Jump to content

Odnośnie wypowiedzi w podaniach.

Jeazzus
 Share

Recommended Posts

Ostatnimi czasy przypomniał mi się temat @Zimny, w którym opisał jak powinna wyglądać wypowiedź na temat danego aplikanta, propozycja została przyjęta. Pierwsze dni były ciekawe, bo było to pilnowane poprzez administracje, aczkolwiek teraz widze zanik aktywności w tą strone.

Może niech do wzoru każdego serwera zostanie dodany na samym dole dopisek z regulaminu forum "Każda wypowiedź musi być sensownie uzasadniona i zawierać pożyteczne informacje o aplikancie. ", do tego niech moderatorzy przeglądają każde podanie i zwracają na to uwage, bo cały czas są te wypowiedzi - łamanie regulaminu.

9 godzin temu, MAMA napisał:

A to nie jest czasem temat na dział "administracji"?
Źle trochę wygląda jak osoby z przywilejami prowadzą rozmowy techniczne na ogół.

Co tutaj jest złego? Jest to normalna propozycja odnośnie forum i serwerów.

• 2 weeks later...
W dniu 10.06.2018 o 22:45, Zielonaa. napisał:

Popieram ? uniknie się w ten sposób bezsensownych wypowiedzi osób, które nawet nie znają aplikanta oraz nabijania postów na siłe, aczkolwiek powinna być to już sprawa moderatorów i przykładania się ich do swoich obowiązków. 

Chodzi o to, że od jakiegoś czasu moderatorzy mają nie zaglądać w działy poszczególnych serwerów, bo nie jest to ich obowiązkiem. @RockefelleR proponuje aby wróciło to do ich zadań i ja jestem za, bo kiedy ja byłem moderatorem miałem dużo więcej na głowie i nie odczuwałem jakoś wielkiego nadmiaru obowiązków (Byłem wtedy również redaktorem i grafikiem).

Dodatkowo warto jednak dodać "Każda wypowiedź musi być sensownie uzasadniona i zawierać pożyteczne informacje o aplikancie." do wzoru podania ;) 

Popieram i odświeżam temat.

• Technician
1 hour ago, Sheriff said:

To Opiekunowie (nie bede rzucać nickami) nie życzą sobie abyśmy dodawali notatki i nie "wpierniczali" się im w ich dział.Tak samo dział UB i Grafiki ;)

To się tyczy tylko przenoszenia tematów. Ostrzeżenia i notatki możecie dawać wszędzie.

W dniu 15.06.2018 o 11:12, P00L napisał:

Wy próbujecie (moderatorzy,opiekunowie,ubt) współpracować ? 

Tu chodzi bardziej o to, że każdy ma swoje obowiązki. Opiekunowie wiedzą więcej o graczach niż my - moderatorzy czy administracja - i nie chcą aby wtrącać się im w dział, tak samo jest z innymi grupami, lecz dogadać się raczej można, ale to zależy od innych.

W dniu 15.06.2018 o 11:12, P00L napisał:

Co do tematu jestem za bo chwilami to jest śmieszne co ludzie uważają za +sy w tych podaniach 

Dają takie bo wiedzą, że nic im nie można zrobić, bo jednak powody podali, to co, warna dostaną? Nie, bo dali wymaganą ilość powodów, ale co te powody dają opiekunowi? Nic, bo on sam wywnioskuje to z podania.

Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

Dziś zajmę się tą sprawą wieczorem. 

Modyfikacja:

• 2.9 W podaniach o admina/redaktora/grafika nie wypowiadamy się w sposób typu: "Neutral". Każda wypowiedź musi być sensownie uzasadniona i zawierać pożyteczne informacje o aplikancie.

Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ
Propozycja została zaakceptowana!

Dziękujemy za propozycję! Twoja propozycja zostanie dodana przy najbliższych dniach. Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.