VinnCiDa Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 (edited) Twój nick: VinnCiDaa Nick gracza/admina na którego składasz skargę: _ScRaPI_ [t] Dokładny czas zdarzenia: 03.06.2018 15:18 IP/STEAM_ID: 188.146.108.5 Opis sytuacji: Gracz mnie ciągle obraża ma do mnie jakiś problem , nie jest to pierwszy raz gdy mnie wyzywa ale admini nic z tym nie robią.. Dana skarga dotyczy tego iż napisałem: Raczej nie dostanę admina a Scrapi napisał to co na zdjęciu. Dowód (demko/ss): Podany poniżej cs_office0000.bmp Edited June 3, 2018 by VinnCiDa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrapi Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 3 minuty temu, VinnCiDa napisał: Twój nick: VinnCiDaa Nick gracza/admina na którego składasz skargę: _ScRaPI_ [t] Dokładny czas zdarzenia: 03.06.2018 15:18 IP/STEAM_ID: 188.146.108.5 Opis sytuacji: Gracz mnie ciągle obraża ma do mnie jakiś problem , nie jest to pierwszy raz gdy mnie wyzywa ale admini nic z tym nie robią.. Dana skarga dotyczy tego iż napisałem: Raczej nie dostanę admina a Scrapi napisał to co na zdjęciu. Dowód (demko/ss): Podany poniżej cs_office0000.bmp Ej weź Nie popłacz się tylko :'( nie wspomnę jaki ty byłeś wczoraj "Nie kulturalny " Podpadłeś mi więc nie dziw się Reakcji, nie masz kultury a piszesz podanie na Admina :D Żałosne a zarazem śmieszne tą skargą dowiodłeś jaki jesteś :D Pilnuj się teraz :D :D Powodzonka Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrubY_d-_-b Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Nie było mnie przy tej sytuacji ale moim zdaniem banik dla tego gracza na minimum 1h zbyt pewnosc siebie nie popłaca dx2 Niestety tu już trzeba poczekac na @LemoN zeby wyjaśnił sytuacje @Scrapi Patrz zebyś ty się pilnować nie musiał xd ^ Orange ^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Gracz zbanowany. Pilnuj to się ty Scrapi iWeeD and ^ Orange ^ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts