Jump to content

Recommended Posts

To są tylko propozycje nie zamykajcie dajcie się wypowiedzieć graczom,

a najlepiej zróbcie ankiete na te które się podobają.

1. Tutaj nawiązanie do vipa trzeba będzie trochę rozpisać to głównie w celach zarobkowych serwera:

1. vipa zmienić a mianowicie zamiast leczyć 10/15 hp za kile to dać 5/10 usunąć podwójny skok zmienić free bronie a mianowicie zostawić tylko awp m4 i ak usunąc skiny (zanim ocenisz/przekreślisz czytaj)   

2. S-vip aktualne aktrybuty z vipa + podniesiona cena 2 skoki 10/15hp itd

2. Smoki  co do tych granatów proponowałbym dodanie kolorowych bo potem są spiny ze ktoś anty smok a starczy dobrze stanąć i widać all ....

3. Rezerwację slota bo czasem nie da się wbić strasznie długo pierwszeństwo gracze steam z rezerwacja potem ns z rezerwacja następnie steam i na końcu ns 

https://1shot2kill.pl/topic/23876-propozycja-odno%C5%9Bnie-sam-czytaj/

Przeczytałem tylko pierwsze zdanie i już jestem na nie. Jeżeli macie jakąś propozycję, to sprawdźcie najpierw w dziale serwera czy przypadkiem nie było już takiej propozycji, bo jest to wałkowane od dawien dawna i jest odrzucane, a propozycje nadal się pojawiają. 

1. Jeżeli chcecie płacić dwa razy więcej za przywileje vipa, które macie obecnie to może po prostu podniesiemy cenę? Zabieranie wszystkiego z vipa, zostawienie jedynie menu broni i przerzucenie całej reszty na S-Vipa nie ma najmniejszego sensu.

2. Co do spin o NoSmoke; nawet gdybyśmy pousuwali ściany z mapy to i tak znajdą się tacy, którzy będą marudzić, że ktoś ma wh.

de_dustęcza raczej się nie sprawdzi, ale powiedzmy, że można to przedyskutować.

3. Rezerwacja slota nie wchodzi w grę, nigdy jej nie było i nigdy jej nie będzie.

Na razie tyle z mojej strony, czekam na więcej wypowiedzi. :)

Edited by Czarna.
Propozycja została odrzucona!

Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...