Jump to content

Recommended Posts

Witam!!!! Ogólnie nie dodaje takich tematów ale dostać Bana za Wyzywanie przez Micro czy tam jakieś Wulgaryzmy Kiedy nawet nie używałem Micro to już jakieś jaja wyprawia Admin... Wszedłem zagrać znalazłem chwile i Ban z du*y za nic ,Panie adminie zobacz kto albo dowiedź się a później dawaj. Jak bym zasłużył nawet bym nie udzielał się... Jak zrobiłem zamieszanie przepraszam i Wracam do Gry 

Edited by KMFiP<HyCeL>

Wzór nie wzór Napisałem coś żeby się Admin ogarnął I na prędkiego ...Temat możecie wywalić tylko dałem go żeby się sprawdzało takie Sytuacje i żadnej urazy nie czuje czy czegoś tylko Gra... 

Edited by KMFiP<HyCeL>

KMFiP<HyCeL> Wcale nie było tak jak mówisz że,ty niby micro nie używałeś bo użyłeś i to nie raz a obraziłeś bo powiedziałeś "galą wchodzą ku..y" tylko nie wiem kogo czy TT którzy raszowali gale czy team CT.

A już wcześniej powinieneś dostać bana za bugowanie "AR" na długiej a oboje wiemy że nie grasz na DD2#2 już pierwszy dzień i regulamin znasz

Gość który stał obok mnie przeklinał przez Micro i padł na Gali a ja stałem na Reklamie... Spokojnie Ar zniknął i nie wiem znowu był czasem tak jest. Wywalcie temat i po kłopocie tak znam regulamin :P  Wszyscy jesteśmy tylko Ludźmi i każdy ma prawo do Błędu ,a ja dziś mam zły dzień Pozdrawiam 

Edited by KMFiP<HyCeL>
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...