ℓαzαиєѕтι¢ (¬‿¬) Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 Typ pracy: Logo Rozmiar: 1190:90 Tematyka: Akademia Królewska (nie chodzi mi o tą z tej bajki) Kolorystyka: Ciemno-Szara Napis: Akademia Królewska (Może być zanikający) Inne: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ℓαzαиєѕтι¢ (¬‿¬) Posted June 1, 2018 Author Report Share Posted June 1, 2018 No jakieś logo ciemno szare, napisy najlepiej zanikające, coś związanego z Akademią Królewską, nie wiem jak to dokładnie opisać. (Potrzebne mi to do klanu do Margonem jako logo, jeżeli któryś z Grafików grał tło będzie wiedział o co chodzi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Nie wiem czemu logo ma być o wymiarach tła, ale zrobiłem coś takiego. Ikd, może się spodoba. Po lepszą jakość gdyby się spodobało zapraszam na PW ℓαzαиєѕтι¢ (¬‿¬) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ℓαzαиєѕтι¢ (¬‿¬) Posted June 2, 2018 Author Report Share Posted June 2, 2018 (edited) Jak mógłbyś zrobić coś podobnego, bądz taki sam tylko troche bardziej ciemnego w wymiarach 512 x 100 + ten sam co teraz w wymiarach 512 x 100 byłbym mega wdzięczny. Edited June 2, 2018 by ℓαzαиєѕтι¢ (¬‿¬) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Proszę bardzo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ℓαzαиєѕтι¢ (¬‿¬) Posted June 4, 2018 Author Report Share Posted June 4, 2018 Bardziej chodzi mi o to, że jedno logo o wymiarach 100 x 500 na górze z napisem Akademia Królewska, może być to 1 co dałeś to jasne, a na dole logo o wymiarach 800 x 500 z napisem na dole Rekrutacja Otwarta. Nie rób tylko 2 innych, tylko kolorystyka by pasowała, tak jak mówię do tego 1 co już zrobiłeś. Później te 2 loga sobie złącze w jedną całość. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ℓαzαиєѕтι¢ (¬‿¬) Posted June 6, 2018 Author Report Share Posted June 6, 2018 Nie doczekam się chyba, więc możecie zamknąć. Znajdę kogoś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Zmieniasz co chwilę dane zlecenia. Na początku miało być logo 1190:90, a potem nagle zupełnie inne rozmiary w 2 wariantach. Gdy już to zrobiłem, nagle piszesz że chciałeś 1 wariant, a do samego loga, dochodzi jeszcze drugie. Ja w takie coś się nie bawię. Jeśli chcesz żeby zrobić Ci nawet kilka grafik - żaden problem, ale takie rzeczy to chcę wiedzieć od razu, a nie że w trakcie zlecenia zmieniasz nie tylko ilość, ale także wymiary i to 3-krotnie. Barracuda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Grafika nie została wykonana!Autor zlecenia anulował swój temat lub zapomniał o nim. Temat został zamknięty i przeniesiony do archiwum zleceń.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts