Jump to content

Recommended Posts

Cześć i czołem dziś dostałem wiadomość że pan przeszczep serca sobie rządzi na serwerze.

Twój nick:Polej

Nick gracza/admina:KiMiSuN

Opis sytuacji:

"Pan Przeszczep Serca" chyba zapomniał kim jest na serwerze i zaczął się pluć do strażników. Nie chodzi mi tutaj o słowa skierowanego do @Veushei, lecz do @Wiki Szacunek dla kobiet się należy. Wiem, że nie jestem święty, bo się "bardzo wk*******m", więc jak wbiłem na serwer to zacząłem go wyzywać. No cóż, nienawidzę takich cwaniaczków.

IP/SID:Macie jego ip.

Data i czas zdarzenia: Dziś około 12:28 na mapie  jail_Ground

Dowody(ss/demko):

http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1802051227-jail_Ground.dem.zip

A tutaj macie nawet czas 00:58 do 2:49.

https://1shot2kill.pl/topic/19712-skarga-na-pana-przeszczepa-kimisun/

Jak nie wiesz jaka sytuacja była to się nie wtrącaj na adminowym czacie możemy mówić co chcemy więc skarga jest nie słuszna,a po drugie to ona powinna pisać a nie ty 

2 minuty temu, KiMiSuN napisał:

Jak nie wiesz jaka sytuacja była to się nie wtrącaj na adminowym czacie możemy mówić co chcemy więc skarga jest nie słuszna,a po drugie to ona powinna pisać a nie ty 

Czy Ty ze mnie chcesz zrobić debila? Nie po to jest adminowy czat, żebyś mógł robić co chcesz. Słowa "kurwo" albo "pluje na Ciebie dziecko" nie są na miejscu i jako osoba już praktycznie dorosła powinieneś o tym wiedzieć. Ja się tym zająłem, ponieważ dowiedziałem się, że takie słowa kierowałeś do niej i gardze ludźmi Twojego pokroju.

Wiecej się już nie wypowiem zostawiam tą sprawe @Kub1nho ツ

Godzinę temu, Polej napisał:

Szacunek dla kobiet się należy

Kobieta -> człowiek, facet -> dzikus, tak to odbieram gdy coś takiego czytam. Szacunek należy się dla każdej osoby, a nie wymagamy tego od płci męskiej dla płci żeńskiej bo tak, bo kultura, bo kobieta.

Godzinę temu, KiMiSuN napisał:

na adminowym czacie możemy mówić co chcemy

Ok, to obraź opiekuna na nim i ciekawe co się wtedy stanie. Na tym całym adminowskim czacie możecie pisać do siebie co chcecie i nikogo to nie interesuje jeżeli ma to granice, a w tym przypadku zostały one przekroczone.

Godzinę temu, Polej napisał:

Czy Ty ze mnie chcesz zrobić debila?

Z Ciebie już nie trzeba robić obraźliwe słowo podane wyżej. :default_angel:

Godzinę temu, KiMiSuN napisał:

ona powinna pisać a nie ty 

Nie, nie powinna. Skarge może napisać każdy kto się o tym dowiedział jak ja, Polej czy Piotr. Pisanie skargi nie polega na tym, aby złożyła ją osoba która została obrażona, zwyzywna, opluta przez takiego brutala, łobuza itd. tylko przez osobe która domaga się kary dla w/w osoby - tu; Ciebie.

Edited by GPP4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...