Popular Post V1rus ✘ Posted June 2, 2018 Popular Post Report Share Posted June 2, 2018 (edited) Ciekawostki o użytkownikach jak znaleźli się na 1s2k.pl Ciekawostki o użytkownikach jak znaleźli się na 1s2k.pl Pisaliście, że ta seria wpadłam Wam w gust. Postanowiłem ją dalej pociągnąć za @Atencjusz Więc zapytałem kolejne osoby jak się tu znalazły, oto ich odpowiedzi. @Person [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci 1s2k? [O] Szukałem jakiegoś fajnego serwa BF4, ale trafiłem na CoD'a 201 i tak już zostałem. Atmosfera tu panująca mnie urzekła. @Piąty minus dwa [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci 1s2k? [O] Trafiłem tutaj przypadkiem. @Czwarty minus jeden [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci 1s2k? [O] Szukałem kiedyś dobrego cod moda i zombie moda i trafiłem na naszą starą sieć. Jestem z Krystianem od czasów kiedy jeszcze rządził Question czyt. od końca 2014. Po tym jak stara sieć "upadła", wróciłem na stare śmieci dopiero w październiku 2017. Powodem były bardzo ciekawe propozycje NEQUsia, który posiadał jeden z najlepszych zombie modów na których grałem. Jak widać na sieci zostałem po dziś dzień. @Conte [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci 1s2k? [O] Zaraz po odejściu ze starej sieci w trakcie rozmowy z @Dziarskaa, poleciła mi ona właśnie tą sieć. Po krótkim rozpoznaniu, przekonany przez aktywny dział graficzny postanowiłem zostać. @TeTe-_- [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci 1s2k? [O] Pomagałem Krystkowi w rozwijaniu jej od początku. Skromnie jako moderator i ubt na początku a potem tylko ubt. @Czarna. [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci 1s2k? [O] Przybiegłam za serwerem oczywiście. @Adrian. [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci 1s2k? [O] Po przerwie od cs'a szukałem jakiegoś fajnego coda do gry i trafiłem tutaj na coda 401.Siedzę na nim do dnia dzisiejszego i nie żałuję,bo poznałem tutaj masę ludzi na których mogę liczyć. @`NN. [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci 1s2k? [O] Przez @K1cker @Mała Mi <333 @PrOo | SerQQQ.!!! [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci 1s2k? [O] Szukałem jakiegoś fajnego coda no i znalazłem. Zagrałem chwilke na 201 i kd tamtej pory latałem na premce XD. @Wiki [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci 1s2k? [O] Przybyłam za serwerem DD2#2, który zmienił sieć. @Nikaa. [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci 1s2k? [O] @selfie Dużo mówił o tej sieci to konto założyłam. @Madara. [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci 1s2k? [O] Wykurwiłem na taczce z @Pere @V1rʊs™ @Nyols @EjdabljuPi @Wredzioszek @Miroslaw @Truskawka @_hype @Boywitharose z CsO**, takiej sieci dla podludzi, gdzie każdy miał wbitego ch**a w to, co się dzieję na serwerach, panowali i panują tam ludzie, którzy dawno nie powinni mieć rang no i przechodzące stereotypy, że jesteś taki, to nie możesz być inny. Ogólnie. Wielki gó**o i bagno w jednym zdaniu. @Barracuda [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci 1s2k? [O] Naszło mnie na 1.6 i szukałem dobrego serwera Only DD2 i przez wyszukiwarkę serwerów trafiłem akurat tutaj. @Ariana Grande Fanboy [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci 1s2k? [O] Kliknąłem pierwszy lepszy serwer i zostałem. @Tauware [P] Jak dołączyłeś do naszej sieci 1s2k? [O] Ta bez kitu, ziomek Mi wysłał ip gołębiem. Dzisiaj to na tyle! Edited June 2, 2018 by V1rʊs™ Conte , `NN. , okti890 and 9 others 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Miło się czytało, łap plusika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley Quinn Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Dobrze estetycznie napisane . Dostajesz plusa ! V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillTheRudy! Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 ładna "praca" :) V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Zacznijcie stosować jakieś normalne kolory pod biały styl http://scr.hu/8p0m/9ruus V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Trochę nad kolorystyką musisz popracować, ale poza tym jest okej V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kott Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Łapaj + naprawdę przyjemnie się czytało. I mogłem dowiedzieć się trochę więcej o użytkownikach. V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Jest okej. Dobra robota! V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piesio DD2 Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Dobra praca ! Zawsze to trochę daję informacji o użytkowniku V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0sTrY Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Dobra praca! zawsze to coś więcej informacji o użytkownikach V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts