Jump to content

Recommended Posts

No jakieś logo ciemno szare, napisy najlepiej zanikające, coś związanego z Akademią Królewską, nie wiem jak to dokładnie opisać. (Potrzebne mi to do klanu do Margonem jako logo, jeżeli któryś z Grafików grał tło będzie wiedział o co chodzi).

Bardziej chodzi mi o to, że jedno logo o wymiarach 100 x 500 na górze z napisem Akademia Królewska, może być to 1 co dałeś to jasne, a na dole logo o wymiarach 800 x 500 z napisem na dole Rekrutacja Otwarta.

Nie rób tylko 2 innych, tylko kolorystyka by pasowała, tak jak mówię do tego 1 co już zrobiłeś.

Później te 2 loga sobie złącze w jedną całość.

Pozdrawiam.

Zmieniasz co chwilę dane zlecenia. Na początku miało być logo 1190:90, a potem nagle zupełnie inne rozmiary w 2 wariantach. Gdy już to zrobiłem, nagle piszesz że chciałeś 1 wariant, a do samego loga, dochodzi jeszcze drugie. Ja w takie coś się nie bawię. Jeśli chcesz żeby zrobić Ci nawet kilka grafik - żaden problem, ale takie rzeczy to chcę wiedzieć od razu, a nie że w trakcie zlecenia zmieniasz nie tylko ilość, ale także wymiary i to 3-krotnie.

Grafika nie została wykonana!

Autor zlecenia anulował swój temat lub zapomniał o nim. Temat został zamknięty i przeniesiony do archiwum zleceń.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.