Kazi59 Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Cześć,Może i jest to na każdym innym serwerze zombie mod ale dobrze by było jakby dodano konkurs w top15 naj graczy.Polegało to by na tym ze gracze dają link do swojego gt Nabijają najwięcej godzin (nie na afk)nabijanie godzin na AFK groził by dyskfalifikacją z konkursu. Przykładowo TOP 3 osoby dostają jakieś nagrody Typu 1 miejsce-vip 30 dni 2 miejsce-vip 15 dni,no recoil a 3 miejsce może ten 20% większy exp (wszystko by zależało od ciebie @G Shock jakie nagrody) Myślę ze fajny pomysł :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeadGuy Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Nie weszłoby w życie takie coś Kto Ci sprawdzi czy dana osoba nie siedzi na AFK czasem ? Lisolwir 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazi59 Posted May 31, 2018 Author Report Share Posted May 31, 2018 Teraz, DeadGuy napisał: Nie weszłoby w życie takie coś Kto Ci sprawdzi czy dana osoba nie siedzi na AFK czasem ? Ogarnięci gracze mogą powiedzieć czy coś Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeadGuy Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 No to ogarniety gracz, który kogoś nie lubi bedzie gadał, że ten na AFK nabija (mimo ze by tak nie było), kto sprawdzi czy to prawda ? Skąd ma być pewność, że gracz który miałby tego "pilnować" nie będzie oszukiwał ? Takiego konkursu nie da się zrobić ze względu na brak możliwości kontrolowania tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::KALU::. Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Moim zdaniem to jest bez sensu... Nie wiem czemu ,ale mam 100% pewność ,że to by nie wyszło... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marszałek Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Też tak myślę,po drugie jak chcesz robić konkurs to zasponsoruj nagrody ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Również nie przejdzie. Przykład tego samego konkursu co wyżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts