Jump to content

Recommended Posts

Twój nick z gry: WarninG !?
Twoje imię: Sebastian
Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity):  https://steamcommunity.com/profiles/76561198081514374/
Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/WarninG !%3F/80.72.42.126:27015/
Staż w Counter-Strike 1.6:  juz bedzie z 6-7 lat ( bo wkoncu dzis urodziny mam hahaha )
Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 6-7
Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: Będzie juz z 1-2 lata
Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tak miałem
Czy posiadasz sprawny mikrofon: TAK
Czy posiadasz mutacje: TAK
W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Poprzez sieć bo grałem na codach i mi sie znudziły i miałem ochote na JB

@Wargi wszyscy wiedza jaka relacja jest miedzy nami nikogo nie dziwi ze dales mi na nie a nawet nie wiesz czy sie zmienilem bo nie ma cie na serwie jak ja jestem jakbys nie zauwazyl a dla twojej informacji dostalem pozwolenie wiec dla mnie to troche smieszne wypowiadasz sie a nawet nie wiesz jak jest ( mijamy sie na serwerze ) ja do cb sie wgl nie odzywam nawet jak jestes wiec sory bardzo a ze wszystkimi innymi zyje w zgodzie nie mma z nikim innym spin wiec o co ci chodzi? jak masz cos do mnie to powiedz mi wprost bo to jest smieszne co robisz z tego powodu bo nie wiesz jaki jestem na serwie bo cie nie ma na nim jak jestem tyle ode mnie.

@Harley Quinn :) @pfff oni jak są na serwerze to widzą że staram się pomagać jak mogę i wgl juz nie jestem nie kulturalny bo wole napisac wyjasnic niz od razu spinac sie wiec sorki....

https://1shot2kill.pl/topic/24280-ostatnia-szansa-admin-wyindywidualizowany/

Na tak 

+ Poprawiłeś GT

+ AMXX

+ Miał Admina 

+ Gdy dzieje sie cos na serwerze dostaje wiadomość na steam

Moja opinia na temat @Wyindywidualizowany Gość jest nie dwuznaczna . Grając na serwerze widać że chce pomóc również trzeba zauważyć że zmienił swoje zachowanie na lepsze 

Edited by 3palcewkacprze
[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Na nie.

-Miales admina

-Czy Ty serio myslisz ze niecale 2 tyg wystarcza na "pokazanie" tego ze sie "zmieniles"? Jakos tego nie widze.

Reszta powodow czemu na nie macie tu.

Tak poza tym nie wiem czy dostales pozwolenie od @Polej albo @Kub1nho ツ zeby od razu skladac podanie na admina.

Edited by Wargi

Jestem za daniem szansy.

Gdy jest na serwerze nie sprawia problemów jeśli ktoś ma jakiś problem to stara się pomagać.

Ma steam,oraz mutację co jest bardzo dużym plusem.

Każdemu należy się druga szansa :)

Twoje podanie zostało przyjęte!

Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...