GROUND ZERO Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Cześć, może by trochę utrudnić grę i wyłączyć pokazywanie obrażeń ? Na dziurawych mapach skan za skanem leci bo widać kto gdzie siedzi i w mojej opinii zawsze to psuło zabawę. Jestem ciekaw waszego zdania na ten temat, Pozdro P00L and Cordobek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 (edited) Uważam, że powinna zostać ta opcja. Jak wiemy ułatwia to gre, ale na serwerze aim chodzi o to by właśnie "wyskanować" przeciwnika, lub szybciej go zauważyć i zabić. @H22 Chodzi mi o to, że bez tej opcji każdy skanowałby wszystkk bez sensu a jak trafi się taki Janusz co kampi się co rundę to bez tej opcji powodzenia w znalezieniu go. Edited June 2, 2018 by Fr3sh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GROUND ZERO Posted June 2, 2018 Author Report Share Posted June 2, 2018 (edited) 12 minut temu, Fr3sh. napisał: Uważam, że powinna zostać ta opcja. Jak wiemy ułatwia to gre, ale na serwerze aim chodzi o to by właśnie "wyskanować" przeciwnika, lub szybciej go zauważyć i zabić. W sumie nie rozumiem tej wypowiedzi. Fresh, cytuj normalnie wypowiedzi bo bałagan się w ten sposób robi.. Uważam, że zupełnie nie masz racji. Właśnie teraz zachodzą takie sytuacje, skanujesz na oślep gdziekolwiek bo jak znajdziesz to będziesz dobijał. A jak przysłowiowy Janusz kampi to z reguły ktoś daje Ci taką informację przez mikro, a nie przesadzajmy - tu nie ma map wielkości cs_militia, że trudno znaleźć przeciwnika ;-) Edited June 2, 2018 by H22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cordobek Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Zgadzam się w stu procentach z @H22. 3 godziny temu, Fr3sh. napisał: Chodzi mi o to, że bez tej opcji każdy skanowałby wszystkk bez sensu a jak trafi się taki Janusz co kampi się co rundę to bez tej opcji powodzenia w znalezieniu go. Próbując rozszyfrować co miał na myśli @Fr3sh. zrozumiałem, że może być problem w znalezieniu gracza który ,,kampi'' co rundę. Owszem, aczkolwiek Fresh'u kochany.. regulamin mówi:25. Celowe kampienie, przedłużanie gry: Slay/Kick/Ban od 5 do 10 minutA od pilnowania porządku na serwerze są admini, więc chcący nie chcący, ten przysłowiowy ,,Janusz" nie będzie mógł sobie kampić. Norbert and GROUND ZERO 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 (edited) praktycznie w każdym serwerze do cs 1.6 obrażenia są pokazywane bo nie jest to mecz wątpię w to że nagle by to wyłączyli bo komuś się łatwiej gra. Aczkolwiek jest ZA Edited June 2, 2018 by MAMA GROUND ZERO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSI Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Co sądzicie o tym aby po prostu nie pokazywało zadawanych obrażeń gdy kogoś skanujemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cordobek Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Cały czas o to chodzi . Jakby dało radę, to jestem - Za Link to comment Share on other sites More sharing options...
GROUND ZERO Posted June 2, 2018 Author Report Share Posted June 2, 2018 Słuchaj, jeśli tylko jest taka możliwość to jak najbardziej! Ja rozumiem, że dla początkujących graczy to jest fajny bajer, ale nie pozwólmy też starym wyjadaczom się zatrzymać w miejscu - albo co gorsza, cofnąć do tyłu ;-) Jeśli będzie widoczny przeciw wśród graczy podczas rozgrywek - zawsze można to przywrócić. MAMA and P00L 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSI Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Zrobione. W razie sprzeciwów graczy czy jakichkolwiek problemów zakładajcie temat. MAMA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSI Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Propozycja została zaakceptowana!Dziękujemy za propozycję! Twoja propozycja zostanie dodana przy najbliższych dniach. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts