Jump to content

Podanie By Kilaro00

Kilar00
 Share

Recommended Posts

Twój nick na serwerze:Kilaro
Mutacja głosu:Tak
Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Tak nie jedno krotnie 
Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz:Ponieważ Paru adminów na tym serwerze jest nie doświadczonych widać to po nich bo zamiast banować Cziterów to wywalaja samych graczy na respie 
Posiadasz działający mikrofon:Tak
Kontakt (GG / Steam): https://steamcommunity.com/id/Kilaro
Steam ID: STEAM_0:1:80890913 
Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%:Tak 

p.s W razie odrzuczenia podania postaram się pobyć trochę z wami :) i spróbwać ponownie 

Edited by Kilar00

Jestem na NIE dlaczego? to podanie to jakieś śmieszny żart

+ Wiek

+ Steam

+ Mikro

Minusy -

- Brak wymagań (Zerowa Aktywność na forum)

- Brak Aktywności na serwerze (Osobiście Ani razu chyba cię nie widziałem)

Pograj z nami więcej i złóż podanie ponownie na razie jestem na NIE

player_time_php.png.c4799b486f42825beccc58313c085c35.png

Dlaczego sądzisz jak wyżej napisałeś ; Że wielu Adminów jest nie doświadczonych co przez to rozumiesz? nie banujemy cheat, bo jak dla nas gracz jest czysty to po co ja go mam np banować jeżeli wróci za max 5min... wchodząc na serwer automatycznie akceptujesz regulamin a w regulaminie jest (Kampienie, Stanie na respie TT 30sekund) więc jasne że 1:30 już ma cie tam nie być. Druga sprawa jak się nie spisujemy na stanowisku Administratora serwera nie banujemy tych co mają cheat to proszę o dowody takich sytuacji? a jak widzę że nic tu nie dałeś pogadali...

Edited by V1rʊs™

To chyba są jakieś żarty na NIE

- zero aktywności na forum 

- ani razu nie było cie na serwrze

W dniu 1.06.2018 o 14:06, Kilar00 napisał:

Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz:Ponieważ Paru adminów na tym serwerze jest nie doświadczonych widać to po nich bo zamiast banować Cziterów to wywalaja samych graczy na respie 

- Jakich nie doświadczonych? dlaczego sądzisz, że nie banujemy cziterów, a wywalamy samych graczy na respie?

Faktycznie zerowa Aktywność na forum wiesz.... A to że mam te 200 minut to ja tu jestem 2 dni a co do Dowodów to parę osób pisało jak pamiętam że zamiast banować odpalów to wy wywalacie Tych co na respie stoją to wgrajcie AFK kickera i po problemie....Jeśli o to chodzi a co do Podania to możecie odrzucić ale ja i tak za jakiś czas złożę znów....

45 minut temu, Kilar00 napisał:

Faktycznie zerowa Aktywność na forum wiesz.... A to że mam te 200 minut to ja tu jestem 2 dni a co do Dowodów to parę osób pisało jak pamiętam że zamiast banować odpalów to wy wywalacie Tych co na respie stoją to wgrajcie AFK kickera i po problemie....Jeśli o to chodzi a co do Podania to możecie odrzucić ale ja i tak za jakiś czas złożę znów....

Na nie.

-Mało widziany na serwerze

- wypowiedź pod podaniem 

-sam jesteś niedoświadczony

Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.