ScreamMyName Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 (edited) Witam. Chciałbym oddać nagrodę za zajęcie drugiego miejsca w Typerze. Nie mam obecnie czasu na gry, chętnie oddam usługę 30-dniowegoVIP`a na dowolnym serwerze. Jeśli jest osoba na sieci, która grywa regularnie i nie posiada VIP-a, a by chciał i nie ma środków aby zakupić proszę podać dokladny nick oraz serwer, na którym usługa ma być dodana. @LemoN sory za zwłokę mam nadzieję, że przymkniesz oko na czas do odebrania usługi:) Wieczorem wybiorę osobę z listy poniżej. Miłego popołudnia. Edited May 29, 2018 by `ScreamMyName Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillTheRudy! Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 [GO:MOD] #2 4 MAPS KillTheRudy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PedalWBluzieStoPro Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 A co mi tam, hax config dd2#2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemessis :) Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Nemessis:) [GO:MOD] #2 4 MAPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikaa. Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 DD2 #2 Nikaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`ferN Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 `ferN dd2 -2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted May 29, 2018 Author Report Share Posted May 29, 2018 Jako, że post był dodany 2h temu co na minuty daje nam 120min podzieliłem to na liczbę chętnych (5) wyszło 24. Jadąc od góry 24 razy w kółko wypadło na czwartą osobę pod nazwą @Nikaa.. Na Twój nick usługa zostanie dodana w ciagu 24h. Dziękuję, post można zamknąć. @Trzeci Nikaa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts