~DArkness Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 WITAJ! Skoro już tutaj jesteś..oznacza to że jesteś głodny lub po prostu zauważyłeś nowy temat na forum i postanowiłeś zajrzeć! Na wstępie powiem że nie odpowiadam za skutki uboczne lub za inne rzeczy związane z tobą. ZACZYNAJMY! Do zrobienia tego oto jedzenia będzie ci potrzebne: 1 Jajeczko Trochę mąki Trochę cukru Mleko Woda Płatki owsiane Trochę tłuszczu I jakiś syrop (Np. na kaszel) ALE JAK TO ZROBIĆ?! Do miski wrzucamy jajko a następnie je mieszamy. Potem dajemy trochę mąki i wody. Następnie mleko i płatki owsiane i też trochę cukru. Mieszamy i mieszamy a potem dajemy troche jakiegoś tłuszczu..ja używam oleju kokosowego. Jeżeli ty preferujesz smalec - nie zaszkodzi! Trzeba teraz wszystko wymieszać, ja używam trzepaczki do jajkuf ale inne mieszadła mile widziane. Taka oto gotowa zaprawa jest gotowa do smażenia. Rozgrzewamy patelnie i smażymy nasze naleśniko-placki. Po usmażeniu kilku takich naleśniko-placków kładziemy je ładnie na talerzu i polewamy dużą ilości syropu klonowego i posypujemy cukrem. Jeżeli chcesz być FIT jak DARK Możesz posmarować je masłem orzechowym i po zawinięciu posmarować czekoladą! Do tego najlepiej pasuje kawa. Jeżeli jednak kawy nie pijesz....napij się wody! To tyle ode mnie! Widzimy się następnym razem jak się zobaczymy! PAMIĘTAJ BY WSTAWIĆ ZDJ NA INSTA! Wiki 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/24027-z-cykluco-je-wika/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts