MAMA Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Twój nick: MAMA Nick admina: MateoHD Dokładny czas: 31.05.2018 15:23 IP: Bans Opis: Dowód: Pierwszy raz wszedłem na serwer (znam zasady) Pograłem dosłownie 9minut Cytat Score: 5Minutes Played: 9 Opis: Zostałem Sam na Sam z przeciwnikiem (adminem) zmieniałem Sobie broń (klikałem 1,2,3) i przypadkiem zaakceptowałem pojedynek na kosy. Idę w stronę przeciwnika , klikam nóż i zabiłem go z broni Byłem w szoku więc od razu napisałem na czacie "sorry" pomimo że to nie Moja wina , tylko błędu serera. (nie zrobiłem tego specjalnie , pierwszy raz grałem na tym serwie aż 9 minut) Cytat MAMA : ahaha :" Smutny1 killed T0PEK with mp5navy MAMA : sry [SKLEP] Aby dokupic dodatki za funty wpisz: /sklep marek killed Smutny1 with mp5navy *** Smutny1 killed marek *** [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl [AMXBans] Powod: 'Bugowanie kosy !' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:581103456' [AMXBans] Twoje IP: '37.47.165.121' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked 'MAMA' dostal bana na '5 minut'. Powod: 'Bugowanie kosy !' [SVIP] MateoHD : ostrzegalem :* Nie dość że dostałem bana beż żadnego ale to dostałem bana po zabiciu admina. Najszmieszniejsze w tym wszystkim jest jednak to że admin zbanował Mnie celowo za to że go zabiłem , widać to po tym jak po banie napisał Cytat [SVIP] MateoHD : ostrzegalem :* Tak pisze administrator serwera do graczy? Z chamskim buziakiem? :O P.s nie ważne jest to czy 5 minut czy 5godzin Po prostu nie rozumiem jak nowy gracz ma się nauczyć zasad czy czegokolwiek skoro admin się tak zachowuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
św. Maksymilian Kolbe Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Rozmawiałem z nim już o tym, zaraz po tym jak właśnie dostałeś bana.Aby najpierw ostrzegał graczy ponieważ nie są to stali bywalce, admin zrozumiał swój błąd MAMA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
św. Maksymilian Kolbe Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts