym @LemoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Poziom waszej dyskusji jest równy zeru. Scrapi jak zwykle oskarża kogoś o lizanie dupy bo ten napisał że ktoś wszedł na aktywnym "iksde". Swoim zachowaniem właśnie zaprzepaściłeś szanse na grę na 501. Ban na zawsze (Nie wchodzi w grę że cię odbanuje jak będzie reset bansa). Siejesz ferment na serwerze i robisz złą atmosferę na nim a więc myślę że bez ciebie będzie po prostu lepiej. Eyzar. , THOR 1920 , B3Di and 2 others 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts