Eye Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Znowu nie moge wejsc na serv nie laduje sie pasek nic nie wyskakuje po prostu sie nie laduje nick : siwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr4sH Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Hmm zobacz czy pomoże. Wyłącza i włącz neta i chwile poczekać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Posted May 29, 2018 Author Report Share Posted May 29, 2018 29 minut temu, Cr4sH napisał: Hmm zobacz czy pomoże. Wyłącza i włącz neta i chwile poczekać ? Na inne servy z tej sieci moge wejsc bez problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Spróbuj połączyć się przez console. Connect IP_SERWERA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Posted May 29, 2018 Author Report Share Posted May 29, 2018 10 minut temu, `ScreamMyName napisał: Spróbuj połączyć się przez console. Connect IP_SERWERA Pisałes to ostatnio, nie idzie w zaden sposob wejsc, wczesniej tak miałem przez kilka dni a pozniej wszedlem bez niczego i tyle. Nie wiem o co chodzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kott Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Zresetuj router, albo ustaw priorytet cs na niski piesio DD2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Posted May 30, 2018 Author Report Share Posted May 30, 2018 Router reset, nic nie pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 @d0naciak Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Coś wyskakuje przy próbie połączenia? Czy kompletny brak odpowiedzi ze strony serwera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Posted June 11, 2018 Author Report Share Posted June 11, 2018 W dniu 2.06.2018 o 17:23, d0naciak napisał: Coś wyskakuje przy próbie połączenia? Czy kompletny brak odpowiedzi ze strony serwera? Sory za brak odpowiedzi, nic nie wyskakuje. Nie ładuje sie pake, sadze ze byl problem z mojej strony routera. Teraz wymieniłem router i problem nie wyskoczyl jak narazie. Jakby co odezwe sie. Temat na ta chwile do zamkniecia. Dzięki za pomoc, oraz fatyge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts