Jump to content

Recommended Posts

witam. na nicku Fagas Twojej Matki gram juz jakis czas nie mam z tym duzych problemow na servach aczkolwiek na only dd2 nie gralem jakis czas ale wczesniej nikt sie nie przyczepial... wchodze po jakims czasie i ban "zmien nick"... mowie to tu i raz tylko... nikt mnie nie zmusi do zmiany nicku, jesli jakis gimbusiarski admin ma problemy w zyciu... moze go moj nick rusza.. to niech nie patrzy i wspolczuje. pozdro jak ma to tak wygladac ze dostaje bana od jakiegos lamusa na only dd2,, i nie moge grac na servie na ktorym ciagle gram ffa classic to ja podziekuje....

pss. aha i chcialem nadmienic ze jak nie pasuje moj nick to banujcie mnie na calej serverovni, a nie wszedzie mnie akceptuja, akceptuja moj nick wszedzie sie dobrze bawie na servach nie mam zadnych wrogow i nagle na jednym servie znajduje sie jakas PAROWKA ktora chce pokazac jaka to on wladze posiada... BEZ SENSU!

Edited by FagasTwojejMatki
https://1shot2kill.pl/topic/23663-skarga-na-adminow-skrzywdzonych-przez-zycie/

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] [[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...