Jump to content

Recommended Posts

Uważam, że powinna zostać ta opcja. Jak wiemy ułatwia to gre, ale na serwerze aim chodzi o to by właśnie "wyskanować" przeciwnika, lub szybciej go zauważyć i zabić. 

@H22 Chodzi mi o to, że bez tej opcji każdy skanowałby wszystkk bez sensu a jak trafi się taki Janusz co kampi się co rundę to bez tej opcji powodzenia w znalezieniu go.

Edited by Fr3sh.
12 minut temu, Fr3sh. napisał:

Uważam, że powinna zostać ta opcja. Jak wiemy ułatwia to gre, ale na serwerze aim chodzi o to by właśnie "wyskanować" przeciwnika, lub szybciej go zauważyć i zabić. 

W sumie nie rozumiem tej wypowiedzi. 

Fresh, cytuj normalnie wypowiedzi bo bałagan się w ten sposób robi.. 

Uważam, że zupełnie nie masz racji. Właśnie teraz zachodzą takie sytuacje, skanujesz na oślep gdziekolwiek bo jak znajdziesz to będziesz dobijał. 

A jak przysłowiowy Janusz kampi to z reguły ktoś daje Ci taką informację przez mikro, a nie przesadzajmy - tu nie ma map wielkości cs_militia, że trudno znaleźć przeciwnika ;-) 

Edited by H22

Zgadzam się w stu procentach z @H22.

3 godziny temu, Fr3sh. napisał:

Chodzi mi o to, że bez tej opcji każdy skanowałby wszystkk bez sensu a jak trafi się taki Janusz co kampi się co rundę to bez tej opcji powodzenia w znalezieniu go.

Próbując rozszyfrować co miał na myśli @Fr3sh. zrozumiałem, że może być problem w znalezieniu gracza który ,,kampi'' co rundę.
Owszem, aczkolwiek Fresh'u kochany.. regulamin mówi:
25. Celowe kampienie, przedłużanie gry: Slay/Kick/Ban od 5 do 10 minut
A od pilnowania porządku na serwerze są admini, więc chcący nie chcący, ten przysłowiowy ,,Janusz" nie będzie mógł sobie kampić.

praktycznie w każdym serwerze do cs 1.6 obrażenia są pokazywane bo nie jest to mecz :) 
wątpię w to że nagle by to wyłączyli bo komuś się łatwiej gra.

Aczkolwiek jest ZA :)

Edited by MAMA

Słuchaj, jeśli tylko jest taka możliwość to jak najbardziej! 

Ja rozumiem, że dla początkujących graczy to jest fajny bajer, ale nie pozwólmy też starym wyjadaczom się zatrzymać w miejscu - albo co gorsza, cofnąć do tyłu ;-) 

Jeśli będzie widoczny przeciw wśród graczy podczas rozgrywek - zawsze można to przywrócić. 

Propozycja została zaakceptowana!

Dziękujemy za propozycję! Twoja propozycja zostanie dodana przy najbliższych dniach. Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...