Jump to content

Recommended Posts

Twój nick: ~BHeaTG~

Nick gracza/admina na którego składasz skargę: divine[mouseNOTresponding]

Opis sytuacji:

Gracz non stop obrażał, wyzywał, nazywał nas (mnie np "ku****i zjebanymi na wh") oskarżał za cheat'y co 2 osobę wyzywając przy okazji bo inaczej nie umiał :) mówiłem żeby ogarnął słowa to miał na to wywalone... po czym dalej leciał z wulgaryzmami :)  Spamił na chat'cie denerwując tylko graczy... Nie mam większości a tylko kilka ss'ów na niego i jego zachowanie...  miałem dość dopiero po 3/4 mapie ciągłych obelg gdy już jego złość zaczeła się przelewać na każdego kto mu się napatoczył (a jak wiecie konsola ma limit...)  czy to koleś co go zabił skanem czy to po prostu koleś z awp czy to jeszcze ja lub FD God :x pocisnąć w jakiś sposób trzeba było

Osoby które moga potwierdzić całą sytuację:

yZZy

FD God

zielu

Pewnie wielu więcej ale nie pamiętam nicków a próbowałem wymienić osoby które lepiej grają i mogą być jakkolwiek znane na tej sieci...

Prosiłbym o ban permanentny dla tego pana. Chyba ani żadnej gracz ani żaden z adminów nie chciałby z takim grać.... tym bardziej przez kilka map gdy w taki sposób wygląda dosłownie każda runda... Takimi werdyktami świadczycie o waszej sieci mam nadzieję że się ze mną zgodzicie :) 1 gracz to nie problem gdy przez niego 20 może przestać grać bo co to za przyjemność siedzieć na serwerze i tego słuchać

IP/ID gracza:

amx_ip              91.246.67.112      -   STEAM_0:1:2003065

status                STEAM_0:1:20030657

Data i czas zdarzenia: okolice 23.00 - 00.30

Dowód (ss/demko):

https://www91.zippyshare.com/v/6kBK9DEC/file.html

https://1shot2kill.pl/topic/23954-gracz-divinemousenotresponding/

Gracz zostanie ukarany na tydzień  żeby zastanowił się nad swoim zachowaniem jeśli się powtórzy wtedy pożegna się z serwerem na zawsze. Dziękuję za zgłoszenie owego gracza i z góry przepraszam że musieliście wysłuchiwać nie kulturalne odzywki , ale myślę że już się to nie powtórzy. Póki co życzę miłej gry na naszym serwie :) 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...