Jump to content

Recommended Posts

Siemanko!

Jako, że ostatnio ciągle jestem na różnych, dużych eventach, a nadarzyła mi się okazja nagrania krótkiego reportażu do głowy wpadł mi pomysł, aby zadać kilka pytań różnym osobom. Nietypowy wywiad. :default_diablo: Oczywiście wszystko zostało nagrane i zmontowane. Na filmiku poniżej możemy posłuchać i zobaczyć nie tak jak w normalnym wywiadzie. Gdzie nie gdzie pojawia się moja sylwetka i mordka. :default_blush2: Wiem, że jestem gruby, niski i brzydki :default_icon_good:

Zapraszam do oglądania!

>> CLICK, BO MI NIE DZIAŁA JAK WKLEJAM LINK. AXEN NAPRAW.... <<

Zapraszam do komentowania i polajkowania filmu. Niedługo wyniki konkursu! :23_129_8:

Edited by Titania
https://1shot2kill.pl/topic/25434-wywiad-g%C5%82osowy-z-uczestnikami-dyf/

@Freezy ❄ cytując (Wiem, że jestem gruby, niski i brzydki) możliwe nie ocenia :default_frantics: ale co do wywiadu to super to zrobiłeś, ale mogłeś lepiej to zmontować dlaczego? już wyjaśniam ;

Mogłeś wyciszyć w tle trochę bardziej czy coś, bo twoje pytanie nie oszukujmy się słabo było słyszeć, ale plusik leci za pracę.

Mogłeś wspomnieć o całym evencie, czym w ogóle jest DYF. 

Co do wywiadu, dobrze, że próbowałeś czegoś innego. Profesjonalizmu się tutaj nie doszukuję, ale jak na pierwszy taki Twój wywiad połączony z montażem - dałeś radę. Nie każdy potrafiłby bądź odważyłby się wrzucić wywiad wraz z udziałem czynnym swojej osoby. 

10 godzin temu, Freezy ❄ napisał:

Wiem, że jestem gruby, niski i brzydki

Na przyszłość - więcej wiary a siebie, a takie słowa są zbędne. Trzeba być pewnym siebie w tym co się robi :)

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...