VeracziPL :P Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 (edited) Witajcie.Ten poradnik pokaże jak zrobić ss czyli screenshot'a (dla tych co nie wiedzą jak to zrobić ) : 1.Aby zrobić ss należy kliknąć przycisk na klawiaturze PrtSc Sys Req ( to jest 1 przycisk w razie czego ) 2.Wejść w painta lub w inny program 3.W paincie kliknąć wklej 4.W paincie pojawia się obraz z ss 5.Kliknij zapisz i tyle (można uciąć ss aby była tylko gra bez pulpitu) Myślę że pomogłem ... Edited June 1, 2018 by VeracziPL :P inny kolor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 Może jakieś zdjęcia, kolorki, żeby to estetycznie wyglądało? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 Godzinę temu, VeracziPL napisał: Myślę że pomogłem ... Lepiej tego nie rób. Poradnik wygląda jak wygniecona kartka wrzucona do śmietnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 (edited) Przepraszam jezeli kogos tym uraze, ale czy to jest jakies forum dla debili? Czlowieku, dajesz takie rzeczy i tylko zasyfiasz forum. Kazdy wie jak sie robi PrintScr 2 godziny temu, Czwarty minus jeden napisał: Może jakieś zdjęcia, kolorki, żeby to estetycznie wyglądało? Moze jakies uzycie mozgu, zeby taki syf na forum nie ladowal? Nastepny poradnik pewnie bedzie jak podcierac sobie tylek po 2'ce Edited June 1, 2018 by GOSIA.LUZIK.HETERYK Jeazzus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 Poradnik na banalny powód, ale jeżeli już taki robisz to rób to bardziej estetycznie z jakimiś ss'ami. Masz 24h na poprawienie inaczej leci to do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 24H już minęły, a zmian w temacie jak nie było tak nie ma, więc jest to najwyższa pora aby temat trafił do kosza Jeazzus and `NN. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts